Ängelholms FF
Glädje- Delaktighet- Utveckling
P10 ( födda 2011)

VÄLKOMNA TILL P10

Här kommer det lite nyttig information om laget.

Vi tränar måndagar och onsdagar 17.30 - 19.00 i Fridhemsparken.  Nya spelare är mycket välkomna att prova på.

Om ni inte fyllt i Medlemsanmälan ännu så är ni välkomna att göra det.

Då får ni också mail om något uppdateras på denna hemsidan.

Vi ser fram emot ett roligt och spännande 2021.

P10-ledarna

Nya träningstider
2021-04-24 18:10

Hej!

Från och med nästa vecka (v. 17) är det ändrade träningstider. Det är måndagar och onsdagar som vanligt, men de nya tiderna är 17.30-19.00 båda dagarna.

P-10 ledarna

Ny säsong, söndagar & matcher
2021-04-22 10:28

Hej P10 föräldrar!

Nu när vintersporterna börjar närma sig slutet på säsongen har de flesta av killarna hittat tillbaka till fotbollen vilket är roligt. Vi fortsätter ha en stor grupp och vi har under vintern även hälsat ett antal nya killar välkomna i gruppen vilket också är väldigt roligt. Killarna fortsätter att utvecklas snabbt och det är härligt att se dem växa både på och utanför fotbollsplanen.

Vi har fortfarande inga klara besked om matcherna kommer igång i början av maj som planerat. Oavsett när matcherna startar upp fortsätter vi träna på, ha roligt och jobba vidare med killarnas utveckling. Nytt för i år är att vi kommer spela 7 manna fotboll (större plan, större mål och större bollar) vilket vi börjat förbereda killarna för. Med start på söndag (25/4 kl. 10-11.30) kommer vi även lägga till ett ytterligare träningspass varje vecka fram tills dess att matcherna kommer igång på helgerna. Söndagsträningarna kommer fokusera mycket på just matchspel. Givetvis är söndagsträningarna precis som alla andra träningar frivilliga. I den här åldern är det viktigt killarna får träna och testa olika idrotter/aktiviteter. Låt inte fotbollen ta över allt utan låt dem hålla på med så många aktiviteter de kan eller kanske bättre sagt så många aktiviteter som ni själva hinner med 😊.

Tveka inte att höra av er om ni har frågor.

P10 ledarna

Ingen träning annandag påsk
2021-04-01 10:11

Hej!

På måndag den 5 april blir det ingen träning pga annandag påsk.
Glad Påsk önskar P-10 ledarna!

Inställd träning idag 17/2
2021-02-17 13:59
Hej!
Vi får tyvärr ställa in dagens träning pga snötäckta planer.
P-10-ledarna
Träningsinfo
2021-01-29 09:40
Hej!
Från och med nästa vecka (v.5) är det två träningar/vecka.
Vi kommer att köra måndagar och onsdagar kl. 17.15-18.30. Samling 17.10.
Välkomna!
Hälsningar P-10 ledarna