Ängelholms FF
Glädje- Delaktighet- Utveckling

Nya lock från EcoRetur
2021-04-14 11:11
Vi har fått nya lock till våra ledares bollkärl på Fridhemsparken.
Nu kan vi låsa in alla bollar i resp kärl så att ledarna får ha sitt lags bollar i fred.
Stort tack till EcoRetur för detta.
Information från styrelsen
2021-04-12 07:24

Varför höjer ÄFF träningsavgifterna?

Årsmötet är genomfört och presenterad budget godkänd. Budgeten innehåller förändring av träningsavgifterna medan medlemsavgiften är oförändrad. Anledningen till förändringen av träningsavgifterna är att fortsätta hålla hög kvalitet i erbjudandet samt att kunna utveckla erbjudandet. Dessutom handlar det om att anpassa kostnader efter de höjningar av priser som omvärlden står för.

Vad innehåller erbjudandet, är en fråga som ofta ställs. Innehållet tas oftast för givet och därför vill vi i Styrelsen beskriva vad erbjudandet innehåller.

Förutom att vi som förening (likt alla föreningar) vill ge den individuella fotbollsspelaren en god utbildning inom fotboll lägger vi stor vikt kring att även fokusera på gruppdynamik, respekt, hälsa, kost och att motverka psykisk ohälsa. Att ta hand om och ge individen goda förutsättningar för att utöva fotboll och att växa/utvecklas är vårt viktigaste uppdrag. Utöver detta ingår:

Faciliteter

- Marknad

- Support

- Planering

Detta är en beskrivning av det erbjudande som finns inom föreningen. Självklart använder inte de yngre åldersgrupperna allt som beskrivs, och därför en diversifiering av träningsavgifterna.

Ett exempel, en fotboll för de yngsta kostar 250:- per st och 1.500:- per st för de äldsta.

ÄFF har ambitionen att leverera en hög kvalitet vad gäller material och kompetens. Detta skall skilja ÄFF från andra fotbollsföreningar i kommunen. Den högre ambitionsnivån medför i vissa fall ett något högre pris för att vi som förening ska leva upp till åtagandet.

Vår Akademi för pojkar och en blivande Akademi för Flickor, skall innehålla högt utbildade tränare som fortsätter att utveckla fotbollsspelare till den ambitionsnivå individen sätter. Här kan vi idag erbjuda spel i JuniorAllsvenskan för P19 spelare.

Vägen till Akademierna skall gå via tränare och ledare som skall utbildas efter den nivå som Spelarna befinner sig. Detta kommer att vara fokuset i erbjudandet.

Vi i Styrelsen för Ängelholms FF har därför tagit fram en budget som är anpassad till den ambitionsnivå föreningen har för sin verksamhet med följande inriktning;

Så många som möjligt

Så länge som möjligt

Så bra som möjligt

Bästa fotbollshälsningar

Styrelsen Ängelholms FF

ÄFF lyfter upp egen talang från Akademin till Herrlaget
2021-04-01 10:02

Emil Persson är nästa spelare som lyfts upp till Herrarnas A-trupp. Emil är fostrad i Ljungbyheds IF och anslöt till ÄFF som 14-åring och har tillbringat 4 säsonger i Akademins utbildning.

I Emil ser jag en framtida playmaker med väldigt fina fötter och speluppfattning, säger Roar Hansen. Emil skriver på för 3 år.

Årsmöte genomfört 210325
2021-03-26 10:21

Årsmöte genomfört 210325
2021-03-26 10:15

Ängelholms FF genomförde 2020 årsmöte digitalt pga rådande omständigheter. Allt material till mötet har funnits på hemsidan sedan 210318 och kallelsen gick ut 210302.

Valberedningens förslag på styrelse godkändes och ser för 2021 ut enligt följande;

Mikael Modig, ordförande

Peter Zachrison, vice ordförande

Annette Bergenhem, ekonomi

Daniel Johansson Hernius, Marknad & Event

Jacob Larsson, Marknad & Event

Mötet uppmärksammade utmärkelser enligt följande;

Lappens Pris till Årets Damspelare gick till Nelly Turesson

Lappens Pris till Årets Pojkspelare gick till Gustav Harrysson

Ordförandens Pris till Årets Ledare gick till Jonna Grankvist

Ordförande skickade ett speciellt tack till Lars-Erik Olovsson, Berne Frid, Lars-Olof Nathell och Jörgen Ljungqvist för deras insats i matchorganisationen som under stora svårigheter pga pandemin genomfört uppdragen med stor entusiasm och skicklighet.

Dessutom tackade ordförande styrelsen för gott samarbete och ett jätte-tack till samtliga ledare i föreningen.

Ladda ner medlemsappen