Digitala Bingolotter
Glädje- Delaktighet- Utveckling

Välkommen till tjejakademin
2021-10-20 09:24

Ängelholms fotbollsförenings uppdrag med akademiverksamheten för tjejer är att från flicklag till juniorlag ge spelarna bästa möjliga förutsättning att få representera föreningens damlag, eller
kanske till och med lag på en ännu högre nivå. Tjejakademin ska vara en utvecklande och glädjefylld fotbollsutbildning för individen och spelaren. Genom akademin finns en stor förhoppning om att kunna erbjuda och attrahera unga ambitiösa fotbollstjejer från närområdet. Vi siktar på att bli den ledande fotbollsföreningen för tjejer i Nordvästra Skåne.

DET HÄR ÄR TJEJAKADEMIN

• Alla spelare har en individuell utvecklingsplan.

• Rotationsspel ska ske, det vill säga spelare ska träna och spela tillsammans med och mot både mer och mindre utvecklade spelare så väl som med och mot spelare på sin egen nivå.

• En gemensam spelidé.

• Allsidig träning.

• Engagerade och utbildade tränare.

• Egen hemvist med eget omklädningsrum.

• Fria hygienprodukter.

• Nära samarbete med damlaget.

• Seriespel i Skåneserien.

• Cupspel vid minst tre tillfällen per säsong mot utvecklande motstånd.

• Teambuilding vid två tillfällen per säsong.

• Ambitiösa fotbollsspelare.

TJEJAKADEMIN SKA UTBILDA INOM

• Praktisk och taktisk fotbollskunskap.

• Kost och mental hälsa.

• Rehab, konditions- och styrketräning.

• Kamratskap och ledarskap.

GLÄDJE

Den kanske viktigaste faktor för att spelarna ska utvecklas, trivas och fortsätta med fotboll länge är glädjen. Inom ramen för verksamheten ska därför fokus läggas på att hitta glädje så väl på träning, matcher, cuper som vid gemensamma lagaktiviteter.

Men glädjen som bas når vi vårt mål: Så många tjejer som möjligt så länge som möjligt!

Välkommen till Ängelholms FF tjejakademi

Julia Fallesen, ansvarig tjejakademin