Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ängelholms FF

Bli medlem i Ängelholms FF
BLI MEDLEM
Backahill och Stiftelsen Gripen sponsrar nya bussar till ÄFF
2020-09-19 06:21
Megan Koch (Dam) samt Oscar Westblom (Akademi) poserar framför våra nya minibussar

Ängelholms FF har en verksamhet som sysselsätter väldigt många ungdomar. Framför allt har flickfotbollen vuxit de senaste åren och damlaget har blivit väldigt framgångsrikt. För att kunna transportera lagen till bortamatcher på ett hållbart och säkert sätt har Stiftelsen Gripen och Backahill AB beslutat att hjälpa ÄFF att uppgradera lagets minibussar. 2 nya 9-sitsiga Peugeot Traveller har köpts förmånligt från Motor Village i Ängelholm. 

 

Bussarna lämnades fredagen den 18:e september över till en glad Bengt Holmåker i ÄFF.

”Vi känner stor tacksamhet till att vi nu får säkra bussar att köra vår framtid i. Backahill och Stiftelsen Gripen är ansvarsfulla partners i vårt arbete för en meningsfull och hälsosam sysselsättning för ungdomarna i vår del av Skåne.”

 

Mats Nilsson från Stiftelsen Gripen säger: ”Vi är glada och stolta att kunna hjälpa en av de största ungdomsföreningarna i Ängelholm. ÄFF tar ett fantastiskt stort socialt ansvar. Alla ungdomar har inte föräldrar som kan köra och vi ser bussarna som en betydelsefull del i det maskineri som behövs för att driva en sådan här verksamhet.”

 

Backahill har stort engagemang i nordvästra Skåne, inte minst inom stödet till idrottsföreningar. ”Detta går helt i linje med Backahills satsning på sponsring av verksamheter för barn och ungdomar. Idrott ger både hälsa och mycket glädje till utövarna. Det är en självklar del i vårt arbete för social hållbarhet” säger Svante Paulsson på Backahill. Kalle Paulsson på Motor Village är också nöjd med att medverka till en bra lösning: ”Vi är glada och stolta över att kunna stötta ungdomarna, de är vår framtid här i bygden”.

 

Inte nog med att ÄFF nu har fått två nya bussar att transportera sig med. För att lagen ska vara representativa vid sina matcher kommer också Ditec i Ängelholm att bidra genom att se till att bussarna hålls rena och snygga.

I morgon lördag spelar herrarna mot FC Rosengård kl 16.00
2020-09-18 09:33
Vi har bestämt att vi endast tar in 50 personer från spelarnas nära o kära. Ingen annan.
Därför kan du se matchen på nätet via länken nedan. Kostnaden är 49 kr.
Genom att göra det så stöttar du ÄFF med 24, 50 kr. Vi tackar på förhand för detta. 

https://play.spiideo.com/games/179d4d2d-6f52-4a30-9f5c-42121026306a

För de av er som har haft lite problem med tidigare sändningar så har sändningsleverantören 
bett oss om ursäkt för detta då de har haft lite tekniskt strul. De har dock sagt att de som tittat
på senaste sändningen skulle få sina pengar återbetalade. 
De säger att de har hittat orsaken till de fel som uppstått så det ska vara fixat nu.
Så vi hoppas att många supportrar (till båda lagen) passar på att titta på sändningen på lördag.


Damerna sopar rent i sin serie. Hur går det på onsdag mot Kvidinge?
2020-09-14 10:40
På onsdag, 16/9, kl 19.00 spelar damerna mot Kvidinge. Ska segerraden fortsätta?
Vi livesänder matchen via länken nedan för 39 kr.

https://play.spiideo.com/games/8e355ecd-bddf-4a3e-8afe-68d0c4ca0386

Föreningen har tagit beslut att damlagets spelare får bjuda in någon från sin familj, därför finns det inte plats för några andra gäster. Vi ber er respektera detta så kom inte till IP om ni inte är någon som tillhör spelarnas (ÄFF) familj, och är specialinbjuden.
Oavgjort mot Varbergs GIF
2020-09-12 19:58
Herrarna fick bara 1-1 mot Varbergs GIF trots många målchanser och ett stort spelövertag.
Det var en konst att inte vinna matchen mot Varbergs GIF. Att ett så markant övertag slutar oavgjort, 1-1, känns mycket märkligt. Kan upplevas som om motståndarna visade ett bra försvarsspel, men inte ens det. 8 klara målchanser och dubbelt så många halvchanser skapade di gule. Men det var en sådan dag när det var som förgjort. Nu är det nya tag som gäller mot FC Rosengård hemma nästa helg.
Herrmatch på lördag 12/9 kl 16.00 mot Varbergs GIF
2020-09-10 12:10
På lördag tar herrarna emot Varbergs GIF på IP.
Ingen publik tillåts så ånyo sänder vi matchen på nätet via länken nedan.

https://play.spiideo.com/games/2570515d-8aa9-4177-a1ed-4a71a8d12dec

Vi hoppas att sändningsleverantören inte råkar ut för något avbrott, som de gjorde förra herrmatchen. (Alla deras sändningar i landet låg då nere en stund, men det kom igång inom kort).
Detta missöde ber vi naturligtvis om ursäkt för.
Priset för att streama matchen är som vanligt 49 kr. Då ingår Oscar och Arman som kommentatorer.  Väl mött på nätet.

Federico - En sportintresserad kille söker en värdfamilj i Sverige
2020-09-07 08:30

Denna fråga kom till Kansliet och ställer frågan till alla i ÄFF om det är någon som vill ta hand om en utbytesstudent under kommande läsår eller om ni känner någon som skulle vilja detta? 

Läs brevet nedan.


Mitt namn är Pia Flores. Jag arbetar med utbytesstudenter och anledningen till det att jag kontaktar er är att vi söker en värdfamilj för en sportig ungdom från Italien, Federico, som ska komma till Sverige för att studera ett läsår på en svensk skola.


Jag vore otroligt tacksam om ni kunde sprida informationen om Federico till er klubbs medlemmar. Om han får en värdfamilj via ert kontaktnätverk betalar vi en bonus på 3000 SEK till er. Värdfamiljen får ett också ett litet kostnadsbidrag.

 

Federico är en 16 år gammal kille som gillar sport, språk, och olika kulturer. Federico spelar just nu fotboll och basket, men gillar att titta på all typ av sport. 

 

Han bor i en liten by i norra Italien. Hans morföräldrar bor i samma hus, och Federico är van vid att umgås med personer i flera olika åldrar. Han är en social kille och har tidigare även varit på korta sommarprogram i utlandet och vet hur man anpassar sig till en värdfamiljs rutiner och vardag.

 

Federico vill komma till Sverige då han alltid varit intresserad av de nordiska länderna och han tycker att Sverige är det mest intressanta av dem. Han hoppas även kunna testa på några olika svenska sporter när han är här. 

 

Federico har även skrivit ett brev där han berättar mer om sig själv, sitt liv i Italien och varför han vill studera i Sverige. Ni finner brevet genom att följa denna länk.


Är det någon som är intresserad så kontakta Bengt Holmåker på Kansliet så får ni mer info.

BLI MEDLEM
Ladda ner medlemsappen
Nyheter från våra lag
Dam, 14/09 07:46 
Dam, 13/09 20:48 
F10-11, 13/09 20:17 
P19, 13/09 16:12 
 
Aktivitetskalender
_________________