SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ängelholms FF
Glädje- Delaktighet- Utveckling
F11-12 ( födda 2009-2010)

Välkommen till F11-12ornas hemsida!

Välkommen att spela fotboll med oss!


Vår F11-12 trupp består av ett 30-tal fotbollssugna tjejer födda 09-10 och du är mycket välkommen att prova på!  Vi är i dagsläget fem tränare som hjälps åt att träna tjejerna, och fler är välkomna att hjälpa till om man är sugen på det. Fotbollskunskaper är inget måste och grunden är att vi skall ha kul!

 

Är du sugen på att prova att spela fotboll, tveka inte utan kom och träna med oss! Vattenflaska och benskydd ser vi gärna att du har med dig (fotbollsskor är bra - men inget krav). Nedan finns ett infoblad till dig som vill börja spela med oss:

Infoblad för nya tjejer som vill börja spela fotboll med oss 


Känner du sedan att du vill fortsätta att vara med så gör en medlemsanmälan genom att trycka på länken här, och fyll i efterfrågade uppgifter.


From Februari månad 2021 tränar vi Onsdagar 18.30-19.45 samt Lördagar 9.30-11.00.


Vi håller till på Fridhemsparken som ligger i anslutning till Catena Arena, Ängelholm.
Kolla kalendern här på vår lagsida alt i appen (SportAdmin) för tid och plats.


Vid frågor kontakta Anders (0730-59 51 50) eller Anna (0708-50 59 98).

Om något är oklart, tveka inte att kontakta någon av oss ledare.


Nya spelare måste fylla i denna blankett för att få spela seriematcher, lämna ifylld blankett till någon av tränarna Klicka här »


Om ni inte vill att det publiceras bilder på ert barn i samband med träning/match så meddela detta till oss tränare.


/Ledarna

Ingen träning under påsklovet
2021-03-25 08:10

Hej!

Under v13 pausar vi fotbollsträningen pga påsklov, detta innebär att det är ingen träning onsdagen 31/3 samt lördagen 3/4.

/Ledarna

Inställd träning Onsdag 17/2
2021-02-17 12:55

Hej!

Pga av snön som kommit under dagen och som förväntas komma ikväll så har kommunen meddelat att det finns risk att fotbollsplanerna inte blir skottade till vår träning, därför tar vi det säkra före det osäkra och ställer in dagens träning. Passa på att åka lite pulka istället så tar vi nya tag på lördag :).

/Ledarna

ÄFFs gladaste gäng kickar igång säsongen 2021!
2021-01-27 15:12

Hej allesammans!

Då är det äntligen dags att kicka igång fotbollssäsongen 2021. Vi kommer som tidigare meddelat till en början att träna onsdagar 18.30-19.45 samt lördagar 9.30-11.00, med start onsdagen 3 februari.

Enligt de nuvarande riktlinjerna så skall träningarna delas upp i grupper om max 8 deltagare (+ledare). Med hänsyn av detta kommer vi därför att börja med att skicka ut kallelser till varje träning som vi ber er att respektera så vi kan planera träningsgrupperna inför varje träning. (enklast är att använda SportAdmin appen för att svara). 


För er som undrar vilka riktlinjer som gäller är det som följer:
Spelare som är yngre än 16 år (födda 2005 och senare)
- Får inte spela matcher
- Får träna både inomhus och utomhus
- En träningsgrupp ska bestå av högst 8 deltagare plus en ledare.
- Ledaren kan ha mer än en grupp samtidigt.
- Samma grupp under hela träningen. Gruppsammansättningen kan ändras till kommande träningstillfälle.

Nya flickor som vill komma och prova på att träna gör enklast att kontakta Anders (0730-595150) alt Anna (0708-50 59 98) inför varje träningstillfälle.


I övrigt är det inga större förändringar. Elins pappa Peter har meddelat att han kommer hjälpa till som ledare till laget tillsammans med de tidigare befintliga.


Precis som innan så stannar man såklart hemma om man känner sig krasslig. Föräldrar hämtar och lämnar vid ingång till Fridhemsparken, dvs ingen publik.


Glöm inte att se till att era tjejer har ordentligt med kläder nu under de kalla månaderna!!


