SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ängelholms FF
Glädje- Delaktighet- Utveckling
F15 ( födda 2006-2007)

Bli medlem i Ängelholms FF
BLI MEDLEM
Välkommen till Ängelholms FFs damlag
Vi är ett härligt gäng som har kul tillsammans och tränar normalt tre gånger i veckan, måndag, onsdag och torsdag. 2024 blev vi ett ungt damlag men med ett fortsatt stort fokus på utveckling. Vill du bli en del av vårt damlag så kontakta vår tränare Ulf Johansson, ‭072 206 96 67‬ Ulf73.Johansson@gmail.com 
 
⚽️ PROVTRÄNA? Hör då av dig till:
Ulf Johansson, ‭072 206 96 67‬ Ulf73.Johansson@gmail.com 
 
🏟️ Cup 2024:
· Bjäre Cup 6 januari i Båstad ⚽️
• Ladies Cup 29-30 mars i Växjö 😄
 
Målvaktsträning på torsdagar med Matt Pyzdrowski 🙌🏼
 
👍🏽 Följ oss på Instagram »
 
 

🏆 Den 29 och 30 juni 2024 arrangerar vi SISTERS FOOTBALL CUP igen.

Läs mer om cupen »

 

🎤 Systerskap – föreläsningar under hösten 2024:

Föreläsningar på temat hälsa, träning, kost och motivation.

 

⛄️ Vi har ledigt följande sommar veckor: 

27,28

 

Nya spelare

Nya spelare som bestämt sig att börja i föreningen ska göra en Medlemsanmälan. Spelare måste vara anmälda för att få kallelser och informationsutskick med mera. Även denna blankett ska fyllas i och lämnas in till någon av ledarna. 
 
Om du vill PROVTRÄNA så kontakta:
 
Huvudtränare

Ulf Johansson

‭072 206 96 67‬

Ulf73.Johansson@gmail.com 

 

Assisterande tränare 

Lars Norberg

‭076-044 30 86‬

norberg75@hotmail.com

 

Övriga ledare

Fredrik Lundwall 070 640 55 26
Susanne Kolbäck 070 237 51 93‬
 
Världens bästa lagledare:
Eva Rörström
 

Vid skador som kräver behandling, vänder du dig till (men prata först med någon av tränarna):

Ängelholms Fysio, Karl 0431-179 90 Ängelholms Fysio »

 

Om ni inte vill att vi publicerar bilder på ert barn här på lagsidan så meddela detta till oss ledare.

Bingolotter & Sverigelotter
2024-02-21 19:07

Hej alla tjejer

Då var det dags att sälja igen & denna gången är det 3 Bingolotter till Påskdagen samt 2 Sverigelottens miljonpaket som var och en måste sälja.

Som vanligt har en del enklare att sälja och en del betydligt svårare, så i den mån det går försöker vi hjälpas åt. Kan du sälja många så hojta till så är det någon annan som har svårare som gärna tar hjälp.

Var och en ska alltså sälja för 500:-
Swisha till mig på 0701-904510 och med ditt namn som meddelande, senast den 25:e mars.

Jag delar ut lotterna till matchen i helgen och på träningar i nästa vecka. Ni får gärna hjälpas åt att ta till varandra så vi får utdelningen snabbt avklarad.

Lycka till med säljet!

Frågor eller funderingar så hör av er!

//Eva  

Info damlaget
2023-12-14 22:35
Julfikat är avklarat. Tack till bagarna, supergott.

Ett händelserikt år går mot sitt slut och snart börjar en ny säsong på riktigt igen. Under året har vi ännu en gång spelat massor av matcher och gjort många bra prestationer. Julia har lämnat och Uffe har tagit över stafettpinnen och redan börjat sätta sin prägel på vårt duktiga lag. Vi är numera ett damlag och föreningens representationslag på dam/tjejsidan. Laget kommer spela ett flertal träningsmatcher i början på året och vi kommer delta i Malmöcupen 4 jan, Bjärecupen 6 jan samt Ladies cup 28-30 mars. Kallelser till cuperna kommer. Laget kommer spela i div 4 och det blir många derbyn mot lag i närområdet. Vi kan också meddela att vi har några nya spelare i truppen. Vi välkomnar Tyra Rasmusson, Nova Kristiansson, Ella Duran, Ozma Zaher och Ella Deltin samt i bästa fall några till inom kort.

 

Spelarna har själva fått vara med och sätta mål inför 2024. Realistiska, mätbara och mycket motiverande mål. Under året kommer endast medlemsavgift betalas av spelarna. Men vid medverkan i cuper/aktiviteter med övernattning kommer spelarna helt eller delvis behöva betala för medverkan. Föreningen står för extra fysträning genom att anlita Kalle på Engelholms Fysioterapi som kör gemensamma pass samt skapar träningsprogrammen. Spelarna får också tillgång till att träna på gymmet på Ählm Arenastad under 2024. Några regler gällande gymmet; visa hänsyn till övriga som tränar och träna aldrig fler än tio från laget samtidigt. Träna hårt och rätt, ni kommer ha stor nytta av detta när säsongen drar igång. Spelarna får även i år låna varsitt träningsställ.

 

Ha en riktigt god jul och ett gott nytt år!

 

Om ni har några frågor så hör av er till oss ledare.

 

Ulf, Susanne och Fredrik

 

 

 

 

 

Bingolotter
2023-11-06 19:11

Hej alla

 

Då var det dags att sälja Bingolotter till uppesittarkvällen den 23:e december.

Årets tilldelning är 6 enkel lotter samt 2 dubbel lotter per spelare.

Lotterna delas ut på träningen på onsdag, 8:e November.

