SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ängelholms FF
Glädje- Delaktighet- Utveckling
F15 ( födda 2006-2007)

Välkommen till Ängelholms FF F17
Vi är ett härligt gäng som har kul tillsammans och tränar normalt tre gånger i veckan, måndag, onsdag och torsdag. Under 2023 deltar vi bland annat i Skåneserien F17 och DM F16. 
 
🏟️ Vi kommer spela följande cuper:
• Örebrocupen 16-18/6 i Örebro
• Laxcupen 27-30/7 i Halmstad
• Eskilscupen 3-6/8 i Helsingborg
 
💪🏽 Träningshelg 25-26/3 i Ängelholm
 
⛱️ Vi har ledigt följande veckor under 2023: 

1, 2, 27, 28, 29, 51, 52

 

🏆 Den 1 och 2 juli 2023 arrangerar vi SISTERS FOOTBALL CUP:

Läs mer om cupen »

Bli sponsor »

 
⚽️ Är du sugen på att PROVTRÄNA och PROVSPELA med oss? Kontakta då Julia på 072 320 49 79.
 
🌟 Sedan 2022 är vi ett akademilag. Läs mer om vad det innebär här »
 
Nya spelare som bestämt sig att börja i föreningen ska göra en Medlemsanmälan. Spelare måste vara anmälda för att få kallelser och informationsutskick med mera. Även denna blankett ska fyllas i och lämnas in till någon av ledarna. 
 
 
Hälsningar 

Julia Fallesen, akademitränare

072 320 49 79 

juliaafallesen@icloud.com

 

Övriga ledare

Fredrik Lundwall 070 640 55 26
Susanne Kolbäck 070 237 51 93‬
 
Lagförälder
Eva Rörström (Asta och Sveas mamma)
Anne Peterson (Elise mamma)
 

Vid skador som kräver behandling, vänder du dig till (men prata först med någon av tränarna):

Ängelholms Fysio, Karl 0431-179 90

Ängelholms Fysio »

 

Om ni inte vill att vi publicerar bilder på ert barn här på lagsidan så meddela detta till oss ledare.

Tiden går fort snart är det Sisters Football Cup
2023-03-18 09:55

Vi har nu 35 lag anmälda vilket vi anser är bra vid denna tidpunkt. Många lag har precis startat sin säsong så vi har stor förhoppning om flera lag. På sponsorsidan går det lite trögare. Därför önskar vi att alla hjälper till att hitta flera sponsorer. Klara är dock Leeman Entreprenad, MP Etiketter, Café Bar, Kelo, Sydved och Melin Fastigheter. Fråga på din arbetsplats eller bland vänner. Kan inte företag gå in med ekonomiska medel så är det välkommet med varor till kiosken och priser till vårt lotteri, stort som smått. Här kan ni kika på våra sponsorpaket »

 

Vi kommer inom kort skicka en kallelse till helgen då F15 och F17 arrangerar Sisters Football Cup, 1-2 juli. Svara på kallelsen om du som spelare kommer och hur många i övrigt från er familj som kan hjälpa till. Tanken är att föräldrar bemannar en halvdag på lördagen och en halvdag på söndagen så att vi slipper för långa pass (skriv i anmälan vad som passar bäst respektive dag). Skoj för alla om man hinner kolla lite fotboll också …Tjejerna kör hela dagar och det kommer finnas mat och dryck till dem på Fridhemsparken.

 

Vi behöver flera föräldrar som är ansvariga för ett specifikt område, t ex parkeringen, hoppborg eller entréerna. Om några skulle vilja baka kakor som vi kan sälja i kiosken är det också välkommet. Vi behöver också personer som har lite ”sjukvårdsvana” till vårt sjukvårdstält. Vi behöver även en fotograf som kan dokumentera matcher och prisutdelning med mera.

Lite bilder från 2019 »

 

Om ni kan hjälpa till med något specifikt eller har frågor hör av er till :

Fredrik (F17) fredrik@fredriklundwall.se eller Göran (F15) goran.hageltorn@thevinyl.se

 

Har ni sponsorer kontakta Fredrik: fredrik@fredriklundwall.se

Har ni priser till lotteri kontakta Susanne: s.kolback@gmail.com 

Har ni produkter till kiosken kontakta Eva: plupprorstrom@gmail.com

 

 

Lagföräldrar + lite annat
2023-03-07 10:07

Hej

Nu är fotbollssäsongen igång på riktigt trots dagens väder. Vi fick en bra start i DM mot Uppåkra i söndags med en härlig vinst. Nu väntar betydligt tuffare mostånd i Dösjöbro och Nike kommande helger så ladda upp på bästa sätt inför dessa matcher. 

