Ängelholms FF
Glädje- Delaktighet- Utveckling
P12 ( födda 2009)

Välkomna till P12:s lagsida!

Välkomna till vår lagsida, här hittar man allt som är värt att veta om vårt lag.

För att vara bra uppdaterad om vad som händer så rekommenderar vi att prenumerera på vår kalender.

Viktig information om Idrottsrabatten till dig som målsman
2021-04-15 08:53

Uppskattar om ni tar tre minuer och läser igenom detta och sedan följer instruktionen i slutet.

Försäljning av rabatthäften och liknande finns till för att skapa möjligheter för vårt lag och för ÄFF, så vi kan fortsätta öka kvaliteten i vår verksamhet och göra det lilla extra för killarna.

Nu är det dags för en ny omgång av Idrottsrabatten och styrelsen har beslutat följande:

1. Det åligger samtliga i laget att sälja 5 häften á 100 kr styck på våren och 5 på hösten. 60% av intänkterna går till det egna laget vilket vi uppskattar.

2. Vill ni inte sälja häftena går det numera att "köpa" sig fri från detta. Det kostar 650 kr och gäller för både våren och hösten 2021.  Oberservera dock att hela beloppet går till föreningen och inte till vårt lag.

Så vad ska vi göra?

Instruktion:

1. Bestäm om ni ska sälja häften eller köpa er fria. Ska ni sälja häften går ni vidare till steg 2. Ska ni betala 650 kr för att slippa sälja, gå vidare till steg 3.

2. För er som ska sälja häften. Swisha 500 kr till 0702-585347 senast den 30 april. Ni kommer att få flera chanser att hämta häftena isamband med träning eller direkt från Magnus Månsson, pappa till Elias. Första chansen blir förhoppningsvis redan ikväll om jag hinner få häftena.

3. För er som inte ska sälja häften. Lägg ett mail till mig på magnus_mansson@outlook.com med barnets fullständiga namn. Detta kommer sedan skickas till föreingen som kommer att kontakta er angående de 650 kronorna. Maila snarast, dock senast den 30 april.

Det innebär alltså att ni måste agera oavsett.

Antingen swichar ni 500 kr eller mailar enligt ovan.

Jag förmedlar endast styrelsens information och kan bara hoppas att ni ser det som ett sätt att stötta klubben och laget.

/Magnus

Ingen träning 1/4 och 3/4
2021-03-27 09:59

Hej

Nästa vecka håller vi lite påsklov även från fotbollen, så det blir ingen träning på skärtorsdag och påskafton.

Vi fortsätter sedan med träning som vanligt tills vi får besked från ÄFF när våra vår och sommartider börjar gälla.

Återkommer med detta.

Ha en riktigt bra Påskhelg!

/Tränarna

Lördagsträningar
2021-02-01 21:06
Hej

Vi kommer starta upp med träningar på lördagar kl 11.00-12.30 på plan 6 från med nu på lördag den 6/2.

Just nu när vi bara får vara 8 spelare per grupp kommer träningen vara ungefär som i veckan.
Men vår förhoppning är att vi snart får vara större grupper och då är tanken att vi spelar intern matcher på lördagarna.

/Tränarna.

Välkomna till säsongen 2021!
2021-01-10 13:22
Hej

Hoppas alla haft det bra under vårt uppehåll.
Nu på tisdag drar vi igång med en ny fotbollssäsong nu som P12.

Våra träningstider är nu 18.15-19.45 på tisdagar och torsdagar, vi tränar på plan 4.

Som ni fått mail om från ÄFF så är nu restriktionerna att vi måste dela upp träningsgruppen i grupper om 8 spelare, detta kommer vi göra varje träning (det har kommit nya restriktioner att grupperna inte behöver bibehållas).

För killarna ska känna att vi tränar på rätt saker så har vi inför denna säsong styrt upp det lite mer.
I nedan länk kan ni läsa vad vi ska träna på från v 2 till v 15.
Vi kommer alltså ha ett tema varje vecka och använda oss av de övningar från SvFF som passar till det temat.
Vissa justeringar och anpassningar av upplägget kan komma under säsongen.

Vi kommer också ha ca 15 min fys träning vid varje träningstillfälle, med övningar som handlar om t.ex. koordination, styrka, rörlighet och snabbhet.

Läs gärna detta meddelande ihop med era spelare så de är väl förberedda inför första träning.
Påminn gärna dem också om hur viktigt det är att göra sitt bästa på varje övning, då alla övningar vi gör är för att göra dem till bättre fotbollsspelare.

PS. Tänk på att killarna har kläder efter väder.

/Tränarna.

Julledigt
2020-12-15 21:51
Hej

Tiden går fort, så på torsdag har vi vår sista träning för året sedan håller vi julledigt.
Det har varit ett konstigt år med alla restriktioner, men vi har ändå fått lov att spela och träna väldigt mycket.
Det är såklart tråkigt att ni föräldrar inte kunnat följa killarna i deras utveckling, på samma sätt som tidigare år.
Vi hoppas verkligen att någon gång under nästa år få återgå till det normala.

Vi börjar träna igen vecka 2 2021, då som P12!

Vi tränare vill önska alla spelare och föräldrar en riktigt:
God Jul och Gott Nytt År!