Ängelholms FF
Glädje- Delaktighet- Utveckling

Emil Karemo ny tränare i P15
2020-12-01 10:35
Välkommen och lycka till med ditt uppdrag!
Vad var det som lockade med att komma till ÄFF?
-Det var möjligheten att få jobba i en miljö där det finns en tradition att utbilda bra spelare och tränare.
Vilka erfarenheter kommer du att tillföra ÄFFs verksamhet?
- Jag har en hel del utbildningar i bagaget, tex legitimerad idrottslärare och fritidspedagog (som jag även jobbar med dagligen). I fotbollsvärlden så har jag gått bas 1 och 2 från gamla utbildningsstegen och B ungdom från den nya. Kommer att inleda UEFA B senior till våren.
- Jag vill utveckla mig själv både som tränare och människa därför går jag diverse utbildningar tex idrottspsykologi.
-Jag har tidigare jobbat i Helsingborgs Östra och Råå IF
Ge bort sport i jul och stötta samtidigt vår förening!
2020-12-01 07:47

När du köper dina julklappar hos vår samarbetspartner Intersport ges 3% tillbaka till föreningslivet. Du kan själv välja vilken förening du vill stötta – du väljer väl oss? - genom att koppla ditt medlemskap på Mina sidor. Självklart får du, precis som vanligt, tillbaka din bonus om 2–6% på dina privata köp. Så ju mer du handlar, desto mer bonus får du OCH vår förening. Snacka om win-win-win! Stötta din förening och ha chans på att vinna ett presentkort.

Handla tryggt på Intersport

Vi vill göra det enkelt och tryggt för dig att handla hos oss. Du kan smidigt boka dina varor online och snabbt hämta dem i butik eller få dem skickade hem till dig.

Bygget för 2021 fortsätter!
2020-11-22 08:33
Glad Love och nöjd Roar
Nästa spelare att förlänga med ÄFF är Love Fredriksson. Love fick säsongen förstörd av skada men är nu skadefri och revanschsugen. Med Love får vi en bolltrygg spelare med snabbhet som spetsegenskap, säger Roar. Dessutom en spelare med ÄFF som moderklubb, fortsätter Roar. Love skriver på för 2 år.
2020-11-20 09:19

Skånefotbollen har uppdaterat sina rekommendationer gällande läget med pandemin.
2020-11-18 10:53

Rekommendationen är att all verksamhet, matcher, träningsmatcher som träning, skall avstås t o m 13 december. Även all inomhusträning är inställd ( gäller alla åldersgrupper)

De grupper som undantas denna rekommendation är åldersgrupperna födda 2005 och senare. Dessa kan bedriva sin verksamhet i form av träning (inga matcher) och skall som tidigare följa råden som hålla avstånd, handhygien och stanna hemma vid symptom.

Ängelholms FF kommer att följa Skånebolls rekommendation.

Länk till Skånebolls hemsida

ÄFF förlänger med två spelare för 2021!
2020-11-15 08:27
En nöjd Roar flankeras av Philip Comnell och Marcus Eriksson.
Philip Comnell och Marcus Eriksson förlänger med ÄFF över 2021. Philip är tillbaka efter en svår knäskada som höll honom borta från planen under hela 2020. Han är nu helt frisk och det skall bli spännande att följa honom kommande säsong, säger Roar. Mackan är en bekant för de flesta efter många år i ÄFF. Mackan är en karaktär som symboliserar ÄFF och är viktig i omklädningsrummet, fortsätter Roar. Bygget för 2021 fortsätter!
Ladda ner medlemsappen