Ängelholms FF
Glädje- Delaktighet- Utveckling
F15 ( födda 2006-2007)

Välkommen till Ängelholms FF F15
Vi är ett härligt gäng på ca 20 tjejer födda främst 2007 som har kul tillsammans och tränar normalt tre gånger i veckan, måndag, onsdag och torsdag. En del träningar tillsammans med vårt damlag. Under 2022 spelar vi i Skåneserien F16, GRLPWR VinterCup, DM, Halör Invitational i Höllviken, Giffcupen i Tidaholm och Eskilscupen i Helsingborg och förhoppningsvis även en höstcup.

🌟 Från och med 2022 är vi ett akademilag. Läs mer om vad det innebär här »

⚽️ Är du sugen på att PROVTRÄNA med oss? Kontakta då Julia »

Nya spelare som bestämt sig att börja i föreningen ska göra en Medlemsanmälan. Spelare måste vara anmälda för att få kallelser och informationsutskick med mera. Även denna blankett ska fyllas i och lämnas in till någon av ledarna.

Julia Fallesen, akademitränare

juliaafallesen@icloud.com

Övriga ledare

Susanne Kolbäck, Henrik Wester, Tobbe Andersson och Fredrik Lundwall

Om ni inte vill att vi publicerar bilder på ert barn här på lagsidan så meddela detta till oss ledare.

Ingen bemanning 10/9
2022-08-15 13:59

Hej

Vi slipper bemanna damlagets match den 10/9 eftersom vi just nu hjälper damlaget med ett flertal spelare varje match. Däremot kommer det komma en kallelse till bemanning av herrmatch den 5/11.

Hälsningar tränarna

Förälder sökes
2022-08-11 10:55

Hej Föräldrar till Gula Tjejer

Som ni känner till så sker viss försäljning inom laget och föreningen.

Dessa intäkter är viktiga för att kunna genomföra cuper och övriga aktiviteter med laget utan att behöva ta fullt betalt av spelarna.

F15 i Tjejakademin söker nu en förälder i laget som kan ta rollen som Försäljningsansvarig och hålla ihop dessa aktiviteter. Försäljningsansvarig håller ihop försäljningsarbetet för lagets räkning och delar ut det som ska säljas och sedan redovisar till ÄFF.

I höst ska vi sälja från Gutz och det kommer hållas informationsmöte gällande detta. Vore därför tacksam om vi kan tillsätta denna rollen omgående så hen kan vara med på detta mötet.

När: Tisdagen eller Onsdagen den 16- 17 augusti

Tid: KL 18:00

Var: Klubbstugan på gamla IP

Hör av er till Henrik om ni kan tänka er att stötta laget med denna uppgiften.

Tränarna

Premiär för oss i Eskilscupen
2022-08-08 09:31

Sedan vi blev akademi 2022 så ska vi enligt verksamhetsplanen spela minst tre cuper under året. Vår medverkan i Eskilscupen den 5-7 augusti var den tredje ”riktiga” cupen i år efter Giffcupen och Halör Invitational. Vi har haft lite olika upplägg och målsättning för varje cup. I Eskilscupen har målet varit att fokusera på utveckling och att våga testa och utmana. Vi har också valt att alla ska spela i alla matcher trots att vi var en rekordstor trupp (18 spelare) och matcherna endast är 2 x 20 minuter. En stor utmaning för oss ledare. I seriespel och cupspel har vi haft svårt att göra mål och därför fanns det ett fokus på vårt anfallsspel och att få med många spelare i anfall. Något som vi delvis lyckades med och vi gjorde faktiskt hela 14 mål på fem matcher så det får vi verkligen säga att vi gjorde bra. Dessutom var det många olika målskyttar. Fem matcher, två vinster, två förluster och en oavgjord match blev det totalt. Extra kul att de tjejer som inte tidigare spelat så mycket matcher var med och gjorde det riktigt bra. Den tur som vi hade i Giffcupen i våras när vi vann hela B-slutspelet hade förbytts till otur i de två sista matcherna. Två uddamålsförluster varav en på straffar var inte de slut vi önskat men så är livet och speciellt fotbollen ibland. Men tjejerna var fantastiska på att stötta varandra efter det grymma slutet. Vi tar nya tag och kommer igen! Stort tack till alla föräldrar som hängde med hela helgen och stöttade laget och hjälpte oss ledare!

Nu går vi in i en spännande höstsäsong men eget seriespel kombinerat med att stötta damlaget som är i behov av spelare. Vi hoppas att Eskilscupen har inspirerat laget till att träna och fokusera ännu hårdare under hösten så vi kan ta ytterligare kliv som spelare och individer. Vi ledare kommer under hösten få ytterligare verktyg i vårt ledarskap via olika föreläsningar och nätverksträffar.

Vi kan redan nu förvarna att vi har bemanning på matcher på IP den 10/9 och den 5/11. Kallelse kommer till berörda. Vi kan också meddela att laget kommer att sälja Gutz-kläder under hösten för att dryga ut lagkassan.

Hälsningar lagets stolta tränare

Eskilscupen dag 3
2022-08-06 15:22

Hej på er!

Bra spelat och kämpat. Vi var värda att vinna men fotbollen är inte alltid rättvis. Nu är det bara att ladda om till i morgon och B-slutspel.

I morgon samlas vi på OLYMPIAFÄLTET vid plan 6 kl. 08.40. Matchen mot Jonsered börjar 09.40. Kom ombytta och redo för uppvärmning.

Vinner vi spelar vi på ny plats i Helsingborg så alla behöver ha plats i bil för transport. OBS eget ansvar att lösa det.

Glöm inte att ta med något att äta.

Ses i morgon!

Eskilscupen dag 2
2022-08-05 19:44

Hej på er!

Bra jobbat idag alla tjejer! Nu är det bara att ladda om till i morgon.

I morgon samlas vi på Västergård vid plan 11 kl. 08.40. Matchen börjar 09.40. Kom ombytta och redo för uppvärmning. För de som inte har sina matchkläder får de dem på plats.

Vi har även en kvalmatch i morgon som är kl.13.00. Vilken plan vi spelar på beror på vilken plats vi hamnar på i gruppspelet.

Glöm inte att ta med något att äta mellan matcherna.

På söndag är det slutspel. Vilken tid och var vi spelar vet vi inte förrän i morgon.

Ses i morgon!

//Tränarna