Digitala Bingolotter
Ängelholms FF
Glädje- Delaktighet- Utveckling
P13 ( födda 2009)

Välkomna till P13:s lagsida!

Välkomna till vår lagsida, här hittar man allt som är värt att veta om vårt lag.

För att vara bra uppdaterad om vad som händer så rekommenderar vi att prenumerera på vår kalender.

Info. gällande Fysträning
2022-08-11 13:25

Hej!

Nu har vi fått besked från samtliga och intresset för att köra fysträning på onsdagar har varit stort.

Vi har beslutat att gå vidare med fysträning på onsdagar 8st tillfällen med start den 24/8. 18-19 på på Stronger fitness Helsingborgsvägen 33a.

Detta innebär en kostnad för respektive spelare att betala 470kr för dessa 8st tillfällen som visat intresse.

Senast 16/8 behöver vi ha besked om man inte vill vara med på fys eller killar som svarat nej ångrat sig kontaktar Martin tel: 072-2461866.

Alltså dom som visat intresse och fortfarande vill vara med behöver inte återkoppla.

Information gällande betalning kommer skickas ut efter den 16/8.

Fysträning
2022-07-25 11:22

Hej!

Vi har fått en möjlighet från Maximilian från StrongerPBfitness i Ängelholm att köra extra träning i form av fysträning för våra killar på onsdagar 18-19 på på Stronger fitness Helsingborgsvägen 33a .Nedan är en presentationfrån Maximilian och hur upplägget ser ut.

Maximilian Strand 29 år bor i Ängelholm med min fru och ett barn. Jag har bland annat spelat hockey,innebandy och fotboll. Jag fastnade dock mer för motocross och när jag blev 18 år så började jag att elitsatsa. Jag körde SM samt testade några internationella tävlingar. 2018 valde jag att avsluta min karriär och det var då som mitt intresse väcktes till att hjälpa ungdomar och andra elitsatsande. Jag har gått utbildning via stac acedemy som har hjälpt mig att få rätt redskap till att bli en bättre tränare.

Jag har företaget StrongerPBfitness, har egna PT-kunder, gruppass, jag har tränat Rögles ungdomar i fys, har tränat EVS div 1 lag i fys under 2 månader och nu håller jag i deras sommarträning.

När jag lägger upp träning så är första steget att göra tester på killarna för att se var deras fysiska nivå är och vad dem behöver jobba på. Nästa steg är att jobba på basen för att dem ska kunna hantera sin kroppskontroll, jobba på stabiliteten i bland annat bål, knä och höfter tills dem är redo för mer explosiva övningar. Efter detta kan man börja gå in med mer vikter när jag anser att dem är redo för detta och där med också utveckla sin kraft. Efter detta steg är dem redo för mer explosiva och svårare övningar.

Vi kommer lägga ut en intresseanmälan för denna extra träning. Varje pass kostar 1450kr och kommer delas mellan antalet killar som är intresserade.Vi tänker oss 8 pass (2 månader) därefter tar vi en utvärdering om killarna  vill fortsätta. Vid frågor kontakta Martin 072-2461866.

Ingen träning imorgon (23/6)
2022-06-22 17:44

Hej,

Som de flesta säkert redan vet så blir det ingen träning imorgon, torsdagen den 23/6.

Vi håller helt enkelt ledigt inför midsommarhelgen.

Så vi vill önska alla spelare och föräldrar en Glad midsommar!

/ Tränarna

via Jesper

Träningen inställd månd 6/6
2022-06-05 21:55

Hej på er!

vi ställer in träningen på måndag 6/6. Dels har vi en match redan planerad, samt att det är helgdag - Natinaldagen.

Så vi ses igen på tisdag 7/6

// tränarna gm. Pontus

Påminnelse Bollkallar och Kiosk på söndag 5/6
2022-05-31 10:14

Hej på er alla i P13,

Kiosk & Bollkallar 5/6

på söndag ska vi hjälpa fram ÄFF´s herrar i A-laget till ny seger. Föräldrar är kallade till kiosk-tjänst och killarna som Bollkallar. Det går ju bra för vårt A-lag, så ni som kan -  kom och heja fram herrarna till ny seger!

samling 14:30, Idrottsplatsen

Bollkallar 8 st, OBS! separat kallelse

Kiosken bemannas av föräldrar till: Albin, Casper, Elias, Gabriel, Isac, Kevin, Leo

Matchen 5/6 mot Grevie/Förslöv/V:a Karup är framflyttad.

Notera också att vi har flyttat matchen mot Grevie, på söndag förmiddag till måndagen 6/6. detta pga att våra motståndare i Grevie hade bekymmer med att bemanna den matchen. Det kommer ut en kallelse separat, i vanlig ordning.

vi ses snart!

// Tränarna gm. Pontus