 

LAGFÖRÄLDRAR

Som ni säkert sätt i utskicket/bilagan till fakturan så behöver vi tillsätta 2-4 lagföräldrar. Eva (Asta och Sveas mamma) har redan tackat jag. Det kommer vara enklare uppgifter som fixa med kiosk, baka, fixa en lagaktivitet, administrera försäljning etc. Vi ledare är tacksamma om några till kan avlasta oss med detta. Så vi kan lägga vår tid på laget och det fotbollsmässiga. Anmäl er till Eva 070 1904510‬ eller Fredrik 070 6405526.

 

GYMMET

Spelarna har fått info om att köpa ett gymabonnemang så de får träna hur mycket de vill på gymmet från 1 april till 30 december. Swisha Fredrik på 070 6405526 senast den 20 mars! Spelarna har koll på beloppet. Vill man inte ha ett abonnemang så är det fortfarande ok att träna på gymmet men då endast när vi har gemensamma pass där.

 

KÖRNING TILL BORTAMATCHER

Viktigt att vi har föräldrar som kan kör till matcherna och att ni meddelar tydligt i kallesen om man kör, hur många plaster man har i sin bil eller vem man åker med. Får vi inte detta att fungera så kommer vi behöva göra ett körschema för seriespelet. Anledning till att vi inte använder bussarna är för att vi heller lägger pengarna på aktiviteter och cuper än bränsle. Glöm inte påminna era tjejer om att ta med lite matsäck i samband med bortamatcher.

 

ÄNDRING SOMMARUPPEHÅLL

Det blir v 27, 28 och 29 som vi tar ledigt från fotbollen och inte som kommunicerats tidiagre.

 

TACK COOP!

Vi har även i år fått Coop att sponsra oss med frukt och drickyoghurt så spelarna kan fylla på med energi i samband med träning.

 

Mvh

Julia, Susanne och Fredrik

Cuper 2023
2023-02-10 10:34

Cuper och träningsläger 2023

Det finns inte så många cuper för oss att medverka i längre. Tjejerna börjar helt enkelt bli stora. Men vi har bestämt oss för vilka cuper som gäller för 2023. Men först kör vi en träningshelg den 25-26 mars på hemmaplan i Ängelholm där även en match ingår.

 

Cuper 2023:

  • Örebrocupen den 15-18 juni, kostnad per spelare är 2 700 kr, varje spelare betalar själv ca 1000 kr mer eller mindre beror på hur vi lyckas med Sisters Football Cup samt övrig försäljning, sponsorer eller egna försäljningsinitiativ. Vi bor på skola och mat ingår samt buss till och från matcher samt tåg t/r Örebro. Kallelse kommer SVARA SNABBT!
  • Laxcupen i Halmstad 27-30 juli, ingen övernattning vi kör emellan. Ingen spelarkostnad. Kallelse kommer SVARA SNABBT!
  • Eskilscupen I Helsingborg 3-6 augusti, ingen övernattning vi kör emellan. Ingen spelarkostnad. Kallelse kommer SVARA SNABBT!

Vi spelar DM den 5, 11 och 19 mars.

 

Uppehåll: 27, 28, 29

 

2024

2024 siktar vi på att erövra Göteborg och Gothia Cup! Då det antagligen inte kommer finns så många andra cuper för oss att medverka i. Om vi ska komma till Gothia 2024 behöver vi engagera en Gothia-grupp som kan jobba med extra försäljning eller liknande så vi får ihop de pengar som kommer behövs för en medverkan där. Föräldrar är välkomna att redan nu anmäla sitt intresse för denna grupp.

 

Men vi tar ett steg i taget och börjar med 2023 som kommer bli ett spännande och utvecklande år. Vi måste ha tålamod nu när vi till stora delar har ett nytt lag som ska spela sig samman. Men om alla ger 100% på träning och match samt fokuserar lite extra på sin uppgift och vågar utmana så kommer även detta bli ett roligt och framgångsrikt år!

 

Mvh

Era stolta tränare!

Goda nyheter och lite annan info
2023-01-24 17:32

Vi fick en kanonstart på säsongen genom att spela fin fotboll och vinna träningsmatchen mot Höganäs/Jonstorps damlag med 5-1. Mycket bra laginsats. Och bäst av allt dagen efter fick vi besked från Elise och Kajsa att de vill börja spela i vårt lag. Välkomna, vi hoppas ni ska trivas. Vi trivs redan med er! Nedan lite info om om vad som händer inom kort och lite längre bort.

