SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ängelholms FF
Glädje- Delaktighet- Utveckling

Bli medlem i Ängelholms FF
BLI MEDLEM
Kansliet stängt idag!
2023-03-21 07:29

Tisdagen den 21 mars är kansliet stängt. Öppnar åter imorgon onsdag KL 8:00

Valberedningen och dess arbete
2023-03-15 07:35

Att hitta rätt personer till styrelsen och andra valda funktioner är ett viktigt arbete. Det är valberedningens uppgift.

 

Valberedningen tillsätts av årsmötet. Dess uppdrag är att på nästa årsmöte ge förslag på en bra sammansatt styrelse,

 

En valberedning är inte underställd styrelsen. Den har sitt mandat direkt från årsmötet och rapporterar till detta. Uppdraget är dock begränsat till att föreslå kandidater. 

 

Det är viktigt att valberedningens ledamöter är väl förtrogna med föreningens struktur, arbete och kultur. De ska också ha god personkännedom både inom och utom föreningen, alltså ett brett kontaktnät. 

Valberedningen bör också ha ett öra “på rälsen” dvs. kunna kontaktas av medlemmar inför årsmöte om förslag till kandidater för styrelseuppdrag.

 

Du når valberedningen via mail: kansli@angelholmsff.se   

 

Valberedning ÄFF: Ingvar Johansson - Håkan Axelson

 

Sportadmin Försäljningsguide - Medlemmar (Bingolotto)
2023-03-10 11:58

1. Ladda ner MedlemsAppen

För att kunna sälja måste du först och främst se till att MedlemsAppen finns nedladdad på din smartphone. Appen hittar du på App Store och Google Play.

 

2. Leta upp din försäljning 

När appen väl är nerladdad är det dags att leta upp fliken Lagkassan. Här hittar du alla dina pågående försäljningar. Klicka in på den aktuella försäljningen. 

 

3. Dags att börja sälja! Sälj via webbshop

För att enkelt få ut information om er försäljning kan medlemmarna dela med sig av sin webbshopslänk till nära och kära, eller varför inte via sociala medier. Webbshopslänken hittar du via knappen Till webbshop. Kopiera länken och dela med dig av den i så många kanaler som möjligt. Personer som vill bidra genom att göra ett köp går in på länken, väljer vilka produkter de vill köpa, anger sina kontaktuppgifter och slutför beställning genom att betala. 

 

Sälj direkt i Appen

Om du vill sälja till någon som du har framför dig, t.ex. vid dörrknackning, kan du även sälja direkt via appen. Klicka på Skapa nytt köp, fyll i de uppgifter du önskar av kunden och klicka sedan på Gå till betalning. Välj det betalsätt köparen önskar betala med och gå sedan vidare. Låt köparen scanna QR-koden och sedan slutföra sin beställning genom att betala. 

 

Oavsett om du säljer via webbshop eller QR-koden i appen så landar alla beställningar på din försäljningsöversikt. 

Kallelse årsmöte Ängelholms FF
2023-03-10

Årsmöte i Ängelholms Fotbollförening kommer att hållas onsdagen den 29:e mars.

 

Tid 18:30

 

Plats: Järnvägens museum, Banskolevägen 11, Ängelholm

 

Välkomna!

 

Styrelsen

 
 
2023-03-09 09:41
 
BLI MEDLEM
Ladda ner medlemsappen
Nyheter från våra lag
F 2009-2010 ( F13-14), 21/03 08:45 
F15, 20/03 08:11 
F15, 20/03 08:04 
Herrlag, 20/03 07:51 
Herrlag, 20/03 07:50 
 
Idag dömer
Huvudpartners
Partners