Bli medlem i Ängelholms FF

A-laget träningsmatch mot IFK Värnamo Lördag 22/2 kl 13:00
2020-02-20 11:54

På lördag 22/2 är det åter dags för träningsmatch för ÄFF´s herrar. För motståndet står återigen ett Div I lag, anrika IFK Värnamo med många år i Superettan.

Motståndarna har spelat 3 träningsmatcher och vunnit stort mot både Gnosjö och seriekollegan Karlskrona. Mot superettanlaget Östers IF, blev det en förlust på straff som tillkom på övertid.

Det innebär att vårt herrlag möter ett mycket kompetent lag som tränas av legenden Jonas Thern. Det blir därför en bra värdemätare för Di Gule som senast gjorde en bra match mot Landskrona BOIS, speciellt 2:a halvlek, som Roar var nöjd med.

Välkomna till Fridhemsparken på lördag den 22/2. Avspark kl 13:00.

Hjärtstartare Fridhemsparken
2020-02-19 09:00
Nu har vi fått en hjärtstartare på Fridhemsparken. Den finns inne i ÄFF-stugan. Dekaler kommer att sättas upp inom de närmsta dagarna.

// Kalle
Damsatsningen i full gång
2020-02-18 08:49
Kroppsscanning och skoprovning för dam. Damcoach Håkan håller koll. Skor även till herrarna.
I linje med att ÄFF vill vara mer jämställt än tidigare så har även damerna börjat få individuell
kroppsscanning av fysioterapeut Dan Norberg. Detta för att de ska kunna träna mer individuellt och bli starkare.
Då blir det bra med nya skor också så att det blir perfekt bollkontroll på gröna mattan. Nya skor blir det även till herrarna. Adidas/Intersport visade upp alla nyheter i går kväll för damerna o herrarna.

I vår damsatsning ingår inte enbart scanning och nya skor, utan även duktiga meriterande tränare.
Håkan Magnusson och Mikael Nilsson har ett antal olika UEFA Diplom såsom UEFA-Advanced, UEFA Elit Youth A, UEFA A Diploma mm. Dessutom så hjälper Matt Pyzdrowski till med att drilla målvakterna.
En gång i månaden träffar Håkan o Micke alla flickledarna för att gå igenom hur de tillsammans kan utveckla flickorna till bättre damspelare när tiden blir mogen att ta steget upp.
Vi ser nu fram emot att få se damerna på planen och se hur teamet lyckats med förberedelserna.
För er som redan nu vill bekanta er med damerna så finns möjligheten nu på söndag, 23/2 kl 12.30, då de möter Hyltebruks IF på Fridhemsparken (vid Catena Arena).
ÄFF vs BoIS 0-1
2020-02-17 08:49
Det var en del trogna supportrar, från båda lägren, som var på plats på Fridhemsparken.
Herrarnas träningsmatch i lördags mot Landskrona, väntat topplag i ettan, slutade med en hedersam förlust med 1-0. Roar var ändå nöjd med laget som skapade mer chanser än i förra matchen.
Motståndarens tränare var inte lika nöjd med sina mannar. Kanske var det helt enkelt så att ÄFF gjorde motståndarna sämre. Bra i så fall. Det kommer bli kul att följa herrarna i årets seriespel.
Nästa seniormatch blir kommande lördag då herrarna tar emot Värnamo kl 13.00 på Fridhemsparken. Dessutom så spelar damerna på söndag kl 13.00. Även den på Fridhemsparken. Då möter de Hyltebruks IF. Välkomna då också för att stötta våra damer.
Landskrona Bois på besök på Fridhemsparken
2020-02-14 16:22
På lördag 15 februari kl 13:00 gästas herrarna av Landskrona Bois för en träningsmatch.
Detta kan bli en höjdarmatch att bevittna så varför inte komma ut till Fridhemsparken och vara
på plats för att heja på herrarna. Kiosken är öppen så en klassisk korv med bröd eller kaffe o kaka kommer att sitta som ett skott i krysset.
Varmt välkomna alla som vill och kan.
P11, 14/02 18:11
Knattar pojkar födda 2015-2016, 13/02 12:45