Digitala Bingolotter
Ängelholms FF
Glädje- Delaktighet- Utveckling
P13 ( födda 2009)

Välkomna till P13:s lagsida!

Välkomna till vår lagsida, här hittar man allt som är värt att veta om vårt lag.

För att vara bra uppdaterad om vad som händer så rekommenderar vi att prenumerera på vår kalender.

Ingen träning imorgon (23/6)
2022-06-22 17:44

Hej,

Som de flesta säkert redan vet så blir det ingen träning imorgon, torsdagen den 23/6.

Vi håller helt enkelt ledigt inför midsommarhelgen.

Så vi vill önska alla spelare och föräldrar en Glad midsommar!

/ Tränarna

via Jesper

Träningen inställd månd 6/6
2022-06-05 21:55

Hej på er!

vi ställer in träningen på måndag 6/6. Dels har vi en match redan planerad, samt att det är helgdag - Natinaldagen.

Så vi ses igen på tisdag 7/6

// tränarna gm. Pontus

Påminnelse Bollkallar och Kiosk på söndag 5/6
2022-05-31 10:14

Hej på er alla i P13,

Kiosk & Bollkallar 5/6

på söndag ska vi hjälpa fram ÄFF´s herrar i A-laget till ny seger. Föräldrar är kallade till kiosk-tjänst och killarna som Bollkallar. Det går ju bra för vårt A-lag, så ni som kan -  kom och heja fram herrarna till ny seger!

samling 14:30, Idrottsplatsen

Bollkallar 8 st, OBS! separat kallelse

Kiosken bemannas av föräldrar till: Albin, Casper, Elias, Gabriel, Isac, Kevin, Leo

Matchen 5/6 mot Grevie/Förslöv/V:a Karup är framflyttad.

Notera också att vi har flyttat matchen mot Grevie, på söndag förmiddag till måndagen 6/6. detta pga att våra motståndare i Grevie hade bekymmer med att bemanna den matchen. Det kommer ut en kallelse separat, i vanlig ordning.

vi ses snart!

// Tränarna gm. Pontus

Ändrad dag och tid för lagfotografering!
2022-05-07 11:31

Hej!

Lagfotograferingen har blivit flyttad till onsdagen den 11/5 kl 19:55. Kalendern är uppdaterad.

Samling på Börjesson bil 19:45. Kom ombytta i matchkläder ta med fotbollsskor.

/Tränarna

Träning 27/4 med akademi tränare.
2022-04-27 22:19

Dagens extra träning med akademi tränare Emil.

Träning började med rundvandring på gamla IP med besök på gymmet m.m. Därefter höll Emil teori med bl.a. hur en samling innan match ser ut för P19. Efter teorin hölls ett tufft träningspass.

Vi tackar Emil för att han hade möjlighet till denna extra träning som killarna uppskattade. /Tränarna