Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till F10-11ornas hemsida!

Välkommen att spela fotboll med oss!


Vår F 10-11 trupp består av ett 30-tal fotbollssugna tjejer födda 09-10 och du är mycket välkommen att prova på! 


Vi är i dagsläget fem tränare som hjälps åt att träna tjejerna, och fler är välkomna att hjälpa till om man är sugen på det. Fotbollskunskaper är inget måste och grunden är att vi skall ha kul!

 

Är du sugen på att prova att spela fotboll, tveka inte utan kom och träna med oss! Vattenflaska och benskydd ser vi gärna att du har med dig (fotbollsskor är bra - men inget krav). Nedan finns ett infoblad till dig som vill börja spela med oss:

Infoblad till nya tjejer 2020


Känner du sedan att du vill fortsätta att vara med så gör en medlemsanmälan genom att trycka på länken här, och fyll i efterfrågade uppgifter.


Under våren 2020 tränar vi Onsdagar 18.30-20.00 samt Lördagar 9.30-11.00 på Fridhemsparken som ligger i anslutning till Catena Arena, Ängelholm.
Kolla kalendern här på vår lagsida alt i appen för tid och plats.


Vid frågor kontakta Anders (0730-59 51 50) eller Anna (0708-50 59 98).


För information angående riktlinjer för ÄFFs ungdomsverksamhet (Gula Linjen), spelformen 7 mot 7 samt vad man skall tänka på som förälder (Föräldrakortet), se flikarna här på vår lagsida/hemsidan. Om något är oklart, tveka inte att kontakta någon av oss ledare.


Nya spelare måste fylla i denna blankett för att få spela seriematcher, lämna ifylld blankett till någon av tränarna Klicka här »


Om ni inte vill att det publiceras bilder på ert barn i samband med träning/match så meddela detta till oss tränare.


/Ledarna

Referat: IK Wormo - Ängelholms FF
F10 IK Wormo - ÄFF
2020-06-15 11:47
F10 sista match för vårsäsongen var en rolig historia. Tjejerna visade ännu en gång prov på att de kan spela fint passningsspel, hålla sina positioner och låta bollen göra jobbet, vilket gjorde att tjejerna lämnade Landskrona med ett par måls övertag även om det var jämt eftersom IK Wormo hade ett par duktiga tjejer också. Efter matchen fick tjejerna beröm av motståndarnas ledare för det fina spelet som de visade. Därmed är det uppehåll med matcher till höstsäsongen kör igång. Bra jobbat tjejer!
Referat: Strövelstorp - Ängelholms FF
F11 SGIF - ÄFF
2020-06-15 11:45
F11 fick en bonusmatch genom att möta Strövelstorp i en träningsmatch som har ett helt nystartat lag med ett lag med tjejer främst födda 08 och 10. Vårt lag var för dagen blandat med 09 och 10or. Strövelstorp var spelsugna och satte standarden direkt då de gjorde mål på oss direkt på avspark, vilket blev en väckarklocka för våra tjejer. Tjejer visar återigen att man kan spela fint passningsspel och låta bollen göra jobbet. Under matchens gång springer våra tjejer iväg något målmässigt men Strövelstorp ska ha en stor eloge för sin kämparvilja då de kämpade på hela matchen trots endast en avbytare i värmen! Det är inte lätt att möta våra tjejer som spelat några år mer än motståndaren. Nästa gång vi möter dem får vi passa oss. Därmed är det uppehåll med matcher till höstsäsongen kör igång. Starkt jobbat tjejer!
Referat: Ängelholms FF - Vikens IK bl
F10 ÄFF-Viken
2020-06-07 20:36
Svårt att klaga på förutsättningarna i denna F10 match. Fint väder och fotbollssugna tjejer. Innan match ställdes frågan vad vi skulle tänka på idag och tjejerna spottade ut kloka kommentarer som att ha kul, peppa varandra, hålla våra positioner, ta grön yta osv. När matchen kördes igång satte tjejerna i högsta växeln direkt och visade bländande spel och skapade många fina chanser. Viken hade en superduktig målvakt som tog chans på chans, men tjejerna trummade på ändå och fick till slut in en boll i första perioden, tjejerna gör en jättefin första period.  Därefter fortsatte matchen i samma höga tempo resten av matchen och i andra drar tjejerna först ifrån målmässigt innan Viken i i slutet av andra perioden vaknar till liv och visar vad de kan och reducerar så det blir lite darr i matchen. I paus till sista perioden går snacket mellan tjejerna att detta ska de ta hem idag. I sista perioden springer tjejer iväg lite målmässigt även om det var en match där båda lagen kämpade hårt mot varandra ända till slutsignalen blåstes. Julia T sa det bäst efter matchen; att det inte var mer än rättvist att ÄFF vann mot Viken idag, eftersom vi förlorade mot dem när vi mötte dem för två veckor sedan. Vanessa visade igen att hon var en schysst kompis då hon fick det gröna korten av motståndaren.
Våravslutning 17/6 samt ÄFFs fotbollscamp 13-16/7
2020-06-06 16:47
Hej alla gula tjejer!


