Helgens F10-match(er)...
2018-05-27 12:27
Tyvärr fick vi ännu en WO när Hjärnarp inte fick ihop tillräckligt med tjejer för att köra med sitt F10-lag.

Den andra matchen hemma var mot Fortuna och det var en riktig nagelbitare...
I första perioden var Fortuna det bättre laget och satte press och gjorde mål på oss. Trots att vi även fick gjort mål så såg vi lite nyvaknade ut i jämförelse. När de sedan fick två straffar (...och mål) för att vi tog med händerna i straffområdet så såg det lite jobbigt ut. Hörde dessutom någon förälder i Fortuna som ropade till deras ledare "vad står det? vi har gjort så många mål att jag inte har en aning" (5 st) - så hade vi en lååång uppförsbacke framför oss...men...
...då började vi flytta upp laget och sätta press på dem och då började vi knappa in, bl a:
Emma, som gjorde sin första match idag, var totalt orädd i brytningarna som back.
Mira K hade också sin premiärmatch idag, var snabb som en raket så fort hon fick bollen och vägrade ge sig om hon tappade den. Båda skall vara grymt nöjda med sina matchpremiärer!

Tillsammans så lyckades vårt gula lag jaga ihop till 5-5 efter att Maja tryckt in ett långskott över deras målvakt. Hade matchen varit 5 minuter längre hade vi säkert tryckt in ett mål till.
-  Ett stort grattis till en strålande insats!

(Målen gjordes av: Gloria (2 st), Julia, Brikena och Maja)