Välkomna till a-lagets sida
På denna sida kan ni följa det som händer kring vårt a-lag.
Nu ökar vi tempot i hjärtesupporter-kampanjen!
2020-05-15 20:36
Gustav Harrysson och Axel Olsson är två av många hjärtesupportrar!
För en dryg månad sedan delade vi första inlägget om vår kampanj ”hjärtesupporter”. Engagemanget har varit stort och i skrivande stund fått in över 42.000kr vilket vi är oerhört tacksamma för, men än är vi inte nöjda! Vi tror det finns fler ÄFFare där ute som inte har blivit hjärtesupportrar ännu. Så, har du inte stöttat vår anrika förening än så är det hög tid nu. Vid helgens slut har vi en målsättning att ha samlat in 50.000kr och då behöver vi DIN hjälp. Varje krona uppskattas och ditt bidrag gör skillnad! #mot50000 #tillsammansurkrisen #ÄFF
Grabbarna delar ut flygblad om hjärtesupporter-kampanjen
2020-04-25 13:09
Philip Ljung sprider kampanjen med glädje till övriga Ängelholmare

I en tid som inte är lik någon annan har grabbarna varit runt i Ängelholm och spridit informationen om vår Hjärtesupporter-kampanj. De har fått dela ut flygblad i hela stan och försökt få med övriga Ängelholmare att ekonomiskt hjälpa ÄFF i denna svåra tid. På våra sociala medier finns rörliga bilder där ni kan ta del av lagets tillvägagångssätt för att sprida informationen. #ÄFF #Tillsammansurkrisen

Vårt unga lag spelade 1-1 mot Eskilsminne
2020-02-11 08:08

ÄFF ställde ett ungt lag på plan mot Eskilsminne

Första träningsmatchen för säsongen är nu avklarad och slutade med ett oavgjort resultat, 1-1. Roar har under de senaste veckorna slipat på försvarsspelet och de strukturer som tränats på, föll väl ut enligt Roar. Variation med hög press och att ställa laget lågt fungerade väl och gjorde Eskilsminne uddlösa.

Nu är det dags att finslipa upp- och anfallsspelet .  Edvin Nilsson gjorde ÄFF´s mål efter ett väl uppbyggt anfall.

På lördag kl 13:00 är det dags igen då vi möter Landskrona BOIS på Fridhemsplanen.

ÄFF startuppställning

Alex Weidrup

Philip Ljung, Robin Nilsson, Erik Widén, Niklas Svensson

Josef Getachew, Marcus Eriksson

Edvin Nilsson, Lowe Ohlander, Axel Olsson

Stephan Olsson

ÄFF Herrlag 2020
2020-01-28 12:08
En nöjd Roar med årets Herr-trupp

ÄFF Herrlag 2020

Herrlagets spelartrupp är i det närmaste helt klar inför 2020 års utmaningar.

-        ”Så här tidigt har jag nog aldrig kommit så långt med en trupp”, säger Roar, och fortsätter –” Nu känner jag stora delar av truppen efter en säsong tillsammans, vilket innebär att vi börjar på en helt annan nivå än ifjol. De spelare som tillkommit har jag god eller väldigt god kännedom om vilket gör skapandet av ett lag något enklare.”

-        ”Vi har fortfarande eventuellt någon plats kvar att besätta” berättar Roar.

-        De nya spelarna är valda enligt den strategi som ÄFF har för sin trupp, lokala förmågor samt hemvändare.

-        Av truppen har 11 st skolats i den egna Akademin.

Kvar från förra årets trupp är följande:

Robin Streifert.               Skolad i ÄFF´s Akademi

Alex Weidrup

Erik Widén.                    Skolad i ÄFF´s Akademi

Björn Westerblad

Emil Rydström.               Skolad i ÄFF´s Akademi

Niklas Svensson

Anton Hallbäck.              Skolad i ÄFF´s Akademi

Lowe Ohlander

Filip Pivkovski

Josef Getachew.             Skolad i ÄFF´s Akademi

Axel Olsson.                   Skolad i ÄFF´s Akademi

Marcus Eriksson.            Skolad i ÄFF´s Akademi

Stephan Olsson.             Skolad i ÄFF´s Akademi

Philip Comnell

Edvin Nilsson.                 Skolad i ÄFF´s Akademi

Nya spelare

Erik Johansson, från college I USA.         Förutom USA har Erik tillhört ÄFF i hela sitt liv.

Philip Ljung, lån från Varbergs BOIS.      Kommer ursprungligen från Landskrona.

Daniel Bennassar Nilsson, från Eskilsminne. Tidigare spelat i ÄFF och vänder hemåt.

Robin Nilsson, från Trelleborgs FF.         Tidigare spelat i ÄFF och vänder också hemåt.

Gustav Harrysson, uppflyttad från U19. Utbildad i ÄFF´s Akademi.

Anton Kinnander, från Torns IF.             Kommer ursprungligen från Helsingborg.

Två spelare är klara för ÄFF
2020-01-10 14:29
ÄFF har gjort klart med två spelare inför 2020.

Efter några år i USA är Erik Johansson tillbaka till ÄFF.

- Erik, som är fostrad i ÄFF, blir ett starkt bidrag till vårt lag, säger Roar Hansen.

Erik har c:a 20 matcher i Superettan på sitt CV.

Samarbetet mellan Ängelholms FF och Varbergs BOIS FC fortsätter även under 2020 denna gång är det Philip Ljung som spelar för ÄFF på lån från Varberg. Philip är fostrad i Landskrona BoIS och lämnade för Varberg när Landskrona degraderades från Superettan. Philip har 19 matcher i Superettan på sitt CV.

- Philip är en spelare som kan användas som både ytter- och mittback och kommer med sin erfarenhet från högre nivå att bidra till ÄFF’s projekt att avancera i seriesystemet, säger Roar Hansen.

Vi välkomnar båda till ÄFF!