Om något är oklart, tveka inte att kontakta någon av oss ledare.


Som alla vet kan det bli snabba ändringar när det gäller ändringar av riktlinjer och rekommendationen, men vi hoppas att vi går mot hoppfullare tider..


/Ledarna

Vintervila
2020-11-26 08:46
Då var sista uteträningen för 2020 genomförd. Vi kommer återuppta uteträningarna tidigast i Januari 2021, beroende på väder, vind och gällande rekommendationer. Vi återkommer när det närmar sig.
/Ledarna
Regn och prisregn
2020-10-21 22:09
(fina priser till duktiga tjejer)
Stort tack till alla som kom på avslutningsträningen och trotsade regnet. För info, för er flickor som ej kunde närvara, så har vi pokaler som väntar på er, vilka ni kommer få på någon av de återstående novemberträningarna.

 

För er som ej kunde närvara så kan vi meddela att utöver den årliga pokalen så uppmärksammades även ett par tjejer lite extra, precis som förra året, dels så delades träningspris ut till de flickor som genomfört flest träningar under året (Olivia, Julia V, Hanna). Sedan gick priset som årets raket till Alva, som tyvärr inte kunde närvara (du kommer uppmärksammas på en av de återstående träningarna). Sedan delades det ut tre ”Gula Tjej” priser, till; Sara, Moa och Tuva M. Motiveringarna är som följer:

 

Årets raket 2020: Alva Ekdahl
Motivering: För att du under året tagit stora kliv i din fotbollsutveckling där du har vågat ta för dig både på och utanför planen. Detta tillsammans med dina fina insatser under framförallt höstsäsongen i både F10 och F11. Starkt jobbat Alva!

 

Gula Tjej 2020: Moa Hellkvist

Motivering: För att du under säsongen har utvecklat och tagit din spelförståelse och passningsspel till nya höjder, tillsammans med flera fina insatser i både F10 och F11. Bra jobbat Moa!

 

Gula Tjej 2020: Tuva Månsson

Motivering: För att du alltid visar positiv attityd både på och utanför planen tillsammans med att du ständigt gör en helhjärtad insats både på träning och under match.  Starkt jobbat Tuva!

 

Gula Tjej 2020: Sara Borg

Motivering: För att du visat fantastiskt utveckling som person men även för dina fina insatser både som målvakt och utespelare under hela säsongen 2020. Bra jobbat Sara!


Tack för en härlig fotbollssäsong. Tack även till alla föräldrar som ställt upp under säsongen och kört till matcher, coachat laget när vi ledare varit borta. Även stort tack till Solange som tagit ansvaret för försäljning av idrottshäften samt Tobbe som ställt upp med målvaktsträning under hösten. Sen vill vi såklart tacka för presenten från tjejerna. :)


Tack för förtroendet!


Nedan är en påminnelse om lite info:


Träningar
Nu är det 3 onsdagsträningar kvar att träna ute på Fridhemsparken, 11/11, 18/11 samt 25/11.
Onsdagar: 18:30-19:45.


Matchkläder
Vi saknar fortfarande ett par matchkläderna (tröja+shorts+strumpor) som vi vill ha åter, så se till att tvätta dem och återlämna dem på något av träningstillfällena i November alt lämna dem hemma hos Anders eller Anna. Kontakta dem på:
Anders 0730-595150
Anna 070-850 59 98


Träningsmatch
Vi har fått en förfrågan att spela träningsmatch mot FC Hessleholm, konstgräs inomhus (med andra ord varmt och skönt :) ) i Tyringe den 12/12. Vänligen svara på kallelsen senast 29/10. Tanken är att vi ska kunna ställa upp med två lag för att spela två matcher. Den ena matchen kommer starta kl10 och den andra kl13, men uppdelningen gör vi först när vi vet hur många som kan, så räkna hela dagen 12/12. Kallelse kommer ut inom kort.


Idrottshäften
Ni som ej ännu hämtat ut era idrottshäften, vänligen kontakta Solange 0733808422.
Vv swisha 500 kr till 0733808422 och märk swishen med spelarens namn och efternamn.

/Ledarna

 
Aktivitetskalender
_________________