Ängelholms FF
Glädje- Delaktighet- Utveckling

ÄFF fortsätter att bygga lokalt och med egna talanger
2021-01-22 10:13
Två spelare ansluter till ÄFF A-trupp för säsongen 2021, båda är fostrade i ÄFF Akademi. Vi vill först presentera Eric Duran som ansluter från ÄFF P19 och är en löpstark och fysisk försvarsspelare som var del av den trupp P19 som kvalificerade sig till Juniorallsvenskan 2021. Eric är en spännande karaktär som jag verkligen ser framemot att få arbeta med. I honom ser jag samma möjlighet till potential som jag såg i Markus Holgersson, säger Roar Hansen. Axel Olsson är näste man in i truppen. Axel förlänger sitt kontrakt ytterligare en säsong. I Axel får vi en energisk spelare som visat sig göra poäng. Jag har arbetat med honom tidigare och när Axel är skadefri så bidrar han till vårt spel, säger Roar Hansen.
Ytterliggare en talang ansluter till ÄFF
2021-01-16 16:31

ÄFF´s strategi att bygga trupp med lokala talanger fortsätter. Nu är det 19-årige Othmane Salama, senast från Helsingborgs IF, som ansluter till ÄFF.

Othmane kommer ursprungligen från Husie IF och lämnade för Helsingborgs IF 2017. Othmane spelade för HIF i Nyårssaluten 2020 och blev utsedd till turneringens bästa spelare. Nu vill Othmane ta nästa steg och utvecklas till fotboll på seniornivå och ser ÄFF som den bästa platsen att genomföra det.

I Othmane får vi en spelare med en offensiv spelstil och snabbhet som spetsegenskap, säger Roar Hansen. Skall bli verkligen spännande att få arbeta med Othmane och ta fram så mycket av hans potential som jag kan, fortsätter Roar
Filip Sjöberg + ÄFF = Sant
2021-01-16 16:24
ÄFF fortsätter att bygga med lokala talanger. Nu är det Filip Sjöberg med moderklubb Helsingborgs IF som ansluter till truppen. Filip kommer senast från spel i Superettan med Dalkurd där det blivit 16 matcher och 2 mål. Dessutom har Filip 16 allsvenska matcher på sitt CV. I Filip får vi en spelare med energi och väl utvecklat spelsinne som kommer att bidra till ÄFF´s högt ställda målsättningar, säger Roar Hansen. Att det dessutom är en spelare med lokal anknytning, innebär att vi följer vår tydliga strategi att bygga från närområdet, fortsätter Roar. Vi hälsar Filip välkommen till ÄFF där han fortsätter att utvecklas tillsammans med Roar Hansen.
William Kvist ansluter till ÄFF
2021-01-16 16:22
Ytterligare en spelar med lokal anknytning, William Kvist, ansluter till ÄFF för att, under Roar Hansens ledarskap, fortsätta utveckla sin fotbollspotential. William har stor erfarenhet av fotboll på hög nivå, både i Danmark och Sverige, vilket passar väl in på den unga profil som ÄFF har idag. Med Wiliam i truppen får vi en poängspelare som har förmåga att avgöra matcher, säger Roar. William har spelat i bl a Akademisk BK, FC Helsingör, Oskarshamn, Mjällby, Varberg och kommer senast från Landskrona BOIS. Moderklubb är Helsingborgs IF.
Jacob Olsson ansluter till ÄFF
2021-01-14 11:41
Jacob har under det senaste året tillhört Halmstad BK´s A-trupp och vill nu fortsätta utvecklas under Roar Hansens vingar. Jacob är en ung spelare, 21 år, som spelar i försvar och mittfält och kommer med sin erfarenhet från Superettan bidra till konkurrensen på dessa positioner, säger Roar Hansen Jacob kom från Laholms FK till HBK som 13-åring. Två år senare fick han spela två pojklandskamper efter Elitpojklägret. Blev inför 2020 uppflyttad i A-truppen.
Uppflyttad talang
2021-01-14 11:33
Ängelholms FF flyttar upp Ville Gustavsson till Herrarnas A-trupp. Ville kommer närmast från ÄFF Akademi, P19 där han vaktat målet och ingick i den trupp som kvalificerade sig till Juniorallsvenskan 2021. Ville fyller 18 i januari, boende i Örkelljunga, och kom till ÄFF 2018 från Eket och Rössjöholm. Ville är en storväxt målvakt med en potential som vi vill vara med att plocka fram, säger målvaktstränaren Matt Pyzdrowski.
Ladda ner medlemsappen
F14 ( födda 2007), 18/01 16:12