Ängelholms FF
Glädje- Delaktighet- Utveckling

Ängelholms FF kallar till årsmöte.
2021-03-02 12:06

Styrelsen kallar till årsmöte den 2021-03-25 kl 18:30. Pga rådande läge kommer mötet att genomföras digitalt via Google Meet. https://meet.google.com/vzx-mvig-zfd

För att underlätta ev röstningsförfarande, anmäl ert deltagande till kalle@angelholmsff.se senast den 2021-03-24.

Ev motioner skall vara inskickade till kalle@angelholmsff.se senast 210310.

Väl mött.

Dags att putsa era fönster? Samtidigt stöttar du ÄFF!
2021-02-26 08:51
Vill du ha rena fönster nu när vårsolen så sakteliga börjar lysa mer och mer men vill inte putsa själv?
Kontakta Eriks Fönsterputs och låt dem göra det åt dig. Om du blir nöjd kan de erbjuda dig ett abonnemang. Prova först och när du gör det så ger Eriks Fönsterputs 150 kr till ÄFF som tack.

ÄFF i samarbete med Mc Donalds Ängelholm
2021-02-17 18:59
Oj så gott det ser ut!

Vi har den stora glädjen att berätta att vi åter igen inlett ett fantastiskt kul samarbete med

Mc Donalds i Ängelholm.

För varje köp av ett ÄFF-Mål så går 5 kr till ÄFF.

Så skynda er nu att åka inom Mc Donalds och köpa ett ÄFF-Mål.

Fantastiskt gott och prisvärt (i dubbel bemärkelse).

Säsongens nya fotbollsskor är här!
2021-02-17 11:24
De senaste fotbollsskorna från marknadens största märken finns nu i butik och på intersport.se. Gör dig själv eller kidsen redo för en ny fotbollssäsong, just nu får du 25% på fotboll*.

Använd koden fotboll25 i kassan på intersport.se, gäller 22-28 februari.

*Erbjudandet gäller på ord.pris och ej föreningskläder
Inga lättnader i restriktionerna kring Covid-19
2021-02-16 10:35
Fortfarande lever vi med restriktionerna kring Covid-19 och vad vi kan se, kommer vi att få leva med dess konsekvenser en tid framöver.

Många arbetsplatser har beslutat om åtgärder genom att låta sina medarbetare arbeta hemifrån, eller stängt för besök.

Vi på Kansliet har tittat på vår situation och kommit fram till åtgärder för att göra Kansliet till en coronasäker arbetsplats. Kansliet kommer därför att vara stängt för fysiska besök fram tills lättnader i rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten meddelas.

Vi rekommenderar därför telefon- eller mailmöten

Kalle                               0768-64 68 27                     kalle@angelholmsff.se

Bengt                             0730-89 67 11                     bengt@angelholmsff.se

Stefan                            076- 008 27 94                    stefan@angelholmsff.se

Megan                           megan@angelholmsff.se
Information från Ängelholms FF Ängelholm, februari 2021
2021-02-10 10:12
Styrelsen i Ängelholms FF har arbetat med att identifiera olika möjligheter för föreningen att skapa ytterligare värde för medlemmarna och öka attraktiviteten av föreningen. Ett antal områden har arbetats fram och styrelsen har beslutat att gå vidare med tre av dem.

Det första området är att föreningen kommer att starta en avdelning för e-sport. Esport är den snabbast växande sporten och ÄFF ser möjligheter att kombinera hälsa och rörelse med utövandet av e-sport. Projektet är igång och vi kommer erbjuda medlemmarna denna möjlighet under våren/sommaren.

Ett andra område är padel. Just nu undersöker föreningen möjligheten att bygga två padelbanor på Idrottsplatsen. Beslut är ännu inte taget men ett beslutsunderlag är på väg att tas fram. Dialog förs med markägaren, Ängelholms Kommun, som ser positivt på planen.

Det tredje området är en stor plan som redan är aktiverad. Föreningen har lämnat in en ansökan om att starta en friskola till Skolinspektionen. från Förskoleklass till årskurs 9 tillsammans med ett fritidshem.

Inriktningen för skolan kommer att vara Hälsa, Rörelse, Kunskap och Idrott. Ett fokusspår kommer att ligga på fotboll men även inkludera fler sporter där beslut om dessa tas längre fram. Föreningen jobbar även mot att inkludera en inriktning med parasport. Ett antal ”tunga” namn med lång erfarenhet av skolväsendet har involverats till detta projekt. Ansökan lämnades in i slutet av januari och skolinspektionen har redan gjort en första granskning och nu överlämnat en remiss till Ängelholms Kommun för beredande och svar.

Styrelsen för Ängelholms FF ser många fördelar för medlemmarna med beskrivna projekt och ser positivt på ett samarbete med Ängelholms Kommun i förverkligandet av skolan. Vi ser att detta initiativ bidrar till kommunens vision om vara Kunskaps-, Idrotts-, Hälso- och Ungdomsstaden. Dessutom ser vi ett stort behov av en skola i närheten av det växande Fridhemsområdet.

Inom en snar framtid kommer en enkätundersökning genomföras med frågor kring en eventuell skola runt Fridhem med inriktning på Hälsa, Rörelse, Kunskap och Idrott.

Styrelsen Ängelholms FF
Ladda ner medlemsappen