Bli medlem i Ängelholms FF

Landskrona Bois på besök på Fridhemsparken
2020-02-14 16:22
På lördag 15 februari kl 13:00 gästas herrarna av Landskrona Bois för en träningsmatch.
Detta kan bli en höjdarmatch att bevittna så varför inte komma ut till Fridhemsparken och vara
på plats för att heja på herrarna. Kiosken är öppen så en klassisk korv med bröd eller kaffe o kaka kommer att sitta som ett skott i krysset.
Varmt välkomna alla som vill och kan.
ÄFF önskar alla en fantastisk Alla-Hjärtans-Dag!
2020-02-14 09:58

ÄFFs unga lag mot Eskilsminne i lördags
2020-02-11 08:06

ÄFF ställde ett ungt lag på plan mot Eskilsminne

Första träningsmatchen för säsongen är nu avklarad och slutade med ett oavgjort resultat, 1-1. Roar har under de senaste veckorna slipat på försvarsspelet och de strukturer som tränats på, föll väl ut enligt Roar. Variation med hög press och att ställa laget lågt fungerade väl och gjorde Eskilsminne uddlösa.

Nu är det dags att finslipa upp- och anfallsspelet .  Edvin Nilsson gjorde ÄFF´s mål efter ett väl uppbyggt anfall.

På lördag kl 13:00 är det dags igen då vi möter Landskrona BOIS på Fridhemsparken.

ÄFF startuppställning

Alex Weidrup

Philip Ljung, Robin Nilsson, Erik Widén, Niklas Svensson

Josef Getachew, Marcus Eriksson

Edvin Nilsson, Lowe Ohlander, Axel Olsson

Stephan Olsson

2020-02-11 07:28
Exklusivt erbjudande:  25% på hela fotbollssortimentet Passa på att utrusta dig med de senaste skorna och säsongens  alla fotbollsnyheter från de största varumärkena. Den 17–23 februari  önskar vi alla medlemmar välkomna på exklusiva fotbollsdagar hos vår  samarbetsparter INTERSPORT! Som medlem får du 25% rabatt på  allt inom fotboll*.

Ta med den här inbjudan till någon av våra butiker eller visa upp den via  din mobil i kassan för att erhålla rabatten. Du kan också använda rabattkoden TEAM25 på intersport.se.

Välkommen till din närmsta Intersportbutik eller intersport.se!

*Erbjudandet gäller 17–23 februari på ord.pris, dock ej på föreningskläder/teamkläder.
Seger för vårt damlag i årets första träningsmatch
2020-02-10 09:14
Ängelholms FF Dam ställde upp med ett ungt och hungrigt lag i årets första träningsmatch mot Snöstorp/Nyhem i Halmstad. ÄFF rivstartade och var det spelförande laget i första halvlek med många fina sekvenser och kombinationer. Motståndarna Snöstorp/Nyhem var emellertid inte ofarliga i sina omställningar. ÄFF:s stora bollinnehav i första halvlek borde ha resulterat i något mål framåt, men halvtidsresultatet skrevs till 0-0. Andra halvlek inleddes som den första med att ÄFF försökte spela sig igenom lagdel för lagdel. På en fin framspelning i 70 minuten lyckades till slut Wilma Törnqvist på ett klassavslut göra 1-0 till ÄFF. Efter målet flyttade Snöstorp/Nyhem upp sina positionerna och försökte forcera in en kvittering. Det var nära några gånger i slutet, men ÄFF lyckades reda ut stormen och årets första seger var ett faktum.
P11, 14/02 18:11
Knattar pojkar födda 2015-2016, 13/02 12:45