Vi börjar närma oss slutet av vårsäsongen och snart väntar lite sommarledighet. Vi planerar att träna fram tom 4 Juli, därefter pausar vi träningarna och startar upp igen i Augusti. Det är såklart ingen träning 20 Juni (Midsommar).

ÄFFs Fotbollscamp
Eftersom många förmodligen kommer spendera sommaren ”hemma” så vill vi även slå ett slag för ÄFFs sommar fotbollscamp som går av stapeln 13-16 juli för pojkar och flickor i åldrarna 7-12 år. Campet håller till på Fridhemsparken dessa dagar mellan 9.00-12.00. Anmälningsavgift är 550 kr och i anmälningsavgiften ingår tröja, vattenflaska och fika. Vad vi har förstått är det redan ett antal tjejer i vårt lag som har anmält sig, desto fler desto roligare. Sista tid för anmälan är 3 Juli.


För mer info:
http://www.angelholmsff.se/nyheter/?ID=4230&NID=697778


För att komma till anmälningslänken tryck på nedanstående länk:

https://sportadmin.se/form/form.asp?ID=%7b5756893C-C36F-40B7-9F57-6AA4C580BF06%7d


Våravslutning
Eftersom vi har en speciell situation kommer vi ha en våravslutning endast för tjejerna dvs utan föräldrarna i år. Vi träffas vid parkering på Sibirien onsdagen den 17 Juni kl 18.00 (notera att vi kommer ha några träningar till efter detta datum innan vi går på sommarlov). Vi vill att tjejerna har lämpliga kläder för lek. Man får även ta med badkläder.


Vad: Våravslutning för alla flickor i F10-11
Var: Sibirien
När: Samling vid Sibiriens parkeringen 17 Juni 18.00, planerar att hålla på till 19.30
Ta med: Passande kläder för lek samt badkläder, vattenflaska om man blir törstig.


Vi kommer bjuda på glass

Skulle det bli dåligt väder så återkommer vi med alternativ plan.


/Ledarna

Referat: Helsingborg Östra IF - Ängelholms FF
Sisters Cup värme i F10 matchen mot HBG Östra
2020-05-31 19:07
Matchen mot Helsingborg Östra var en varm historia. Det var Sister Cup vibbar på värmen (ni som var med och spelade sisters cup förra året förstår då hur varmt det var), vilket gjorde att det var svårt med orken idag. Tjejerna spelade dessutom stora delar av matchen med endast en avbytare då vi hade två tjejer som åkte på skada. Helsingborg Östra hade två superduktiga backar tillsammans med en duktig målvakt som gjorde det svårt för oss att göra mål på dem. Trots underläge hela matchen tillsammans med Sahara värmen så var det inga klagomål från tjejerna. Efter matchen var det nära att ett myteri mot coach utbröt då tjejerna tyckte de var värda varsin glass, oturligt nog (och tur för coach) så fanns det ingen öppen kiosk, annars hade tjejerna såklart gjort sig förtjänt av en glass. :)
 
Aktivitetskalender
_________________