SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ängelholms FF
Glädje- Delaktighet- Utveckling

Väkommen till killakademi P15-P19
Ängelholms fotbollförenings (ÄFF) uppdrag med akademiverksamheten för killar är att vi ska vara en modern och utvecklingsinriktad akademi som på bästa sätt ska bidra till fostran av elitfotbollsspelare, goda samhällsmedborgare och ökad folkhälsa i en trygg och utvecklande miljö.
 
När vi tänker på det långa loppet inser vi att syftet med ungdomsfotboll inte bara är att utveckla bättre fotbollsspelare utan bättre människor. 
 
Kamratskap, rent spel, hälsa, att göra sitt bästa i med och motgång och att få en bra självkänsla är värderingar som ÄFF står för. 
 
När man kommer till ÄFF som ung fotbollsspelare ska man känna att glädje till fotbollen och kvalitet, är nyckelord i vår verksamhet. Ju äldre man blir, så utvecklas träningen, mängden och kravbilden, men fortfarande kvarstår målet att utveckla duktiga fotbollsspelare och människor utifrån varje individs förutsättningar och potential.
 
ÄFF är föreningen i regionen där alla har bäst individuella utvecklingsmöjligheter att nå sina höga ambitioner och maximal potential. Vår förmåga att utveckla fotbollsspelare gör oss till en naturlig språngbräda in i elitfotbollen.  
 
Välkommen till Ängelholms FFs killakademi!
 
Akademichef killakademin 
Matthew Pyzdrowski:
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Huvudpartners
Partners