Ängelholms FF
Glädje- Delaktighet- Utveckling
F14 ( födda 2007)

Välkommen till ÄFF F14
Gula tjejer det är grejer.
Vi är ett härligt gäng på ca 25 tjejer som tränar tre gånger i veckan, måndag, onsdag och torsdag. Under oktober-februari tränar vi endast måndag och onsdag.

Vi välkomnar nya spelare till vårt lag. Hör av er till någon av oss tränare om du vill prova på.

NYA spelare ska anmälas via "Medlemsanmälan" när det bestämt sig för att börja. Spelare måste vara anmälda för att få kallelser och informationsutskick med mera.

Nya spelare måste fylla i denna blankett för att få spela seriematcher, lämna ifylld blankett till någon av tränarna Klicka här »

Hälsningar
Susanne Kolbäck, Emma Skog, Emma Håkansson, Henrik Wester, Tobbe Andersson och Fredrik Lundwall

Om ni inte vill att vi publicerar bilder på ert barn här på lagsidan så meddela detta till oss tränare.

Inställd träning idag 22/2
2021-02-22 16:54
Träningen är inställd idag eftersom vi endast är 5 anmälda. Vi ses på onsdag igen. Anmäl er i kallelsen som kommer ikväll.
Inställd träning 17/2
2021-02-17 14:38

Kvällens träning är inställd på grund av för mycket snö på planerna.
Om det blir tillräckligt många kör vi träning på sportlovet

Ha ett härligt sportlov bästa hälsningar tränarna
Ingen träning ikväll 18/1
2021-01-18 16:12
Hej Alla Gula Tjejer

Kvällens träning är inställd pga snö.

Ses på onsdag för ny träning!
//Tränarna
Kvällens träning inställd pga snö
2021-01-13 16:56
Hej Alla Gula Tjejer

Kvällens träning är inställd pga av den stora mängd snö som kommit.
I stället för att träna boll, ta tillfället i akt och kasta er ut i snön med skidorna, pulkorna mm som nu kan komma till användning.

Ses på måndag för ny träning!
Nytt år nya möjligheter
2021-01-08 09:35
Hoppas ni alla haft en bra ledighet och att ni fått en bra start på det nya året. På måndag drar vi igång träningen igen och vi hoppas få fortsätta med det men ändringar kan ske. Till att börja med tränar vi måndag och onsdag och träningstiden är 18.30-19.45. Om det är någon av våra spelare som tänker sluta så meddela detta då vi under januari ska anmäla lag till seriespel och behöver då veta hur stor vår spelartrupp kommer vara.

Vi hoppas få se alla denna första träningsvecka.Välkomna!

Med vänliga hälsning
tränarna

Det senaste klargörandena gällande träning och match:

All träning ska bedrivas i grupper om 8 spelare. Ändring har skett att det inte behöver vara fasta grupper. Man kan således ändra spelare mellan grupperna, men inte under samma träning. Träning får bedrivas på samma plan under förutsättning att man håller avstånd.

Ledarna räknas inte till de 8 i gruppen. Ledarna kan cirkulera i grupperna, men hålla avstånd.

Det är inte tillåtet att flytta spelare mellan åldersgrupperna.

Matcher är inte tillåtna.

All inomhusträning är inställd.

Allt ombyte sker hemma. Omklädningsrummen är stängda.

Är man det minsta krasslig ska man inte träna.

Inga föräldrar på träningarna. Nya anslag kommer att sättas upp.

Inga sammankomster inomhus i våra lokaler.