Ängelholms FF
Glädje- Delaktighet- Utveckling

Herr match på lördag 19/6
2021-06-17 10:35

Tidig seriefinal mot Onsala.  Båda lagen är obesegrade.  Vi streamar matchen via länken nedan:

Välkommen till IP eller via din dator

Torslanda vs ÄFF kl 14:00 12/6
2021-06-12 13:43

Vill ni se matchen mellan herrarna och Torslanda?

Klicka på länken nedan.

2021-06-07 19:04
Vi på Ica Maxi Ängelholm är stolta sponsorer av ÄFF och andra lokala föreningar.
Vi tycker det är viktigt men framför allt roligt att kunna bidra till ett rikare näringsliv och gör detta genom sponsorsammarbeten men också genom vårt initiativ med Maxi Föreningshjälp. På vår pantstation har alla kunder som pantar hos oss möjlighet att varje år skänka sin pant hos oss. Alla pengar samlas på ett konto och när ett år gått skänker vi på Ica Maxi Ängelholm motsvarande summa. Därefter har barn- och ungdomsföreningar i Ängelholm möjligheter att ansöka om medel från det kontot. Lär mer om Maxi Föreningshjälp på www.maxiängelholm.se
Första hemmamatchen för våra Herrar och fri entré!
2021-06-07 10:24

På onsdag en 9:e juni kl 19:30 spelar ÄFF´s Herrar sin första hemmamatch och för motståndet står IK Tord från Jönköping.

Vi lyder fortfarande under pandemilagen och de restriktioner den står för. Innebär att vi totalt kan ta in 300 personer som åskådare, samtliga på läktaren. Först till kvarn gäller!

Reglerna på läktaren är enkla och tydliga. Vi skall ha 1 meters lucka mellan varje individ eller sällskap om 4 personer. Detta innebär att det skall finnas 1 tom stol framför, bakom, till höger och till vänster om sällskapet eller individ.

Uppgång på läktaren sker på vänster sida och nedgång på motsatt sida.

Kiosken kommer att vara öppen och även här gäller 1 meters lucka vid ev kö. Hela Idrottsplatsen är kontantfri, Swish och kortbetalning gäller.

Glöm inte att köpa 50/50 lott när ni anländer, här får vinnaren halva potten.

Vill ni streama matchen, klicka in er på denna länk. Pris 49:-!

Se herrarnas seriepremiär borta mot Varbergs GIF FK, 5/6 14.00
2021-06-04 16:10

Herrarnas bortamatch, tillika seriepremiär, mot Varberg i morgon lördag kl 14.00, kommer de att göra som ÄFF gjorde förra säsongen, nämligen streama den via Spiideo.

Logga in på nedan länk så kommer ni åt matchen

Vi datorn kan vi se matchen samt hålla tummarna allt vad vi kan.

MEDLEMSINFO
2021-06-03 11:03

Korrigering F14 och P14

Som många uppmärksammat, har det inträffat ett systemfel gällande träningsavgifterna för F14 och P14. Avgiften har likställts med avgiften för vår Akademi. Detta är inte rätt och

därför korrigeras detta genom att faktureringen för hösten inte kommer att ske. Vi ber om ursäkt för det inträffade och tackar för alla synpunkter som uppmärksammat detta och att vi kunnat korrigera det inträffade.

Detta är på gång;

Fotbolls Camp

Årets Fotbolls Camp närmar sig. Ni som ännu inte anmält er, gör det och ta del av sommarens höjdpunkt. Anmälan sker på vår hemsida, angelholmsff.se. Sista anmälningsdag är den 9:e juni!!

Matcher

Äntligen får alla spela matcher efter lättnader i restriktionerna. Faran är dock inte över utan vi måste alla förhålla oss till de regler som gäller. I dagsläget kan vi ta in max 100 personer på Fridhem då det inte finns anvisade platser typ läktare.

På IP har vi möjlighet att ta in 300 personer på läktaren enligt de regler som gäller. Det är en ändring sedan förra Medlemsinfo. Anvisningar finns på plats.

Matcharrangemang

I o m både Damer och Herrar nu kan börja spela sina matcher, innebär det att kiosken på IP öppnas under matchtillfällena. Nytt för i år är att kiosken är kontantfri och betalning kan ske med Swish eller kort. Schemat har skickats ut av Kalle. Tyvärr kort framförhållning, men vi kände inte till när matcher kunde spelas förrän i förra veckan.

Detsamma gäller Bollkallar och Bollflickor, viktiga roller under varje match. Vi kommer att genomföra olika åtgärder för att positivt uppmärksamma dem under varje match.

Ännu så länge har Ängelholms Kommun fortfarande satt stopp för användande av omklädningsrummen och vi för en dialog när och hur dess kan börja användas igen.

Övrigt

Styrelsen fanns på plats den 27/5 på Fridhemsparken och tog del av många fruktbara diskussioner och tips om förbättringar. Följande noterades;

• Ingen skylt eller belysning in till Fridhemsparken, en gång var det svårt för ambulansen att hitta dit, när det var en skadad.
  • Önskan om regnskydd, fler bänkar och vindskydd.
  • Flera önskar besök av A-lagen och U 19.
  • Förstärka ÄFF´s föreningssjäl.
  • Vattenkranar längst bort så man kan fylla på vatten flaskorna.
  • Kiosken/ kiosk luckan vänd mot planerna.
  • Bollrummet behöver styras upp, fler hyllor lådor, markeringar.
  • Ungdomar skall kunna kombinera fotboll och ishockey.
  • Samla föreningen på ett (1) ställe.

Dessutom genomfördes en diskussion om hur vi kan få tjejer att fortsätta med sin fotboll längre än vad som sker i dagsläget. Tack för värdefull input Göran och Per. Speciellt frågan om ett samarbete mellan föreningar i vårt närområde för att få så många flickor som möjligt att spela fotboll.

Dessutom togs det upp fördelningen 60/40 vid anskaffande av sponsorer, vilket styrelsen vill titta närmare på och skapa incitament som är mer drivande. Förslag ligger på bordet och tas upp på kommande styrelsemöte.

Kommande matcher på IP

• Herrarna möter IK Tord (Jönköping) i årets första hemmamatch den 9 juni på Idrottsplatsen kl 19:30.

• Damerna möter Västra Karup i en träningsmatch den 15 juni på Idrottsplatsen kl 19:00.

• P19 spelar sin första hemmamatch mot Åtvidaberg den 13 juni på Idrottsplatsen kl 16:00.

Välkomna till match!

Ladda ner medlemsappen