Ängelholms FF
Glädje- Delaktighet- Utveckling
F11-12 ( födda 2009-2010)

Välkommen till F11-12 (födda 2009-2010) lagsida!

Välkommen att spela fotboll med oss!

Vår F11-12 trupp består av ett 30-tal fotbollssugna tjejer födda 09-10 och du är mycket välkommen att prova på!  Vi är i dagsläget fem tränare som hjälps åt att träna tjejerna, och fler är välkomna att hjälpa till om man är sugen på det. Fotbollskunskaper är inget måste och grunden är att vi skall ha kul!

Är du sugen på att prova att spela fotboll, tveka inte utan kom och träna med oss! Vattenflaska och benskydd ser vi gärna att du har med dig (fotbollsskor är bra - men inget krav). Nedan finns ett infoblad till dig som vill börja spela med oss:

Infoblad för nya tjejer som vill börja spela fotboll med oss

Känner du sedan att du vill fortsätta att vara med så gör en medlemsanmälan genom att trycka på länken här, och fyll i efterfrågade uppgifter.

Vi håller till på Fridhemsparken som ligger i anslutning till Catena Arena, Ängelholm.

Under våren 2021 tränar vi Måndagar, Onsdagar samt Lördagar.  Kolla kalendern här på vår lagsida alt i appen (SportAdmin) för tid och plats.

Vid frågor kontakta:

Anders (0730-59 51 50) eller

Anna (0708-50 59 98)

Om något är oklart, tveka inte att kontakta någon av oss ledare.

Nya spelare måste fylla i denna blankett för att få spela seriematcher, lämna ifylld blankett till någon av tränarna Klicka här »

Om ni inte vill att det publiceras bilder på ert barn i samband med träning/match så meddela detta till oss tränare.

/Ledarna

F11-12 får uppdaterade träningstider igen!
2021-04-30 11:53

Hej!

Vi kommer få nya träningstider, igen.
Fr om Måndag 3 Maj (vecka 18) kommer vi träna följande tider:

Måndagar 18:30-20:00 Plan 1 (Naturgräsplanen)
Onsdagar 18:30-20:00 Plan 2 (Hybridplanen)
Lördagar 9:30-11:00 Plan 3

Vi kommer fortsätta med att skicka ut kallelser till varje träning via SportAdmin, så fortsätt underlätta för oss genom att svara på detta.

När det gäller seriespel, så har det nu kommit besked att seriestarten startas upp 22-23 maj. Om inget annat händer till dess så utgår vi från detta. Detta innebär isåfall att vi kommer som tidigare meddelat att ställa in lördagsträningen vissa helger när det krockar med match.

Ingen träning under påsklovet
2021-03-25 08:10

Hej!

Under v13 pausar vi fotbollsträningen pga påsklov, detta innebär att det är ingen träning onsdagen 31/3 samt lördagen 3/4.

Inställd träning Onsdag 17/2
2021-02-17 12:55

Hej!

Pga av snön som kommit under dagen och som förväntas komma ikväll så har kommunen meddelat att det finns risk att fotbollsplanerna inte blir skottade till vår träning, därför tar vi det säkra före det osäkra och ställer in dagens träning. Passa på att åka lite pulka istället så tar vi nya tag på lördag :).

/Ledarna

ÄFFs gladaste gäng kickar igång säsongen 2021!
2021-01-27 15:12

Hej allesammans!

Då är det äntligen dags att kicka igång fotbollssäsongen 2021. Vi kommer som tidigare meddelat till en början att träna onsdagar 18.30-19.45 samt lördagar 9.30-11.00, med start onsdagen 3 februari.

Enligt de nuvarande riktlinjerna så skall träningarna delas upp i grupper om max 8 deltagare (+ledare). Med hänsyn av detta kommer vi därför att börja med att skicka ut kallelser till varje träning som vi ber er att respektera så vi kan planera träningsgrupperna inför varje träning. (enklast är att använda SportAdmin appen för att svara).

För er som undrar vilka riktlinjer som gäller är det som följer:
Spelare som är yngre än 16 år (födda 2005 och senare)
- Får inte spela matcher
- Får träna både inomhus och utomhus
- En träningsgrupp ska bestå av högst 8 deltagare plus en ledare.
- Ledaren kan ha mer än en grupp samtidigt.
- Samma grupp under hela träningen. Gruppsammansättningen kan ändras till kommande träningstillfälle.

Nya flickor som vill komma och prova på att träna gör enklast att kontakta Anders (0730-595150) alt Anna (0708-50 59 98) inför varje träningstillfälle.

I övrigt är det inga större förändringar. Elins pappa Peter har meddelat att han kommer hjälpa till som ledare till laget tillsammans med de tidigare befintliga.

Precis som innan så stannar man såklart hemma om man känner sig krasslig. Föräldrar hämtar och lämnar vid ingång till Fridhemsparken, dvs ingen publik.

Glöm inte att se till att era tjejer har ordentligt med kläder nu under de kalla månaderna!!

Om något är oklart, tveka inte att kontakta någon av oss ledare.

Som alla vet kan det bli snabba ändringar när det gäller ändringar av riktlinjer och rekommendationen, men vi hoppas att vi går mot hoppfullare tider..

Vintervila
2020-11-26 08:46
Då var sista uteträningen för 2020 genomförd. Vi kommer återuppta uteträningarna tidigast i Januari 2021, beroende på väder, vind och gällande rekommendationer. Vi återkommer när det närmar sig.