Bli medlem i Ängelholms FF

ÄFF Herrar spelade 1-1 mot IFK Värnamo
2020-02-24 05:34
Höstväder på försäsongsmatch?

Årets tredje träningsmatch är spelad på Fridhemsparken i svåra förhållanden. Svår blåst med storm i byarna. Trots detta blev det en ganska underhållande match där ÄFF tog ledningen efter 15 minuters spel genom Filip Pivkovski.

Fram till målet hade ÄFF tillbringat större delen av tiden på Värnamos planhalva. Efter målet tog Värnamo över spelet i den hårda motvinden och kvitteringen kom efter 35 minuter.

Andra halvlek blev jämn där ÄFF klart förbättrade sitt eget spel. Matchen slutade 1-1 som får betraktas som ett rättvist resultat.

Värnamo är nog det svåraste motståndet hittills av de Div 1 lag som ÄFF mött under försäsongen. Ett väl spelande lag.

Inbjudan till Årsmöte 17 mars kl 18.30 på Kansliet
2020-02-21 08:05
Nu är det dags för avslut för 2019 och dra igång 2020. Det är tid för ÄFFs Årsmöte. Boka den 17/3 kl 18.30. Vi håller det på Kansliet på IP. Alla medlemmar är välkomna och alla andra som är intresserade också naturligtvis.
Väl mött!
A-laget träningsmatch mot IFK Värnamo Lördag 22/2 kl 13:00
2020-02-20 11:54

På lördag 22/2 är det åter dags för träningsmatch för ÄFF´s herrar. För motståndet står återigen ett Div I lag, anrika IFK Värnamo med många år i Superettan.

Motståndarna har spelat 3 träningsmatcher och vunnit stort mot både Gnosjö och seriekollegan Karlskrona. Mot superettanlaget Östers IF, blev det en förlust på straff som tillkom på övertid.

Det innebär att vårt herrlag möter ett mycket kompetent lag som tränas av legenden Jonas Thern. Det blir därför en bra värdemätare för Di Gule som senast gjorde en bra match mot Landskrona BOIS, speciellt 2:a halvlek, som Roar var nöjd med.

Välkomna till Fridhemsparken på lördag den 22/2. Avspark kl 13:00.

Hjärtstartare Fridhemsparken
2020-02-19 09:00
Nu har vi fått en hjärtstartare på Fridhemsparken. Den finns inne i ÄFF-stugan. Dekaler kommer att sättas upp inom de närmsta dagarna.

// Kalle
Damsatsningen i full gång
2020-02-18 08:49
Kroppsscanning och skoprovning för dam. Damcoach Håkan håller koll. Skor även till herrarna.
I linje med att ÄFF vill vara mer jämställt än tidigare så har även damerna börjat få individuell
kroppsscanning av fysioterapeut Dan Norberg. Detta för att de ska kunna träna mer individuellt och bli starkare.
Då blir det bra med nya skor också så att det blir perfekt bollkontroll på gröna mattan. Nya skor blir det även till herrarna. Adidas/Intersport visade upp alla nyheter i går kväll för damerna o herrarna.

I vår damsatsning ingår inte enbart scanning och nya skor, utan även duktiga meriterande tränare.
Håkan Magnusson och Mikael Nilsson har ett antal olika UEFA Diplom såsom UEFA-Advanced, UEFA Elit Youth A, UEFA A Diploma mm. Dessutom så hjälper Matt Pyzdrowski till med att drilla målvakterna.
En gång i månaden träffar Håkan o Micke alla flickledarna för att gå igenom hur de tillsammans kan utveckla flickorna till bättre damspelare när tiden blir mogen att ta steget upp.
Vi ser nu fram emot att få se damerna på planen och se hur teamet lyckats med förberedelserna.
För er som redan nu vill bekanta er med damerna så finns möjligheten nu på söndag, 23/2 kl 12.30, då de möter Hyltebruks IF på Fridhemsparken (vid Catena Arena).
Dam, 23/02 15:18
Dam, 22/02 15:46