Digitala Bingolotter
Ängelholms FF
Glädje- Delaktighet- Utveckling
F 12-13 ( födda 2009-2010)

Välkommen till F12-13 (födda 2009-2010) lagsida!

Välkommen att spela fotboll med oss!

Vår F12-13 trupp består av ett härligt gäng fotbollssugna tjejer födda 09-10. Vi är i dagsläget fyra tränare som hjälps åt att ta hand om tjejerna, och fler är välkomna att hjälpa till om man är sugen på det. Fotbollskunskaper är inget måste och grunden är att vi skall ha kul!

Är du sugen på att prova att spela fotboll, kontakta då Anders (0730-59 51 50)  eller Anna (0708-50 59 98).

Nedan finns ett infoblad till dig som vill börja spela med oss:

Infoblad för nya tjejer som vill börja spela fotboll med oss » Klicka Här »

Känner du sedan att du vill fortsätta att vara med så gör en medlemsanmälan (klicka här)  och fyll i efterfrågade uppgifter.

Vi håller till på Fridhemsparken som ligger i anslutning till Catena Arena, Ängelholm.

Vid frågor kontakta:

Anders (0730-59 51 50) eller

Anna (0708-50 59 98)

Om något är oklart, tveka inte att kontakta någon av oss ledare.

Nya spelare måste fylla i denna blankett för att få spela seriematcher, lämna ifylld blankett till någon av tränarna »Klicka här »

Om ni inte vill att det publiceras bilder på ert barn i samband med träning/match så meddela detta till oss tränare.

Träningsstart
2022-07-28 16:55

Hej!

Hoppas att ni alla har haft en skön och avkopplande sommar.
Nu är det dags att köra igång träningarna igen.

Vi börjar måndag 1 aug och tränar enligt följande:

Måndagar: 18:30-20.00 (plan 1)

Torsdagar: 19:00-20.30 (plan 4)

Om det blir ändringar på höstschemat så återkommer vi såklart.

F12-13 på U21 Landskamp
2022-06-05 18:57

Torsdag 9 juni är det dags för F12-13 att bege sig till Olympia för att se U21-landskampen mellan Sverige och Italien. Vi samlas för gemensam avfärd från Fridhemsparken till Olympia. Vi har ÄFFs två minibussar till förfogande tillsammans med 2st ledarbilar samt att fam velden ställer upp att köra med 1st bil.

Men vi behöver hjälp av ytterligare en förälder som kan hjälpa till att köra, vi har just nu plats för 32 st men vi är 35 st. Är det någon ytterligare som kan ställa upp att köra?! Kontakta isåfall Anders.

Samling: 16:30 Fridhemsparken (matchen börjar kl18.00).
Åter: Vi beräknar vara åter till Fridhemsparken kring 20:30-20:45 (ish).

Tänk på: Bra att ha något i magen innan vi beger oss till Olympia då kvällen blir lång utan mat i magen.

Följande tjejer har angett att man kommer som följaktligen vi har fixat biljett till: Ajna, Alea, Alma, Alva, Cleo, Ebba, Elin, Ella J, Ella L, Ella S, Elsa, Elvira, Emelie, Emma, Filippa, Hanna, Ingrid, Julia, Lea, Leia, Li, Lovisa, Moa, Nova, Olivia, Sofia, Tilda, Tringa, Tuva, Vanessa.
Ledare: Anders, Anna, Sara, Peter och Daniel.

Om man inte kan närvara så meddela det snarast.

Biljettkostnaden står lagkassan för men vill man ev köpa något från kiosken är det bra att ha pengar med sig (antar att det är kontantfria kiosker så kort/swish lär gälla).

Notera att träningen denna torsdag är inställd.

OBS ny samlingstid 8.20 torsdag 26 maj
2022-05-25 10:28

Hej!

San Siro Cup har meddelat ändringar i spelschemat vilket gör att vi behöver samlas kl 8.20 imon (torsdag 26 maj) på Fridhemsparken.

Följande tjejer är anmälda: Tilda A, Tuva M, Sofia J, Clara L, Vanessa K, Hanna B, Hilma M, Emma L, Alea S, Ingrid T, Ella L, Moa HM, Alva E, Li B-M, Olivia N, Elsa N-P, Nova L, Lovisa H, Ajna G, Elin F-A, Julia V.

San Siro Cup 26/5 & Tjejcupen 27/5
2022-05-20 11:54

Hej allesammans!

Som ni vet ska vi spela cup nästa vecka, torsdagen 26 maj spelar födda 2010 i Råå (San Siro Cup) och fredagen 27 maj spelar födda 2009 i Staffanstorp (tjejcupen).

Följande samlingstider gäller.

San Siro Cup 26/5 Råå.

Samling 8.50 på Fridhemsparken.

Vi har 3 minibussar som tar oss i gemensam trupp till Råå.
Första matchen är 10:40 och sista matchen beräknas vara slut kring 14.45, så vi hoppas vara åter till fridhemsparken kring 15.45-16.00.

Vi kommer ha två lag och lagindelning tar vi på cupdagen, innan avfärd.

Ledare: Anders, Peter och Anna

För er föräldrar som kommer för att se matcher, så gäller att parkering sker i lokalgatan parallellt med Landskronavägen, obs ej på Starkoddersgatan.

Spelschema (kolla efter F12) finns på: https://www.procup.se/cup/35318.htm

Tjejcupen 27/5 Staffanstorp.

Samling 6.45 på Fridhemsparken.

Första matchen är 9:00 och sista matchen är beroende hur långt man går i slutspelet, men sista matchen är 17.00 om man går till final 😊.

Här kommer vi inte ha klubbens minibussar till denna dag utan vi samåker med hjälp av er föräldrar. Alice och Agnes föräldrar har angett att de ej kan köra vilket innebär att vi kommer vara många som kan köra, vi trycker ihop oss i bilarna så vi inte alla kör.

Följande tjejer är anmälda: Alice H, Clara S, Ella S, Lea O, Tringa Z, Moa HM, Alva E, Sofia J, Tuva M, Agnes H, Emelie H.

Ledare: Anna och Sara

Spelschema (kolla efter F13) finns på: https://www.procup.se/cup/cupresclassgroup_skin01.php?ev=35166&lang=SVE

Att ta med till respektive dag.
Ombytta med era matchkläder och benskydd, vattenflaska. Kom ombytta men inte med fotbollskorna på fötterna.

För att ha tillräcklig energi och ork, se till att ni har ätit ordentligt innan avfärd.
Medtag frukt, dricka, mackor eller matsäck, som vi kan äta på plats mellan matcherna. Det kommer finnas kiosk där man kan handla hamburgare, korv, så kort/swish är bra att ha med osv.

Bemanna kiosken på gamla ip och bollflickor 26/5 samt 29/5.
Separat info kommer gå ut inför herrlagsmatchen 26/5 där vi ska bemanna kiosken och inför damlagsmatchen 29/5 där vi ska bemanna kiosken samtidigt som våra flickor är bollflickor.

//Ledarna

idrottsrabatten
2022-05-04 07:58

Hej!

Vill ni vänligen kolla om det är någon av er som fått dubbelt antal häften med sig hem angående idrottsrabbatten och isåfall kontakta mig (Solange) på 0733808422.

Hälsningar Solange (Elviras mamma)