Digitala Bingolotter
Ängelholms FF
Glädje- Delaktighet- Utveckling

Rösta på matchens lirare i ÄFF på dagens match mot Torslanda.
2021-10-23 12:41
En röst per person.
Klicka på länken nedan och följ instruktionerna. Du behöver inte skapa ett konto. Däremot behöver vi din mejladress då vi drar en en vinnare av alla er som röstar, som vinner en Sverigelott.

Länk att streama herrmatchen på lördag 23/10
2021-10-21 10:51

På lördag kl 14.00 är det åter dags för hemmamatch för herrarna mot Torslanda IK.

Vill/kan du inte närvara live på IP Ängelholm går det alldeles utmärkt att streama matchen via länken nedan.

Rösta på Matchens lirare i ÄFF, 16/10 start kl 14.00
2021-10-16 12:23

Var med o rösta fram dagens spelare i hemmalaget!
Klicka på länken nedan. Du behöver inte skapa något konto. Skriv bara ditt namn och
e-postadress samt klicka på den spelare du röstar på.
Då är du med o tävlar om en Sverige-lott.

Tack för din röst!
Streaming av herrarnas match mot Vinberg 16/10 kl 14.00
2021-10-15 10:11

Nu drar det ihop sig till slutstrider i herrarnas kamp att avancera till div 1.

Lördagens match är mot Vinberg som tyvärr tog poäng mot oss på sin hemmaplan.

Så det är upp till bevis på IP för herrarna att visa att de ska upp en division.

Slänger Roar in Adelstam i slutet eller drar han ner ålderssnittet och låter någon av

våra duktiga juniorer få chansen?

Svaren får du om du kommer till IP och ser matchen live.

Då kan du samtidigt äta en god Choritzo från SP Shark, en Kanelbulle från Nisses eller något annat gott som föräldrarna i P7 erbjuder i Kiosken.

Om du inte har möjlighet att vara på plats så kan du ändå se matchen via länken nedan.

”Förtydligande av medlemsinfo!
2021-10-13 13:31

Igår 12/10 publicerade föreningen ”medlemsinfo” på vår hemsida angående HD intervju om Skolinspektionens beslut att avslå ÄFF ansökan om att driva skola:

Där stod:

Medlemsinfo

I dagens HD har ni kunnat läsa om Skolinspektionens beslut att avslå Ängelholms FF ansökan om huvudmannaskkap för att driva för-och grundskola.

Först vill vi påpeka att Stefan Fredriksson inte pratat med ansvarig journalist i frågan.

I medlemsinfon stod det att den intervjuade Stefan Fredriksson inte pratat med ansvarig journalist i frågan. Ett missförstånd om vem som skrivit artikeln föranledde den olyckliga texten. Helsingborgs Dagblad har inte gjort något fel. Stefan Fredriksson blev intervjuad av Pamela Kocken och ÄFF ber om ursäkt för tidigare publicerad text.”

Medlemsinfo
2021-10-13 06:48

huvudmannaskap för att driva för- och grundskola.

Skolinspektionen har avslagit föreningens ansökan med tre punkter som grund. Ingen av dessa punkter
har på något sätt haft synpunkter eller frågor gällande innehållet och skolans inriktning. Detta tolkar
föreningen som att detta har uppskattats och därmed fått klartecken av Skolinspektionen.

Den första punkt som legat till grund för avslaget handlar om ägar- och ledningsfrågor. I ansökan har
föreningen angivit att en ny styrelse kommer att anmälas till bolagsverket så snart beslut från
Skolinspektionen erhållits. Här har föreningen även namngivet vilka personer som kommer att ingå i
styrelsen samt vilken kompetens dessa har in skolfrågor. Här har Skolinspektionen bortsett från detta med
motiveringen att man inte kan godkänna framtida kompetens.

Nästa punkt med synpunkter handlar om finansiering av Skolan. I den budget som lämnats in tillsammans
med ansökan, visas ett underskott år 1 på drygt 2,5 mkr. Detta underskott har föreningen fått garantier för
och därmed täcks ett ev underskott. Även dessa garantier har Skolinspektionen bortsett ifrån.

Den tredje och sista punkt som legat till grund för avslaget handlar om något som kalla elevprognos, dvs
potentiellt underlag för antal elever. Här har en enkät genomförts till målsmän med barn i skolåder, upp till
13 år. Enkäten visar på ett underlag som gott och väl motsvarar den prognos som ansökan innehåller.
Detsamma gäller det yttrande som ÄngelholmsKommun lämnat som underlag till föreningens ansökan.
Här påvisar Kommunen att det finns behov för ytterligare tre skolor i Kommunen. Även detta har
Skolinspektionen slagit ner på.

Med detta i hand, har föreningen tre val att ta ställning till;

1. Överklaga Skolinspektionens beslut till Allmän Förvaltningsdomstol

2. Lämna in en ny ansökan med en senare uppstart

3. Lägga ned initiativet

Styrelsen har tagit ett beslut att överklaga nochn material för överklagan håller på att sättas samman.

Styrelsen Ängelholms FF

*Tidigare felaktig information om HD är borttagen.

Ladda ner medlemsappen
F11-12 ( födda 2009-2010), 23/10 13:16