Bli medlem i Ängelholms FF

Mie Pålsson, en högt skattad ledarkollega har gått bort.
2020-05-18 08:55

Mie Pålsson har efter en tids sjukdom lämnat oss. Mie var under många år med i ledarstaben kring P19 i Ängelholms FF. En mycket uppskattad kollega och vän som alltid ställde upp. Ett otroligt uppskattat engagemang var Mies matlagning efter träningarna på måndagskvällarna, då vi tillsammans kunde umgås i laget. Detta var ett viktigt tillfälle att skapa ett fungerande team och få underbart god mat samtidigt. Spelare och ledare minns och tänker på Mie för den positiva människan hon var och på alla de härliga fotbollsminnen som vi tillsammans delar.  Tankar går också till K-G och övriga familjen.

Nu ökar vi tempot i hjärtesupporter-kampanjen!
2020-05-15 20:21
Gustav Harrysson och Axel Olsson är två av många hjärtesupportrar!
För en dryg månad sedan delade vi första inlägget om vår kampanj ”hjärtesupporter”. Engagemanget har varit stort och i skrivande stund fått in över 42.000kr vilket vi är oerhört tacksamma för, men än är vi inte nöjda! Vi tror det finns fler ÄFFare där ute som inte har blivit hjärtesupportrar ännu. Så, har du inte stöttat vår anrika förening än så är det hög tid nu. Vid helgens slut har vi en målsättning att ha samlat in 50.000kr och då behöver vi DIN hjälp. Varje krona uppskattas och ditt bidrag gör skillnad! #mot50000 #tillsammansurkrisen #ÄFF
ÄFF stöttar Kommunens projekt After School
2020-05-13 16:09
"Matchbild" från utearenan på Kungsgårdsskolan.
Idag återstartade Kommunen sin aktivitet After School som syftar till att aktivera ungdomar efter skoltid med någon typ av idrottsaktivitet. ÄFF fick en fråga om vi ville vara med att stötta projektet med 1-2 hjälpledare/förebilder som är med på dessa sammankomster.
Det var många i ÄFF Akademi som var intresserad att vara med men det blev Jonathan Modalen och Melker Andersson som fick uppdraget att varje onsdag vara med och leda en aktivitet (oftast fotboll).
ÄFF är glada att få hjälpa Kommunen med att bidra till att ungdomar som i dag inte är med i någon förening ändå ges möjlighet att spela fotboll och ha kul tillsammans.
Kanske kan det leda till att någon av ungdomarna sedan vill komma med o träna med ett av våra många ungdomslag också.
Visst behöver du handsprit, eller vill du skänka det till någon?
2020-04-29 09:25
Som Företagare har du kanske behov att förse arbetsplatsen med handsprit. Om du köper via ÄFF så blir det även en peng över till oss. Du får köpa mer än 2 lådor om du vill. Priset är 185 kr/liter för 1 låda och 165 kr/liter om du köper 2 eller flera lådor. Det går inte att köpa styckvis utan enbart lådvis.
Vi har redan företag som köpt till sig själva samt till något äldreboende, vårdmottagning, dagis etc. Dessa mottagare har blivit oerhört glada och tacksamma. Kul att vi kan hjälpas åt i dessa tider.
Att köpa något som ni är i behov av och samtidigt bidra till ÄFF är väl inte så dumt.
Ni beställer till oss - vår samarbetspartner levererar dit ni vill (hela landet) samt skickar fakturan till er.
Sprid detta budskap till så många ni kan.
2020-04-25 07:04

På grund av den pågående coronapandemin och risken för smittspridning så tränas det och spelas match utan åskådare.

Är man absolut tvungen att gå in så håll avstånd till andra.

Är man sjuk eller känner sig dålig ska man inte träna eller spela match, man ska stanna hemma.

Dela inte dricksflaska med andra.

Hålla en god hygien. Tvätta händer innan och efter träning.

Tack för att ni visar hänsyn!

Frågor besvaras av Kalle Hansson/ Ungdomsansvarig

Ängelholms FF