SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ängelholms FF
Glädje- Delaktighet- Utveckling

Idag har ÄFF drygt 800 medlemmar och bedriver fotbollsverksamhet från barn till senior, men utan tvekan är det största antalet aktiva barn och ungdomar. Vi är stolta över att vi är den förening i Ängelholm med störst blandning av tjejer/killar samt den största plattformen för integration och delaktighet. Fotbollsmässigt har vi alltid varit duktiga (från knattar upp till A-lag) och vi har stora ambitioner för både herrar och damer.

 

Vid sidan om den dagliga fotbollsverksamheten driver vi även andra projekt i form av Gåfotboll för pensionärer, Kvartersfotboll och Sisters Cup. En cup med 100% fokus på unga tjejer – med en ambition att bli den största, internationella flickcupen i världen. 2023 hade vi 86 anmälda lag från Sverige och Danmark med ca 900 spelande tjejer. Framgången med Sisters Cup gör att vi nu planerar att så småningom även starta upp Brothers Cup.

 

Ett annat projekt vi driver är Systerskap, som fokuserar på unga tjejers psykiska och fysiska hälsa. Detta projekt löper kontinuerligt och i takt med att projektet utvecklas är tanken att det förutom föreläsningar även ska innefatta ett ambassadörsskap där de äldre tjejerna agerar faddrar till de yngre, som sedan ärver uppgiften nedåt. Även här är planen att utveckla detta projekt även för pojkar - Brödraskap.

 

Är du intresserad av att bidra till en utvecklande och meningsfull fritid för unga, såväl på som utanför plan, och därmed skapa ett bättre Ängelholm både idag och imorgon? Ta då en titt i vår Partnerbroschyr för att se hur du kan göra detta, eller kontakta vår marknadsansvarig Sophie Cronberg

 
Huvudpartners
Partners