Ängelholms FF
Glädje- Delaktighet- Utveckling

Bli medlem i Ängelholms FF
Hjälp AKEA att besegra cancern!
2020-10-08 19:50
AKEA har startat en insamling till Cancerfonden i förmån till rosa bandet. Deras arbete betyder mycket för oss. Vi hoppas ni vill skänka en gåva så att fler överlever cancer. Varje gåva är livsviktig. Tillsammans är vi starka.

#Tillsammansmotcancer
Sista hemmamatchen (förhoppningsvis) på lördag 10/10 kl 16.00
2020-10-07 16:06
På lördag tar herrarna emot Vinberg IF kl 16.00 hemma på IP. Sista ordinarie hemmamatchen.
Vad gäller publik så har vi återigen låtit herrarna bjuda in sina nära o kära, så de som inte tillhör denna kategori kan som vanligt logga in på länken nedan och titta på matchen från sin soffa där hemma.

Vi håller alla våra tummar att herrarna gör sitt och att andra lag gör "sitt".
2020-10-03 17:49
Glada damer som spelar i 2:an nästa år samt tre superduktiga ledare
Stort grattis tjejer till dagens vinst (11-0 mot HFF), seriesegern (bara vinster) samt avancemanget till div 2. Lagen i 2:an får se upp för er. Ni spelar så oerhört bra fotboll. Mycket tack vare Håkan o Micke som lett er genom hela säsongen.
ÄFF är stolta över er alla och önskar er en trevlig kväll (vad ni nu gör).
Sedan börjar vi ladda för nästa säsong.
Nu håller vi dessutom alla våra tummar att även herrarna klarar att gå upp en division. Vinst i dag, borta, mot Ullared med 2-0. Säger grattis även till er.
Se damernas sista seriematch 3/10 kl 15.00 på nätet!
2020-10-01 07:59
På lördag tar damerna an Helsingborgs FF i sista matchen. Ska de gå igenom serien utan poängtapp?
Om du vill se hur det går så kan du gå in på länken nedan o streama matchen. Kostnad 39 kr.
På IP tar vi bara in 50 personer och dessa är vikta till spelarnas nära o kära.
Vi hoppas att kunna ta in er alla till nästa säsong. Då i div 2.

Vi håller tummarna för en vinst även i sista matchen.
Påminnelse! Glöm inte att beställa era Kanelbullar till helgen!
2020-09-29 12:22

Snart kanelbullens dag, unna dig själv något gott och samtidigt stötta ÄFF!

Gör någon glad med en påse kanelbullar.

Ängelholms FF och Nisses Konditori vill ge er möjligheten att köpa kanelbullar till era nära och kära eller varför inte till era anställda på företaget.

Samtidigt bidrar ni till Ängelholms FF verksamhet med över 700 medlemmar.

Beställ genom att klicka på länken och fyll i formuläret. Glöm inte att ni också måste swisha till numret på länken för att köpet ska gå igenom.

Stort tack på förhand och smaklig fika.

/ ÄFF och Nisses Konditori

Pandemin råder fortfarande
2020-09-28 13:30
Vill påminna alla om att de rekommendationer som FHM gått ut med alltjämt gäller.
Folksamlingar på max 50 personer är det som gäller. Kan vara svårt att efterleva på tex Fridhemsparken då det är många lag med ungdomar som har sina aktiviteter samtidigt, både match och träning. Alla måste dock hjälpa till med att hålla smittan borta. Det får räcka med att en förälder (eller någon annan) lämnar/hämtar sitt barn. Inte stanna kvar inne på arenan. Ledarna har ingen möjlighet att påtala detta för alla som vistas där inne utan vi vill att ni alla tar ert ansvar och följer de rekommendationer som finns.
Det går att stå utanför stängslet o titta. Varför inte passa på att låta ert barn växa genom att de faktiskt klarar sig utan er föräldrar som åskådare. Låt barnet sedan få berätta hur det var på träningen, vad de gjorde etc. Tror att det kan vara nyttigt för många.
Passar på att även påminna om att det fortfarande inte ska bytas om gemensamt, inte drickas ur varandras vattenflaskor samt inte komma till aktiviteterna om några sjukdomssymtom finns. Stanna hemma tills ni varit symtomfria i 2 dagar.
Tillsammans bekämpar vi Covid-19
Ladda ner medlemsappen