SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ängelholms FF
Glädje- Delaktighet- Utveckling
A-Lag

Välkomna till Ängelholms FFs herrlag!

På denna sida kan ni följa allt som händer runt vårt herrlag under säsongen 2023 💛💙

Philip flyttas upp från P19!
2023-03-20 07:51

Vi hälsar Philip Henriksson varmt välkommen upp till A-truppen 🤝🏼
Roar hansen är väldigt glad att få lyfta upp ännu en talang:
- Det är jätteroligt att vi lyfter upp ännu en spelare från akademin till A-laget. Philip har tagit vara på tiden sedan vi började att träna i januari och har övertygat mig om att han kan vara med och konkurrera i en A-trupp.
Philip är en teknisk smart spelare och min känsla är att han kan utvecklas till att bli en poängspelare.

Philips egna ord om sitt första senior kontrakt:
- Jag är glad och stolt över att skriva mitt första a-lags kontrakt med Ängelholms FF. Jag ser fram emot att utvecklas både som spelare och människa och ta nya kliv i min utveckling och etablera mig på seniornivå. Jag ser verkligen fram emot att vara med på resan med Ängelholms FF kommande säsonger.

Välkommen upp Philip 🤝🏼💛💙

Ny målvakt klar för ÄFF!
2023-03-20 07:50

Vi hälsar målvakten Johannes Ström varmt välkommen till ÄFF 💛💙
Roar välkomnar Johannes till sitt unga ÄFF:
- Johannes har bakgrund i svensk fotboll på denna nivån där han senast har stått i FC Stockholm. Johannes är rutinerad, placeringssäker och jag hoppas att han tillför både ledarskap och rutin till vår unga trupp.

Johannes själv är väldigt glad att få tillhöra ÄFF:
- Jag har tränat några veckor med laget nu och jag tycker det är härligt gäng jag kommit till. En anrik klubb och det märks på miljön kring fotbollen här att Ängelholm spelat på högre serienivåer. Det blir även intressant att se hur ettan södra skiljer sig från ettan norra. Ser fram emot säsongen 2023 i ÄFF.

Välkommen 💛💙

Alvin till ÄFF!
2023-02-26 21:54

 

Vi hälsar Alvin Holmgren varmt välkommen till Ängelholms FF 🤝🏼
Roar ser fram emot att jobba med Alvin och se han i ÄFF 2023:
- Ännu en ung teknisk spelare som har sina styrkor i sista tredjedelen med avslut och passningspel med sin fina vänsterfot. Men behöver utvecklas i det stora spelet och där ser vi fram emot att hjälpa honom i hans utveckling.

Alvin själv är väldigt nöjd över att få tillhöra ÄFF:
-Det känns skönt att det äntligen blev klart med ÄFF. Efter bra samtal med Roar så kändes det som rätt steg för min utveckling att komma till ett ungt hungrigt lag som har ett stort driv att utvecklas. Ser fram emot 2023 och är säker på att det kommer bli ett bra år för laget där jag ser fram emot att vinna många fotbollsmatcher.

Välkommen till Ängelholms FF💛💙
Vilmer och Edward är klara!
2023-02-11 17:36

Två nya spelare väljer att spela i Ängelholms FF säsongen 2023. Vi hälsar Vilmer Nihlgård och Edward Larsson varmt välkomna.

Roar välkomnar de två nya nyförvärven till ÄFF:
-Vilmer är en bollskicklig energispelare som jag ser som högerback men han är användbar på flera positioner. Han är ung och utvecklingsbar där jag ser en bra potential som hos många andra i vårt unga ÄFF.
Edward kommer senast från Ullareds IK i division 2 men är uppfostrad i IFK Värnamos akademi. Edward har erfarenhet av två positioner, mittback och central mittfälltare men där jag ser honom som en mittback. Han har en bra passningsfot och en bra fysik och det ska bli kul att se honom i ÄFF 2023.

Vilmers ord om sin övergång:
-Jag är väldigt stolt och glad över att kunna kalla mig för äff spelare. Jag ser fram emot säsongen och vad den har att komma med. Det är ett ungt hungrigt lag där jag känner att jag kan utvecklas mycket och bidra till ett underbart 2023.

Edwards är också väldigt nöjd över att få tillhöra ÄFF:
-Det känns riktigt bra! Jag tycker det är bra nivå på träningarna och hög intensitet. Jag tror att jag kommer utvecklas mycket som fotbollspelare och att vi kommer utvecklas lag. Jag har blivit väldigt bra bemött från tränare, spelare och klubben. Jag ser framemot säsongen och kommer gör allt för att vi ska vinna fotbollsmatcher.

Varmt välkomna grabbar 🤝🏼📝💛💙

Victor är tillbaka!
2023-02-11 17:34

Vi är väldigt glada att kunna meddela att Victor Göransson kommer tillbaka och spelar i Ängelholms FF säsongen 2023. Victor var utlånad till ÄFF redan förra året och gjorde 9 matcher för oss i Ettan Södra 2022.
Victor är väldigt nöjd över att vara tillbaka:
-Känns väldigt roligt att vara tillbaka i ÄFF och på IP igen. Ser fram emot en rolig säsong och jag hoppas kunna hjälpa ÄFF mycket under 2023.

Victor tillhör Helsingborgs IF och ansluter på lån till ÄFF.

Varmt välkommen tillbaka! 🤝🏼💛💙

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Idag dömer
Huvudpartners
Partners