Ängelholms FF

Välkommen till ÄFF F13
Gula tjejer det är grejer.
Vi är ett härligt gäng på ca 25 tjejer som tränar tre gånger i veckan, måndag, onsdag och torsdag.

Vi välkomnar nya spelare till vårt lag. Hör av er till någon av oss tränare om du vill prova på.

NYA spelare ska anmälas via "Medlemsanmälan" när det bestämt sig för att börja. Spelare måste vara anmälda för att få kallelser och informationsutskick med mera.

Nya spelare måste fylla i denna blankett för att få spela seriematcher, lämna ifylld blankett till någon av tränarna Klicka här »

Hälsningar
Susanne Kolbäck, Emma Skog, Emma Håkansson, Henrik Wester, Tobbe Andersson och Fredrik Lundwall

Om ni inte vill att vi publicerar bilder på ert barn här på lagsidan så meddela detta till oss tränare.

Träningsdag
2020-05-24 16:35
Tack alla tjejer för en härlig träningsdag i lördags. Gött väder, bra stämning och fina prestationer. Det här får vi göra om. Eftersom ni vill lära er flera finter och få bättre teknik så kommer här en video med lite tips och förslag. Bara ut och öva, lycka till.

Med vänlig hälsning, tränarna

Länk;
Ingen publik på barn- och ungdomsmatcher
2020-05-05 11:46
Med anledning av uppdaterade riktlinjer från SvFF rekommenderar Skånes Fotbollförbund samtliga föreningar i distriktet att be intresserad publik att avstå från att komma till de matcher som spelas.

Det förbud som finns mot deltagare vid offentliga tillställningar medger visserligen upp till 50 åskådare, men Skånes Fotbollförbund rekommenderar ändå föreningarna i distriktet att tydligt uppmana alla – förutom personer som är direkt nödvändiga för att genomföra arrangemanget – att avstå från att närvara vid de matcher som arrangeras.

Anledningen är att helt utesluta risken för att för många personer samlas kring en match, och att arrangörerna ska slippa svåra gränsdragningar och bedömningar. Ofta spelas t ex flera matcher, med olika arrangerande föreningar på samma anläggning samtidigt, vilket kan innebära att svårhanterade situationer i förhållande till förbudet uppstår.

I grunden handlar naturligtvis allt om att så långt det är möjligt förhindra smittspridning – och färre personer närvarande runt en match innebär rimligtvis en lägre risk.

Vi har en skyldighet att förvalta den möjlighet att spela barn- och ungdomsmatcher – som vi trots rådande läge har fått förtroendet att göra – med största tänkbara ansvar. Självklart är det tråkigt för många föräldrar, släktingar och vänner att missa barnens matcher, men det är en i sammanhanget rimlig och nödvändig uppoffring som vi alla bör acceptera.

Referat: Ängelholms FF - Västra Karups IF/Västra Karups FK
ÄFF-Västra Karup F14-A
2020-05-03 23:01
Seriepremiär hemma på Fridhemsplan i F14-A!
Utökning av tränarstaben mm
2020-04-18 16:32

Hej Gula Tjejer

Efter värmande och glädjande spel i årets första träningsmatch mot Munka Ljungby idag kommer här mer glädjande nyheter.

Tränarstaben växer med ytterligare två ledare. Emma S och Emma H (Vilda och Hannas mammor) kommer framöver gå in och stärka vår ledarstab. Ett glatt tillskott som också möjliggör att vi fr.o.m nästa vecka kan gå upp och träna 3 ggr/vecka. Denna tredje träningstid är torsdagar 18:30-20:00. Första torsdagsträning är 23/4. Mycket varmt välkomna önskar vi Emma och Emma.

Eventuellt kommer seriespelet igång i vår trots allt. Allt är ännu inte fastställt och vi återkommer med mer besked när vi vet mer. Tills vanliga matcher drar igång försöker vi hitta träningsmatcher så vi får möjlighet att praktisera det vi tränar på i match.

Tyvärr har vi nu fått det bekräftat som vi anat länge, Ålborg City Cup är inställd 2020 på grund av Corona. Vi får avvakta lite och hitta på något nytt roligt när situationen har återgått till normalt.

Ny träningsmatch i morgon 19/4 i Båstad för delar av truppen. Stort lycka till!

mvh

Fredrik, Tobbe, Susanne, Emma S, Emma H och Henrik

Idrottsrabatten våren 2020
2020-04-18 10:07

Hej tjejer

I helgen i samband med våra matcher kommer vi börja dela ut idrottsrabattenhäften till laget. Varje spelare ska sälja fyra häften. Tack för hjälpen det blir ett bra tillskott i lagkassan och föreningen.

Häftena kostar 100 kr/st och pengarna ska swishas till Fredrik Lundwall 070-640 55 26 senast 30 maj 2020.

Ha en trevlig helg och var rädda om er.

⚽️ Tränarna

ÄFF, 14/07 10:55