 

Precis som innan är det en del som lätt säljer alla sina och några har lite svårare att sälja.  Ni som kan sälja fler än er tilldelning, hojta till så hjälps vi åt. 

 

När du sålt klart så swisha till Eva 0701-904510, skriv ditt namn så jag vet vem som betalar. Sista dag att sälja är ju egentligen inte förrän 23 december, men betalningen behöver vara mig tillhanda senast den 11 december.

 

Frågor eller funderingar så hör av er.

 

//Eva

 

 

 

 

Dags att sälja Idrottsrabatten
2023-10-10 17:13

Hej alla tjejer & föräldrar

 

Då är det som traditionen bjuder dags att sälja Idrottsrabatten. Alla behöver sälja 5 häften vardera.

 

Vi kommer och delar ut häften imorgon onsdag INNAN träningen börjar. Är du inte där då så snacka ihop dig med någon som kan ta dina häften.

 

En del säljer lätt sina häften, en del har svårare, så vi får hjälpas åt. Vet du med dig att du kan sälja många häften så säg till Eva så kan du hjälpa någon annan.

 

Återkommer kring detaljer för betalning.

 

//Lagföräldrar Anne & Eva

Hösten 2023 och 2024
2023-08-09 18:08
Vinnare av B-slutspel i Eskilscupen samt en fjärdeplats i A-slutspel i Laxacupen 🏆

Efter en intensiv cupsommar men fina prestationer och mycket kul så siktar vi nu in oss på hösten och blickar även fram emot 2024.

 

I höst kommer vi träna som vanligt gemensamt på måndagar, onsdagar och torsdagar utöver det kommer ni ha egna gympass som tidigare. Gällande belastning och sjukdomsbild så måste varje spelare ha en dialog med Julia.

 

I höst kommer vi spela i F17 Skåneserie precis som i våras men nu har Furulund och Malmö FF lämnat serien så det blir ”bara” sju matcher.

 

Utökat samarbete mellan lagen under hösten

För att alla spelare ska få så mycket matchtid som möjlig i varierande miljö samt för att samarbeta ännu mer mellan akademilagen har vi i höst anmält ett gemensamt lag med F15 i F16-serie. Här kommer det vara spelare från båda lagen och laget kommer att coachas av både F15- och F16-ledare beroende på hur spelschemat ser ut för respektive lag. Vi ser fram emot detta samarbete och tror det kommer utveckla våra spelare och vårt spel ytterligare.

 

Tel nr till Otto och Göran eftersom de kommer ansvar för vissa F16-matcher

Henrik ”Otto” Ottosson, 070-146 57 59 och Göran Hageltorn, 070-171 60 35

 

Föreläsningar – systerskap

Vårt arbete kring hälsa och kost fortsätter nu i höst med tre olika föreläsningar. Först ut är Alice Andersson fd elitcyklist som föreläser om vilka resurser tjejer har gällande att prestera bättre, idrotta längre och vara friskare under tiden. Samling tisdag 15/8 kl 16.50, Hörsalen Järnvägsmuseet. Föreläsningen pågår mellan 17.00-20.30. Obligatorisk närvaro tillsammans med F15 och F13/14.

 

Julias sista säsong 
Som vi berättat för spelarna som kommer Julia att sluta efter denna säsong. Vi vill redan nu tacka Julia för dessa två fina år med en bra utveckling och fin gemenskap och goda resultat. Julia kommer vara saknad i föreningen. Julia är kvar höstsäsongen ut så passa på att ta del av hennes kunskap och erfarenhet från spel på hög nivå.

 

Akademin 2024 och ett ungt damlag

2024 blir F15 det nya F17 och F13/14 det nya F15. Vi F17 blir det nya damlaget som åter startas upp. Att blir F19 var inget alternativ då det inte finns någon serie för oss att spela i och att stanna kvar i F17 hade gjort det omöjligt för överåriga att till höra vårt lag och vi vill ju inte heller ha två ÄFF-lag i samma ålder. Vi vet att många i vårt lag redan har spelat i damlag och klarar av det på hög nivå. Damlaget kommer var ungt och fokus kommer fortfarande vara på att utveckla unga spelare. Vi kommer också se till att laget fortfarande spelar cuper och göra typiska aktiviteter för deras ålder. Men vi stänger inga dörrar för äldre spelare att ansluta till laget.

 

En ny roll i föreningen

Från och med 2024 har föreningen instiftat en ny roll som akademiansvarig för tjejakademin och den förberedande akademin och som en länk mellan damlag och akademi. Den rollen kommer Fredrik Lundwall ha. I rollen är Fredrik ett stöd och kvalitetssäkrare för ledare och spelare från F13/14 upp till damlaget. Så Fredrik kommer som ”alltid” att finnas runt våra spelare och lag.

 

Tränare för damlaget och andra lag i föreningen

Vem som blir tränare för vårt damlag är ännu inte bestämt. Föreningen söker flera nya ledare även till killagen så om ni har lämpliga kandidater till tränaruppdrag i Ängelholms FF skicka ett mejl till fredrik@fredriklundwall.se så förmedlas det vidare.

 

Boka redan nu in Sisters Football Cup

Även 2024 kommer vår framgångsrika cup Sisters Football Cup att arrangeras och vi kommer var med och arrangeras så boka den 29-30 juni redan nu så ni kan hjälpa till då.

 

Om ni har frågor så tveka inte att höra av er till oss ledare

 

Hälsningar

 

Julia, Fredrik och Susanne

 

 

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 23/6 17:00
1 - 0  
Sön 16/6 15:30
4 - 0  
Tor 13/6 19:00
0 - 0  
Lör 8/6 13:00
12 - 0  
Sön 2/6 15:00
0 - 9  
Tor 30/5 19:00
1 - 2  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Huvudpartners
Partners