SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ängelholms FF
Glädje- Delaktighet- Utveckling
A-Lag

Välkomna till Ängelholms FFs herrlag!
Herrlag 2023
 
Välkommen till ÄFF Vilgot!
2023-03-22 08:56

Vi hälsar Vilgot Carlsson välkommen till Ängelholms FF 🤝🏼
Vilgot ansluter på lån och är inom ramen av det samarbetsavtalet mellan Helsingborgs IF och Ängelholms FF.
Roars första intryck av Vilgot är väldigt bra:
- De första intrycken av Vilgot är att de är en bolltrygg spelare med bra spelförståelse som kommer passa bra in i vår grupp. Jag tycker att det ska bli intressant att se honom i vår miljö och hjälpa han att växa in i seniorfotbollen.

Varmt välkommen Vilgot 💛💙

Ytterligare en akademispelare flyttas upp!
2023-03-22 08:55

Nästa man upp till A-truppen, vi hälsar Ännäss Al Hamlawi välkommen 🤝🏼
Roar är väldigt nöjd:
-Ännäss är en ung lovande nummer nio spelare. Han har bra fysik och stor arbetskapacitet. Ännäss behöver utveckla både sitt första tillslag och sin avslutningsteknik men det ska bli intressant att följa hans resa i ÄFF. Och ännu en gång väldigt kul att lyfta upp en spelare från vår egna akademin.

Ännäss egna ord om sitt första kontrakt:
- Det är extremt roligt att skriva mitt första A-lags kontrakt med Äff efter många år i akademin. Jag hoppas på att utvecklas så mycket som möjligt under säsongens gång och ser verkligen fram emot denna säsongen.

Välkommen 💛💙

Mittback klar för ÄFF
2023-03-22 08:53

Vi hälsar Ammar Saran välkommen till Ängelholms FF 🤝🏼
Roar om sin nya värvning:
-Han är en vänsterfotad mittback med bra passningsfot. Det skall bli intressant att se hans utveckling med spel på denna nivån. Han behöver utveckla sitt fysiska spel och använda sin kropp och storlek på rätt sätt. Jag upplever han som lite för mjuk för tillfället.
Ammar är själv glad att få tillhöra ÄFF:
- Det ska bli kul att representera Ängelholms FF 2023. Jag har fått ett fantastiskt bra intryck av hela klubben, allt från spelare och ledare och folk inne på kansliet.
Jag ser fram emot att utvecklas som både spelare och människa här 2023.

Philip flyttas upp från P19!
2023-03-20 07:51

Vi hälsar Philip Henriksson varmt välkommen upp till A-truppen 🤝🏼
Roar hansen är väldigt glad att få lyfta upp ännu en talang:
- Det är jätteroligt att vi lyfter upp ännu en spelare från akademin till A-laget. Philip har tagit vara på tiden sedan vi började att träna i januari och har övertygat mig om att han kan vara med och konkurrera i en A-trupp.
Philip är en teknisk smart spelare och min känsla är att han kan utvecklas till att bli en poängspelare.

Philips egna ord om sitt första senior kontrakt:
- Jag är glad och stolt över att skriva mitt första a-lags kontrakt med Ängelholms FF. Jag ser fram emot att utvecklas både som spelare och människa och ta nya kliv i min utveckling och etablera mig på seniornivå. Jag ser verkligen fram emot att vara med på resan med Ängelholms FF kommande säsonger.

Välkommen upp Philip 🤝🏼💛💙

Ny målvakt klar för ÄFF!
2023-03-20 07:50

Vi hälsar målvakten Johannes Ström varmt välkommen till ÄFF 💛💙
Roar välkomnar Johannes till sitt unga ÄFF:
- Johannes har bakgrund i svensk fotboll på denna nivån där han senast har stått i FC Stockholm. Johannes är rutinerad, placeringssäker och jag hoppas att han tillför både ledarskap och rutin till vår unga trupp.

Johannes själv är väldigt glad att få tillhöra ÄFF:
- Jag har tränat några veckor med laget nu och jag tycker det är härligt gäng jag kommit till. En anrik klubb och det märks på miljön kring fotbollen här att Ängelholm spelat på högre serienivåer. Det blir även intressant att se hur ettan södra skiljer sig från ettan norra. Ser fram emot säsongen 2023 i ÄFF.

Välkommen 💛💙

 
Huvudpartners
Partners