 

Träning

Från och med 30 januari kommer våra träningsveckor att se ut på följande vis:

 

Måndag: gemensam träning på gym, 18.30-20.00, padelhallen, ni tränar enligt det nya programmen i appen True coach.

Tisdag: vila

Onsdag: Fotbollsträning 18.30-20.00, Fridhemsparken

Torsdag: Fotbollsträning med inslag av FYS 18.30-20.00, Fridhemsparken

Fredag: vila

Lördag: egen träning på gym, ni tränar enligt program i appen True coach. Om vi har match kör ni gym på söndagen om kroppen orkar.

Söndag: vila

 

Är kroppen pigg och fräsch är det okej att lägga till ett lättare gympass eller konditionspass, veckor utan match.

 

Om någon saknar inlogg till appen True coach så hör av er till Fredrik 0706405526

 

I mars börjar vi styra över på mer fotbollsträning och lite mindre gym.

 

Träningsmatcher

12/2 Halmstad BK, borta

11/3 Malmö FF, borta

19/3 Eket damlag, borta

Kan bli flera matcher med kort varsel.

 

DM

Veckorna 9, 10 och 11 kommer vi spela gruppspel i DM F16. Kalleslser kommer till dessa matcher så ligg i och träna.

 

Träningshelg på hemmaplan är planerad till den:

25-26/3

 

Seriespel

Vi kommer att spela i Skåneserien F17 under våren. En bra utmaning för våra spelare och som det ser ut blir det mot en hel del nytt motstånd.

 

Cuper

Vi är anmälda till Eskilscupen den 3-6 augusti så boka in den redan nu.

Sedan tittar vi just nu på flera andra cuper. Vi återkommer inom kort angående detta.

 

Tränings- och matchställ

Spelarna kommer snart att få prova ut match- och träningsställ. Håll ut!

 

Sisters Football Cup 1-2 juli

Vi i F17 tillsammans med F15 är arrangörer av tjejcupen Sisters den 1-2 juli. Boka in den helgen för då kommer det behövas bemanning av spelarna och föräldrar. Vi ser gärna att föräldrar engagerar sig redan nu i olika arbetsgrupper kopplat till cupen. Mer info om det kommer separat.

 

Messenger för föräldrar

Vi har startat en grupp på Messenger så att vi lättare kan få ut viktig info samt styra upp körning till bortamatcher. Ni föräldrar får räkna med att köra till matcher då vi inte kan ha minibussarna i samma utsträckning detta år.

 

Individuella samtal

Vi kommer även i år att ha enskilda samtal med er spelare. Samtal om livet, skolan, fotbollen, vad just du vill bli bättre på och vad vi tycker du behöver fokusera lite extra på, och en massa annat som kan komma upp.

 

Lagaktivitet

Vi önskar ha en lagaktivitet inom de närmaste veckorna. Extra viktigt nu när vi är många nya spelare i laget.

 

Tips

Ladda ner Sportadmin appen samt prenumerera på vår kalender. Följ oss också på Instagram under namnet ”Ängelholms FF F17 Akademi”.

 

Ni som är nya i laget tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor:

Julia 072 320 49 79 

Fredrik 070 640 55 26

Susanne 070 237 51 93 

 

Med vänliga häslningar

era stolta tränarna

 

 

 

Inför vårsäsongen 2023
2023-01-08 20:42

Vi hoppas att alla i laget har för avsikt att fortsätta spel med oss även under 2023. Men om någon inte tänker fortsätt önskar vi få veta detta snarast så vi vet hur stor trupp vi har. Då vi just nu planerar för vilken serie vi ska spela i och hur vårt samarbete ska se ut med F15 under våren.

 

Hoppas ni alla fått en bra start på året och att det gått bra med egen träningen på gym. Ni kör gym även nästa vecka med tre pass. Den 16/1 kör vi igång med fotbollsträning men ni kommer fortsättningsvis även att ha gympass. Anton och Isac från Crossfit kommer en torsdag inom det närmaste veckorna och kollar av med er så att era övningar funkar och ger resultat. 

 

Om ni har några frågor eller fundringar så hör av er till oss tränare.

 

Mvh

era tränare

 

 

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 19/3 12:45
2 - 4  
Tis 14/3 19:15
9 - 0  
Tis 14/3 19:15
Sön 5/3 13:00
7 - 0  
Fre 3/3 19:00
0 - 3  
Sön 12/2 12:00
4 - 0  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Idag dömer
Huvudpartners
Partners