Ängelholms FF
Glädje- Delaktighet- Utveckling

Nya rekommendationer gällande pandemin från Skånes FF 2021-01-25
2021-01-26 07:43
Spelare som är 16 år eller äldre (födda 2004 och tidigare)
  • Får inte spela matcher
  • Får inte träna inomhus
  • Träning utomhus är tillåtet
  • Inget ombyte innan eller efter träning. Ombyte sker hemma
  • En träningsgrupp ska bestå av högst 8 deltagare plus en ledare. Det innebär att om träningsgruppen är större, måste den delas in i mindre grupper med högst 8 personer i varje grupp.
  • Samma grupp under hela träningen. Gruppsammansättningen kan ändras till kommande träningstillfälle.
Spelare som är yngre än 16 år (födda 2005 och senare)
  • Får inte spela matcher
  • Träning utomhus är tillåten. Föreningen har tagit beslut att vi inte tränar inomhus tillsvidare
  • Inget ombyte innan eller efter träning. Ombyte sker hemma
  • En träningsgrupp ska bestå av högst 8 deltagare plus en ledare. Det innebär att om träningsgruppen är större (troligtvis), måste den delas in i mindre grupper med högst 8 personer i varje grupp.
  • Ledaren kan ha mer än en grupp samtidigt. Extra viktigt att ledaren håller avstånd till grupp/er.

2021-01-23 16:26
Alma Åkeborg klar för Ängelholms FF
Ängelholms FF har glädjen att presentera ytterligare ett nyförvärv inför säsongen 2021. Det är Alma Åkeborg som har valt Ängelholms FF som hennes nya klubb.

- Vi är väldigt glada över att hon valt oss. Hon är en spelare med ambitioner och kommer att betyda mycket för oss offensivt, säger tränarna Håkan Magnusson och Mikael Nilsson.

Alma Åkeborg spelade förra året i Västra Karup och går NIU på Rönnegymnasiet i Ängelholm där hon bland annat är klasskamrat med ÄFF-anfallaren Wilma Törnqvist.
- Det känns väldigt bra. Det är ett glatt gäng som också har höga ambitioner, säger Alma till ÄFF:s webbredaktör.

Alma Åkeborg spelade åtta av elva matcher med Västra Karup i division 2 i fjol när hennes förra klubb slutade på en nionde plats. I Ängelholm kommer hon kunna användas som anfallare eller som yttermittfältare.
- Jag tycker själv att jag är ganska snabb, teknisk och har en bra spelförståelse, säger Alma Åkeborg.

Vad var det som avgjorde att du valde Ängelholms FF?
- Det känns som att ÄFF satsar och har ambitioner. Sedan har jag också fått ett bra intryck av tränarna och att träningarna är bra. Ängelholms ambitioner att komma vidare lockade mig också och det låter lovande, säger hon.
ÄFF fortsätter att bygga lokalt och med egna talanger
2021-01-22 10:13
Två spelare ansluter till ÄFF A-trupp för säsongen 2021, båda är fostrade i ÄFF Akademi. Vi vill först presentera Eric Duran som ansluter från ÄFF P19 och är en löpstark och fysisk försvarsspelare som var del av den trupp P19 som kvalificerade sig till Juniorallsvenskan 2021. Eric är en spännande karaktär som jag verkligen ser framemot att få arbeta med. I honom ser jag samma möjlighet till potential som jag såg i Markus Holgersson, säger Roar Hansen. Axel Olsson är näste man in i truppen. Axel förlänger sitt kontrakt ytterligare en säsong. I Axel får vi en energisk spelare som visat sig göra poäng. Jag har arbetat med honom tidigare och när Axel är skadefri så bidrar han till vårt spel, säger Roar Hansen.
Ytterliggare en talang ansluter till ÄFF
2021-01-16 16:31

ÄFF´s strategi att bygga trupp med lokala talanger fortsätter. Nu är det 19-årige Othmane Salama, senast från Helsingborgs IF, som ansluter till ÄFF.

Othmane kommer ursprungligen från Husie IF och lämnade för Helsingborgs IF 2017. Othmane spelade för HIF i Nyårssaluten 2020 och blev utsedd till turneringens bästa spelare. Nu vill Othmane ta nästa steg och utvecklas till fotboll på seniornivå och ser ÄFF som den bästa platsen att genomföra det.

I Othmane får vi en spelare med en offensiv spelstil och snabbhet som spetsegenskap, säger Roar Hansen. Skall bli verkligen spännande att få arbeta med Othmane och ta fram så mycket av hans potential som jag kan, fortsätter Roar
Filip Sjöberg + ÄFF = Sant
2021-01-16 16:24
ÄFF fortsätter att bygga med lokala talanger. Nu är det Filip Sjöberg med moderklubb Helsingborgs IF som ansluter till truppen. Filip kommer senast från spel i Superettan med Dalkurd där det blivit 16 matcher och 2 mål. Dessutom har Filip 16 allsvenska matcher på sitt CV. I Filip får vi en spelare med energi och väl utvecklat spelsinne som kommer att bidra till ÄFF´s högt ställda målsättningar, säger Roar Hansen. Att det dessutom är en spelare med lokal anknytning, innebär att vi följer vår tydliga strategi att bygga från närområdet, fortsätter Roar. Vi hälsar Filip välkommen till ÄFF där han fortsätter att utvecklas tillsammans med Roar Hansen.
William Kvist ansluter till ÄFF
2021-01-16 16:22
Ytterligare en spelar med lokal anknytning, William Kvist, ansluter till ÄFF för att, under Roar Hansens ledarskap, fortsätta utveckla sin fotbollspotential. William har stor erfarenhet av fotboll på hög nivå, både i Danmark och Sverige, vilket passar väl in på den unga profil som ÄFF har idag. Med Wiliam i truppen får vi en poängspelare som har förmåga att avgöra matcher, säger Roar. William har spelat i bl a Akademisk BK, FC Helsingör, Oskarshamn, Mjällby, Varberg och kommer senast från Landskrona BOIS. Moderklubb är Helsingborgs IF.
Ladda ner medlemsappen
F11-12 ( födda 2009-2010), 27/01 15:12