Digitala Bingolotter
Glädje- Delaktighet- Utveckling
Flickor 2014-2015

Välkommen att spela fotboll hos oss i Flickor 2014-2017

- Är du sugen att prova på fotboll, så är det bara att komma på en träning så hjälper vi dig igång. Benskydd & vattenflaska är det enda du måste ha med dig. (fotbollsskor är bra - men inget krav)

Här gör du medlemsanmälan  http://www.angelholmsff.se/form/Default.asp?ID=10514

Har ni frågor så kontakta mig på telefon eller mail.

Kalle Hansson/ Ungdomsansvarig Ängelholms FF
E-post kalle@angelholmsff.se

Säsongsavslutning imorgon 2/10!
2021-10-01 15:20

Hej!

Imorgon är det sista träningen för säsongen.

Då bjuder vi på lite fika innan vi skiljs åt.

Det har varit en jätterolig säsong tillsammans med alla duktiga fotbollstjejer. Alla har utvecklas fantastiskt fint och framstegen har synts för varje träning. Framtiden ser ljus ut!

Nästa säsong hoppas vi få till några matcher så tjejerna får känna på hur det är att ta på sig matchkläder och kämpa i gult tillsammans.

Vi återkommer längre fram med mer info om kommande säsong!

Tack för den här säsongen!

/Tränarna

Lördagens träning är inställd!
2021-09-02 09:15

Hej!

Dessvärre tvingas vi ställa in lördagens träning (4/9) då vi är brist på tränare.

Vi är tacksamma om ni kan hjälpa oss att sprida informationen.

Är det fler föräldrar som i framtiden kan hjälpa till som hjälptränare så kontakta någon av oss ledare.

Vi ses nästa lördag!

/Tränarna

Sommarschema
2021-06-18 11:20

Hej!

Under sommaren kommer vi köra på med träning så många lördagar som möjligt, se schema nedan. Beroende på antalet tjejer som kommer, kan det ske en hopslagning av grupperna 14/15 och 16/17. Allt för att kunna bedriva bästa och roligaste träning som möjligt.

Här kommer lite planering för sommaren:

19/6, v.24: Träning

26/6, v.25: Ingen träning (Midsommar)

3/7, v.26: Träning

10/7, v.27: Träning

17/7, v.28: Träning

24/7, v.29: Ingen träning

31/7, v.30: Ingen träning

7/8, v.31 och framåt: Träningarna fortsätter som vanligt.

Varma hälsningar,

Tränarna

Det är träning den 1 maj
2021-04-27 07:53

Det kommer frågor från er föräldrar om det är träning den 1 maj. Det är träning som vanligt. Vi behöver också får hjälp av fler föräldrar på träningarna. Man behöver ingen direkt fotbollskunskap. För den som är intresserad kontakta undertecknad.

Sedan är det av stor vikt att vi försöker bara vara en förälder per barn. Allt för att hålla smittspridningen nere. Det är också viktigt att vi håller avstånd till varandra.

MVH

Kalle Hansson/ Ängelholms FF

E-post kalle@angelholmsff.se

Vårpremiär för flickor födda 2014-2017 lördagen den 17 april KL 10:00
2021-04-08 11:12

Hej

Våren börjar äntligen komma och det innebär att knattesäsongen börjar för flickor 2014-2017. Vi drar igång lördagen den 17 april KL 10-11 ca. Flickorna tränar ute på Fridhemsparken.

För att kunna bedriva träningarna så behövs ett antal föräldrar som hjälper till. Man behöver inte ha någon direkt fotbolls bakgrund. För er som vill hjälpa till är välkomna att höra av sig till mig.

När det gäller föräldrar inne på Fridhemsparken så följer vi SvFF:s och Region Skånes restriktioner gällande pandemin. Jag ser lite mellan fingrarna när det gäller föräldrar till våra yngsta spelare. En förälder kan vara med sitt barn under träningen samt att vi håller avstånd. Är man det minsta krasslig så ska man inte träna utan stanna hemma.

För er som inte gjort medlemsanmälan bör göra detta så ni inte går miste om information kring knattarna och föreningen. Anmälan görs på vår hemsida www.angelholmsff.se eller klicka på nedan länk.

Ni är också välkomna att höra av er till mig om det är något ni undrar över.

Varmt välkomna till årets höjdpunkt!

Kalle Hansson/ Ungdomsansvarig Ängelholms FF

Telefon 0768-64 68 27 vardagar 8-12