Ängelholms FF
Glädje- Delaktighet- Utveckling

Bli medlem i Ängelholms FF
2024-02-14 11:20

❤️ Denna veckan är det Hjärtevecka i ÄFF!

💯 Vi har den bästa Alla 💛-dagspresenten.

Att ge bort ett stödmedlemsskap är att bidra till verklig samhällsnytta och som stödmedlem bidrar man till att vi kan fortsätta utveckla vår fina förening och våra fantastiska barn och ungdomar!

🙏🏼 Bli stödmedlem du också via länken: SportAdmin - Ängelholms FF

Tillsammans för ÄFF
#digule 💛 Ängelholms FF

2024-02-06 08:47

Snart är det sportlov och äntligen dax för Skills day!!

Är du inte redan bokad? Det finns fortfarande några platser kvar!

Men anmäl dig idag- det är begränsat antal platser!

Anmälan gör man på  genom att gå in på Coerver.se

Ängelholms FF

2024-01-26 09:15

Vår förening har valt att vara med vid lanseringen av Folkspels storsatsning JOYNA.

Vår förening har beslutat att satsa på en intäktsmöjlighet tillsammans med Folkspel genom deras nya digitala prenumerationslotteri JOYNA. Vi ser en möjlighet till att skapa löpande intäkter som kommer påverka verksamheten positivt. Du som medlem kommer vara en nyckel för att vi ska bli framgångsrika i denna satsning. Mer om JOYNA nedan.

Vad är JOYNA och hur säljs det?

Klicka här för att se en kort informationsfilm.

För min förening:

Vår förening tror på JOYNA som en stor framtida intäktskälla. Därför väljer vi att engagera hela föreningen i denna satsning. Vi hoppas att alla medlemmar kommer att bidra med en insats för att vi ska bli framgångsrika.

Mer information på www.folkspel.se/joyna.

Detta är JOYNA:

• Prenumerationslotteri med dragning varje fredag och chans att vinna 10 miljoner.
  • 160 kr/månad (40 kr/vecka)
  • Ett lotteri för dig som både vill vinna stort och som kan tänka dig att stötta någon eller något i din närhet.
  • Första dragning 7:e juni och första betaldag 27:e maj.

Detta är Folkspel:

• Genererat upp emot 18 miljarder till svenskt föreningsliv sedan starten 1991, via sina lotteriprodukter – BingoLotto, Sverigelotten, BingoLottos Julkalender och Färgfemmans skraplott.
Planerna åter i speldugligt skick på Fridhem och Valhall.
2024-01-18 11:52

Enligt den informationen jag fått så går det att träna ikväll onsdag.

Kalle

Träningen inställd onsdag 17 januari
2024-01-17 09:22

Träningar på Fridhemsparken och Valhall är inställda idag den 17 januari. Detta på grund av den snöstorm som härjar.

Information om morgondagens träningar kommer imorgon innan lunch

Kalle

Ladda ner medlemsappen