Välkommen till F10-11ornas hemsida!

Välkommen att spela fotboll med oss!

Vår F 10-11 trupp består av ett 30-tal fotbollssugna tjejer födda 09-10 och du är mycket välkommen att prova på!

Vi är i dagsläget fem tränare som hjälps åt att träna tjejerna, och fler är välkomna att hjälpa till om man är sugen på det. Fotbollskunskaper är inget måste och grunden är att vi skall ha kul!

Är du sugen på att prova att spela fotboll, tveka inte utan kom och träna med oss! Vattenflaska och benskydd ser vi gärna att du har med dig (fotbollsskor är bra - men inget krav). Nedan finns ett infoblad till dig som vill börja spela med oss:

Infoblad till nya tjejer 2020

Känner du sedan att du vill fortsätta att vara med så gör en medlemsanmälan genom att trycka på länken här, och fyll i efterfrågade uppgifter.

Under våren 2020 tränar vi Onsdagar 18.30-20.00 samt Lördagar 9.30-11.00 på Fridhemsparken som ligger i anslutning till Catena Arena, Ängelholm.
Kolla kalendern här på vår lagsida alt i appen för tid och plats.

Vid frågor kontakta Anders (0730-59 51 50) eller Anna (0708-50 59 98).

För information angående riktlinjer för ÄFFs ungdomsverksamhet (Gula Linjen), spelformen 7 mot 7 samt vad man skall tänka på som förälder (Föräldrakortet), se flikarna här på vår lagsida/hemsidan. Om något är oklart, tveka inte att kontakta någon av oss ledare.

Nya spelare måste fylla i denna blankett för att få spela seriematcher, lämna ifylld blankett till någon av tränarna Klicka här »

Om ni inte vill att det publiceras bilder på ert barn i samband med träning/match så meddela detta till oss tränare.

/Ledarna

Referat: Helsingborg Östra IF - Ängelholms FF
Sisters Cup värme i F10 matchen mot HBG Östra
2020-05-31 19:07
Matchen mot Helsingborg Östra var en varm historia. Det var Sister Cup vibbar på värmen (ni som var med och spelade sisters cup förra året förstår då hur varmt det var), vilket gjorde att det var svårt med orken idag. Tjejerna spelade dessutom stora delar av matchen med endast en avbytare då vi hade två tjejer som åkte på skada. Helsingborg Östra hade två superduktiga backar tillsammans med en duktig målvakt som gjorde det svårt för oss att göra mål på dem. Trots underläge hela matchen tillsammans med Sahara värmen så var det inga klagomål från tjejerna. Efter matchen var det nära att ett myteri mot coach utbröt då tjejerna tyckte de var värda varsin glass, oturligt nog (och tur för coach) så fanns det ingen öppen kiosk, annars hade tjejerna såklart gjort sig förtjänt av en glass. :)
Referat: Råå IF - Ängelholms FF
Sista vårmatchen för F11
2020-05-31 19:05
Det var inte bara vädret som värmde i matchen mot Råå, det gjorde även spelet. Råå var nog innan matchen inställda på att ta hem matchen enkelt då vi alltid har haft svårt mot dem tidigare. Men våra tjejer kom ut och chockade dem med fint passningsspel och härligt närkampsspel, roligt att se att det vi har tränat på sista veckorna också gett resultat. Tjejerna gjorde en supermatch och lämnade Råå med uddamålsövertag även om det var väldigt jämt. Detta var sista matchen för våren för våra F11 tjejer, och vilket säsong de har gjort. Så duktiga.
Inställd träning lördag 30/5
2020-05-28 10:01

Vi ställer tyvärr in träningen på lördag 30/5.

Ledarna är upptagna på andra håll.

Tränarna

Referat: Ängelholms FF - Vikens IK blå
Kallt och blött!
2020-05-17 14:14
En match som var kall och regnig hela matchen. Tyvärr fick vi ingen domare till matchen så Anders fick hoppa in och döma de första två halvlekarna och gjorde en felfri insats:) innan en domare hoppade in från en annan avslutad match inför sista halvleken. Tjejerna skapade många fina chanser men fick inte in bollen. Vi hade säkert 2-3 st bollar som målvakten räddade på mållinjen men målvakten stängde helt enkelt igen affären för oss idag. Tyvärr hade vi även många tjejer som åkte på en och annan skada under matchen, det var bollar i huvudet, i magen samt olyckliga stämplingar. Det är sånt som händer när det blött och halt. Matchen kunde slutat hur som helst men idag hade Viken turen med sig och lyckades få in två bollar mot oss. Vi får ta revansch när vi möter dem om tre veckor igen. Matchen gröna kort gick till Vanessa.
Referat: Ängelholms FF - Jonstorps IF FK
Snudd på orkan!
2020-05-17 14:12
Tuffa förhållanden i denna matchen med hårda vindar upp till 17 s/m. Hade vi inte haft staket runt om fridhemsparken hade löst liggande kläder tagit sig hela vägen söderut till Helsingborg. Trots detta var det en rolig och jämn match. Vi fick hjälp av Uma och Klara från F12 som fick växa med uppgiften att vara äldst på planen och leda våra tjejer. Detta gjorde de utmärkt. Matchen kunde sluta hur som helst men Jonstorp lämnade planen med uddamålsvinst, även om vi låg på för en kvittering in i det sista. Matchens gröna kort gick helt välförtjänt till planens yngste spelare, Tuva M. Nu har F11 endast en match kvar på vårsäsongen vilken spelas mot Råå 29/5.