SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ängelholms FF
Glädje- Delaktighet- Utveckling

Bli medlem i Ängelholms FF
BLI MEDLEM
Hej på er!
2023-05-25 10:49

Den 24/5 – 4/6 har vår samarbetspartner Intersport 25% rabatt
på skor (vid köp av minst 2 par) i butik och på intersport.se,
ett perfekt läge att köpa skor till hela familjens aktiviteter.
Bli medlem – stötta Ängelholms FF
Genom ett medlemskap i Club Intersport får du tillgång till unika erbjudanden samt bonus på alla dina köp. Välj Ängelholms FF  under ”Mina sidor” på intersport.se, då går 3% på allt du handlar hos oss tillbaka till din valda förening utan att din egna bonus påverkas!
Återkom om ni har frågor eller funderingar!
* Gäller t.o.m. 4/6 vid köp av minst två produkter som omfattas av erbjudandet. Rabatten dras i kassan. Gäller på ordinarie pris och kan ej kombineras med andra rabatter och erbjudanden. Gäller ej produkter markerade med ”exkluderad från rabatter” eller beställningsvaror.

Följer du ÄFF på Instagram
2023-05-22 08:57

Instagram uppdateras löpande med roliga nyheter, matchinformation, intervjuer mm. Missa inte detta- följ oss på Instagram”

2023-05-08 08:41

Vi kommer i år att köra Coerver coaching som fotbollsskola. Ni anmäler er genom att klicka på nedan länk. Ni är också välkomna att höra av er till mig om ni undrar över något.

 

Anmälningslänk:   https://coerver.se/product/summercamp-ngelholm 

 

 

 

 

MVH

 

Kalle Hansson / Ängelholms FF

Telefon 0768-646827 helgfria vardagar 7:30-12:30

E-post kalle@angelholmsff.se 

Herrarna tar emot Falkenbergs FF på söndag KL 16:00
2023-05-03 10:53

På söndag (7 maj) tar ÄFF emot Falkenberg på IP i Ängelholm kl. 16.00.

- Spännande och kul. Hade folk sagt att "efter fem matcher så har ni tre vinster" skulle jag nog tvekat, men detta unga ÄFF har visat att de kan möta vilka motståndare som helst. Vi kommer inte vinna mot alla, men vi bjuder upp till match, säger Roar Hansen, tränare i ÄFF.

 

Skadeläget inför den förväntade toppmatchen mot Falkenberg är mycket gott - veckans första träningar har samtliga i truppen deltagit i och det finns heller inga avstängningar. 

 

-Inför söndagen har jag hela truppen till förfogande och kan ta ut laget efter bästa möjliga förutsättningar, säger Roar.

 

Tabelläget är att ÄFF med nio poäng ligger före Falkenberg som har 7 poäng, men Roar bedyrar att det spelar ingen roll inför mötet. 

- Falkenberg är ett starkt lag, men vi, gulklädda ÄFF, är beredda. 

 

-Publikt kan det bli en riktigt rolig fotbollsmatch där båda lagen spelar för vinst, men med kanske lite olika strategier. Att det dessutom är en söndag med familjeaktiviteter på Idrottsplatsen innebär att vi släpper in redan 14.30 med matchstart 16.00 - Varmt välkomna, meddelar Roar!

BLI MEDLEM
Ladda ner medlemsappen
Nyheter från våra lag
 
Idag dömer
Huvudpartners
Partners