Bli medlem i Ängelholms FF
Fortsättningen på jakten på Lergöken och stötta ÄFF
2020-06-06 11:55
Nu är första paketet av Ängelholmspresentkort klart så då är det dags att bjuda ut paket nr 2.
Det är på 500 kr.
Samma regler som tidigare, mejla ert bud (minst 500 kr) till bengt.holmaker@angelholmsff.se.
Den som lägger högst bud får Ängelholmspresentkortet samt möjlighet att få Lergök nr 25.
Välkomna med era bud! Söndag kl 19:00 stänger vi denna budgivning. Vem blir den första?

Äntligen stormar vi mot seriepremiärer för våra seniorlag
2020-06-05 13:36
Som säkert alla har hört så har reserestriktionerna hävts vilket innebär att seriefotbollen kan dra igång på allvar.
Herrarna börjar borta mot Halmia måndagen den 22 juni kl 19:00.
Hemmapremiären sker mot LB07 lördagen den 27 juni kl 16:00.
Damernas datum är inte spikade riktigt ännu men klart är att även de börjar borta, mot Asmundtorp.
Datum ska vara 1 augusti, tid är inte fastställt ännu.
Hemmapremiären är mot Kvidinge. Dag o tid återkommer vi också med.
Som det ser ut nu så är det fortfarande enbart max 50 personer som får vara på plats samtidigt
och då vi inte vet hur detta ska kunna lösas så väljer vi att inte ha någon publik.
Detta kan förhoppningsvis ändras och då får ni veta detta.
Vi planerar dock att erbjuda live-sändning av matcherna så att alla som vill ändå kan se matcherna.
Mer info om detta kommer senare.

Stötta ÄFF, buda på Ängelholmspresentkort, vinn en Lergök!
2020-06-04 08:45
Vem vinner denna lergök (den i vänster hand)?

STÖTTA ÄFF!

Vi auktionerar ut fem Ängelholmspresentkort (OBS! Giltiga en mängd butiker i Ängelholms Kommun) – buda och vinn Lergök nr 25!

Vi börjar nu att auktionera ut fem olika presentkortspaket i olika valörer till högstbjudande. Ett paket i taget.

När paket 1 är klart så lägger vi ut paket 2, sedan paket 3 osv.

Ni som vill stötta ÄFF samt få chans att vinna en unik Lergök ska mejla ert bud på aktuellt paket till

bengt.holmaker@angelholmsff.se  Budet ni lägger ska vara lägst det värde som paketet är värt.

Den person/företag som lägger det högsta budet får köpa paketet för denna summa.

Kommer det flera bud på samma belopp så är det budet som mejlades först som vinner.

Varje enskild budgivning har en sluttid som gäller, sedan avslutas den, vinnare utses samt nästa börjar.

De 5 som vunnit respektive budgivning bjuds sedan in på en seniormatch på Idrottsplatsen där vi lottar ut

vem som vinner Lergök nr 25, som Ängelholms Näringsliv givit oss.

Det första paketet som ni kan buda på nu är värt 1500 kr och ni kan buda fram till kl 19:00 fredag 6/6.

Välkomna med era bud!

Nytt besked ang tävlingsverksamheter från Regeringen
2020-05-29 11:19

Idag kom ett efterlängtat besked från Regeringen och FHM. Nu börjar det hända lite som är positivt för oss som älskar sport och i synnerhet fotboll.

Vi väntar dock in lite mer info från Skåneboll på måndag ang träningsmatcher. Återkommer med mer info då.

FÖRENINGSUTSKICK 2020-05-29

Hej

På en presskonferens under fredagsmorgonen meddelade Regeringen och Folkhälsomyndigheten att man nu öppnar upp för tävlingsverksamhet inom alla idrotter, för alla åldrar från och med den 14 juni. Skånes Fotbollförbunds beslut gällande seriestarten för senior- och motionsserier från förra veckan står fast. Det gäller även då beslutet om att årets Distriktsmästerskap avslutas, står fast.

Däremot återkommer Skånes FF under måndagen med mer information om hur dagens beslut kommer att påverka träningsmatcher. Men fram tills ny information kommer så är det fortfarande inte tillåtet att anordna träningsmatcher för spelare över 19 år.

ÄFF Sommar Fotbollscamp 2020
2020-05-29 10:11

Klicka HÄR för att komma till anmälningslänken eller klicka på nedanlänk

Mie Pålsson, en högt skattad ledarkollega har gått bort.
2020-05-18 08:55

Mie Pålsson har efter en tids sjukdom lämnat oss. Mie var under många år med i ledarstaben kring P19 i Ängelholms FF. En mycket uppskattad kollega och vän som alltid ställde upp. Ett otroligt uppskattat engagemang var Mies matlagning efter träningarna på måndagskvällarna, då vi tillsammans kunde umgås i laget. Detta var ett viktigt tillfälle att skapa ett fungerande team och få underbart god mat samtidigt. Spelare och ledare minns och tänker på Mie för den positiva människan hon var och på alla de härliga fotbollsminnen som vi tillsammans delar.  Tankar går också till K-G och övriga familjen.