SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ängelholms FF
Glädje- Delaktighet- Utveckling
F15 ( födda 2006-2007)

Välkommen till Ängelholms FF F15
Vi är ett härligt gäng på ca 15 tjejer födda 2006-2007 som har kul tillsammans och tränar normal tre gånger i veckan, måndag, onsdag och torsdag (tillsammans med damlaget). Under vintersäsongen något mindre. Vi spelade i Skåneserien F15 under 2021.
 
Från och med 2022 är vi ett akademilag. Läs mer om vad det innebär här »
 
Är du sugen på att provträna med oss så tveka inte att kontakta någon av våra tränare.
 
Nya spelare som bestämt sig att börja i föreningen ska göra en anmälan via "Medlemsanmälan" i menyn. Spelare måste vara anmälda för att få kallelser och informationsutskick med mera.
 

Nya spelare måste fylla i denna blankett för att få spela seriematcher, lämna ifylld blankett till någon av tränarna Klicka här »

 
Hälsningar 
 

Julia Fallesen, akademiansvarig F06/07

072 320 49 79 

juliaafallesen@icloud.com

 

Övriga ledare

Susanne Kolbäck, Henrik Wester, Tobbe Andersson och Fredrik Lundwall
 

Om ni inte vill att vi publicerar bilder på ert barn här på lagsidan så meddela detta till oss tränare.

STU födda 2007 - samling 3
2021-10-22 09:28

Hej Gula tjejer

 

Ni som är anmälda till STU födda 2007.

 

Årets tredje och sista samling är nu på söndag 24/10.

Plats: Hedens IP (Planteringsvägen 143, Helsingborg)

Tid:09:30-12:15

 

Ta kläder efter väder och glöm inte fotbollsutrustning och vattenflaska.

Ni ombesörjer själva skjuts till Helsingborg.

 

Om någon får förhinder så meddela Henrik, 079-3358757

 

Hoppas på en rolig och lärorik fotbollssöndag.

//Tränarna

 

 

Idrottsrabatten
2021-10-21 14:18

Hej!

Nu är det dags att sälja Idrottsrabatten igen. Vi har delat ut till nästan samtliga under denna vecka. De som inte fått sina häften ännu kommer att få dem inom kort.

 

Vi vill att ni redovisar betalningen, 500 kr, till Susanne på Swish 0702375193 så snabbt som möjligt, senast 26/11.

 

//Tränarna 

Cupen 15-17 oktober inställd
2021-10-10 13:51

Hej Gula Tjejer

 

Tyvärr får vi ställa in cupen 15-17 oktober.

Den blev fullbokad och även om vi bugat och bett så blev där ingen plats för oss denna gången.

 

Vi får se framåt och leta upp någon annan rolig cup i stället.

 

Mvh

Tränarna

Våra tjejer är utvalda!
2021-09-30 22:03

Hej

Efter träningen i onsdags meddelande vi laget en positiv nyhet om en framtidssatsning på just våra tjejer och vårt lag.

 

Våra tjejer är utvalda!

Föreningen och styrelsen tycker att våra tjejer är ambitiösa fotbollsspelare och bra individer och förebilder. Tjejerna har under flera år visat som lag att de är en duktig träningsgrupp och skickliga fotbollsspelare.

 

Ledarna i damlaget tror på våra tjejer och ser dem som framtida fotbollsspelare i Ängelholms FFs damlag eller någon annanstans kanske till och med på en högre nivå.

 

Föreningen har därför beslutat att ge tjejerna i laget förutsättningar för att lyckas bli så bra som möjligt. Ett första avstamp i denna satsning var föreläsningen för två veckor sedan om kost och mental hälsa. Förhoppningen med kraftsamlingen är att få tjejer att fortsätta längre med fotboll och att vi kan ”bygga” igen glappet mellan ungdomslag och damlag och att övertid kunna ha flera lag mellan damlaget och F14. Genom detta finns en förhoppning att kunna lockar till sig unga spelare från närområdet.

 

En viktig pusselbit i denna satsning har varit att hitta en huvudtränare. Nu är det klart att det blir Julia Fallesen, 25 år, som tidigare spelat i ÄFF och på högre nivå i bland annat Rosengård och även representerat olika flicklandslag. Julia har också på tränat damlag i Malmö. Julia kommer att börja inom kort men vi andra tränare kommer även fortsättningsvis att finnas kvar kring vårt lag.

 

Med denna satsning vill Ängelholms FF:

  • ge er möjlighet att kunna träna på ett professionellt sätt.
  • ge er mer kunskap om taktik, konditionsträning, styrketräning, rehab etc.
  • möjligheten till fler träningstillfällen.
  • möjligheten till individuell utveckling och träning.
  • att tjejerna ska ha samma möjligheter som killarna till att utvecklas som fotbollsspelare i föreningen.

     

Mer info kommer efterhand och inför nästa säsong.

 

Vi kommer även under nästa år att ha ett nära samarbete med damlaget och 08-laget.

 

Vi som ledare kommer finnas kvar kring laget och vara delaktiga i denna roliga satsning på tjejfotbollen i Ängelholms FF.

 

Slutprodukten ska vara välutbildade spelare och individer som kan ”ta nästa steg i sin egen utveckling”.

 

Hälsningar

Susanne, Henrik, Tobbe och Fredrik

Höstsäsongen
2021-07-30 11:41
Välkomna till höstsäsongen!

Hoppas ni alla haft en härlig sommar. Nu drar vi i gång höstsäsongen med träningar och matcher. Första träningen är den 2 augusti och första matchen är den 9/8 (träningsmatch). Träningsdagar och tider är samma som tidigare dvs måndag, onsdag och torsdag kl 18.30-20.00, samling 18.20 så att man är redo 18.30.

 

Eftersom träningsstatistiken under våren varit dålig hos en del av gruppen så har vi valt att nu till hösten framför allt kalla de som tränar kontinuerligt till match och i stället låta andra spelare äldre eller yngre som tränar mer få chansen i vårt lag. Vi kommer att spela i F15 Skåneserien även till hösten samt i F14 Nordvästra C men med skillnaden att denna serie är F13 ledarna ansvariga för från och med nu.

 

Gällande träningsstatistiken så kommer den även att gälla när vi kallar till eventuella cuper. Självklart ska tjejerna kunna ha flera sporter och hinna med skolarbete men vi vill och anser att det bör vara möjligt att i alla fall träna två av tre träningar i veckan.

 

Vi kommer inte längre att kalla till träningar utan endast meddela när träningar ställs in. Däremot ska tjejerna själva meddela någon av oss tränare via SMS eller telefon om de inte kommer på träningen och varför. Förhinder ska meddelas senast dagen innan träning om man inte fått akut sjukdom. Om ingen av tränarna har fått sms/samtal om anledning till förhinder i samband med träning så räknar vi med att man kommer och planerar träningen och dess övningar baserat på detta.

 

Samarbetet med damlaget och F13 kommer att fortsätt under hösten. Exakt i vilken form samarbetet kommer ske i får vi återkommer med senare.

 

Vi vill redan nu flagga för att vårt lag har bemanning av herr- respektive damlagsmatch den 28/8 och 29/8 på Idrottsplatsen. Vi har även kioskttjänst på Fridhemsparken den 11/9 och 12/9.

 

Nu ser vi fram emot en härlig fotbollshöst med våra duktiga och härliga spelare.

 

Hälsningar tränarna

 
Aktivitetskalender
_________________