Bli medlem i Ängelholms FF
Stötta ÄFF, buda på Ängelholmspresentkort, vinn en Lergök!
2020-06-04 08:45
Vem vinner denna lergök (den i vänster hand)?

STÖTTA ÄFF!

Vi auktionerar ut fem Ängelholmspresentkort (OBS! Giltiga en mängd butiker i Ängelholms Kommun) – buda och vinn Lergök nr 25!

Vi börjar nu att auktionera ut fem olika presentkortspaket i olika valörer till högstbjudande. Ett paket i taget.

När paket 1 är klart så lägger vi ut paket 2, sedan paket 3 osv.

Ni som vill stötta ÄFF samt få chans att vinna en unik Lergök ska mejla ert bud på aktuellt paket till

bengt.holmaker@angelholmsff.se  Budet ni lägger ska vara lägst det värde som paketet är värt.

Den person/företag som lägger det högsta budet får köpa paketet för denna summa.

Kommer det flera bud på samma belopp så är det budet som mejlades först som vinner.

Varje enskild budgivning har en sluttid som gäller, sedan avslutas den, vinnare utses samt nästa börjar.

De 5 som vunnit respektive budgivning bjuds sedan in på en seniormatch på Idrottsplatsen där vi lottar ut

vem som vinner Lergök nr 25, som Ängelholms Näringsliv givit oss.

Det första paketet som ni kan buda på nu är värt 1500 kr och ni kan buda fram till kl 19:00 fredag 6/6.

Välkomna med era bud!

Nytt besked ang tävlingsverksamheter från Regeringen
2020-05-29 11:19

Idag kom ett efterlängtat besked från Regeringen och FHM. Nu börjar det hända lite som är positivt för oss som älskar sport och i synnerhet fotboll.

Vi väntar dock in lite mer info från Skåneboll på måndag ang träningsmatcher. Återkommer med mer info då.

FÖRENINGSUTSKICK 2020-05-29

Hej

På en presskonferens under fredagsmorgonen meddelade Regeringen och Folkhälsomyndigheten att man nu öppnar upp för tävlingsverksamhet inom alla idrotter, för alla åldrar från och med den 14 juni. Skånes Fotbollförbunds beslut gällande seriestarten för senior- och motionsserier från förra veckan står fast. Det gäller även då beslutet om att årets Distriktsmästerskap avslutas, står fast.

Däremot återkommer Skånes FF under måndagen med mer information om hur dagens beslut kommer att påverka träningsmatcher. Men fram tills ny information kommer så är det fortfarande inte tillåtet att anordna träningsmatcher för spelare över 19 år.

ÄFF Sommar Fotbollscamp 2020
2020-05-29 10:11

Klicka HÄR för att komma till anmälningslänken eller klicka på nedanlänk

Mie Pålsson, en högt skattad ledarkollega har gått bort.
2020-05-18 08:55

Mie Pålsson har efter en tids sjukdom lämnat oss. Mie var under många år med i ledarstaben kring P19 i Ängelholms FF. En mycket uppskattad kollega och vän som alltid ställde upp. Ett otroligt uppskattat engagemang var Mies matlagning efter träningarna på måndagskvällarna, då vi tillsammans kunde umgås i laget. Detta var ett viktigt tillfälle att skapa ett fungerande team och få underbart god mat samtidigt. Spelare och ledare minns och tänker på Mie för den positiva människan hon var och på alla de härliga fotbollsminnen som vi tillsammans delar.  Tankar går också till K-G och övriga familjen.

Nu ökar vi tempot i hjärtesupporter-kampanjen!
2020-05-15 20:21
Gustav Harrysson och Axel Olsson är två av många hjärtesupportrar!
För en dryg månad sedan delade vi första inlägget om vår kampanj ”hjärtesupporter”. Engagemanget har varit stort och i skrivande stund fått in över 42.000kr vilket vi är oerhört tacksamma för, men än är vi inte nöjda! Vi tror det finns fler ÄFFare där ute som inte har blivit hjärtesupportrar ännu. Så, har du inte stöttat vår anrika förening än så är det hög tid nu. Vid helgens slut har vi en målsättning att ha samlat in 50.000kr och då behöver vi DIN hjälp. Varje krona uppskattas och ditt bidrag gör skillnad! #mot50000 #tillsammansurkrisen #ÄFF
ÄFF stöttar Kommunens projekt After School
2020-05-13 16:09
"Matchbild" från utearenan på Kungsgårdsskolan.
Idag återstartade Kommunen sin aktivitet After School som syftar till att aktivera ungdomar efter skoltid med någon typ av idrottsaktivitet. ÄFF fick en fråga om vi ville vara med att stötta projektet med 1-2 hjälpledare/förebilder som är med på dessa sammankomster.
Det var många i ÄFF Akademi som var intresserad att vara med men det blev Jonathan Modalen och Melker Andersson som fick uppdraget att varje onsdag vara med och leda en aktivitet (oftast fotboll).
ÄFF är glada att få hjälpa Kommunen med att bidra till att ungdomar som i dag inte är med i någon förening ändå ges möjlighet att spela fotboll och ha kul tillsammans.
Kanske kan det leda till att någon av ungdomarna sedan vill komma med o träna med ett av våra många ungdomslag också.
Dam, 04/06 08:18
Knattar 2014, 31/05 21:28