Bli medlem i Ängelholms FF

Allas vår Ingrid har lämnat oss.
2020-04-02 15:38

Vi har den tråkiga nyheten att Ingrid Olovsson har avlidit.

Ingrid var en fantastisk människa som brann för ÄFF och alltid

ställde upp för oss alla. Ingenting var omöjligt för att göra det

där lilla extra för både oss medlemmar och alla som gästade ÄFF.

Vi har alla säkert många härliga minnen av och med henne.

I både saker hon har gjort, sagt och alltid med ett smittande skratt.

Ingrid jobbade många år på kansliet och tillsammans med Lars-Eric följde

hon laget under alla år. Hon var även med på de flesta av Herrlagets

matcher, hemma som borta. Oavsett om matchen spelades i Sundsvall

eller om det var träningsläger i Spanien.

Ingrid lämnar ett stort tomrum efter sig för oss alla i ÄFF-familjen.

Låt oss minnas henne för den fantastiska, enastående person hon var.

Våra tankar går också till Lars-Eric och övriga familjen.

Stopp för alla matcher tillsvidare, enl Folkhälsomyndigheten
2020-04-01 15:29
Enligt nya rekommendationer från Folkhälsomyndigheten skall samtliga fotbollsmatcher ställas in tills vidare. Detta skriver Skånes FF på sin hemsida.
Förändringar kan komma att ske så följ gärna info på Folkhälsomyndighetens samt Skånebolls hemsidor.

Träningar, utomhus, ska dock fortsätta som vanligt. Även detta på uppmaning av Folkhälsomyndigheten.
Det är fortfarande viktigt att vi rör på oss.
Att sitta hemma och ha "tråkigt" får vi vänja oss vid ett tag till därför uppmanas ni som kan träna att ta möjligheten att göra detta. Kom och ha kul på den gröna mattan. Det mår ni bra av.

Vi vill fortfarande trycka på att alla ändå tänker på att inte träna vid någon symtom på sjukdom, stanna då hemma. Tänk på att inte dela vattenflaskor med varandra, ha en egen. Var noga med den personliga hygienen.

ÄFF premiärspelade på gräs
2020-03-30 13:51

I helgen genomförde ÄFF´s herrar match mot Eskilsminne IF. En drabbning där ÄFF var den bättre under 1:a halvlek och skapade två klara målchanser. I 2:a halvlek jämnade spelet ut sig men återigen lyckades inget av lagen få bollen i nät. Sammantaget en trevlig match på ett underlag som inte gjorde det lätt för något av lagen.

”Efter några matcher med mindre bra prestationer, var 1:a halvlek ett fall framåt”, summerar Roar Hansen.

Startelvan:

Robin Streifert

Anton Hallbäck, Marcus Eriksson, Love Fredriksson, Niklas Svensson​

Robin Nilsson, Josef Getachew

Edvin Nilsson,   Lowe Ohlander,   Axel Olsson

Stephan Ohlsson

Information kring ungdomsserier
2020-03-27 15:27
Akademins lag P15 spelar i Skåneserien, den serien startar som planerat enligt beslut från Skåneboll 26/3.
Akademins lag P16, P17 och P19. Dessa lags serier är uppskjutna på obestämd tid. Nytt besked i mitten av april

Visst vill ni se bra ut när solen skiner
2020-03-27 09:13
Låt Eriks Fönsterputs hjälpa er med era fönster - då hjälper de ÄFF
Tänkte påminna er att ni har en enkel möjlighet att hjälpa ÄFF att få in lite pengar i kassan så här i dessa bistra tider. Om ni bokar en prova-på-putsning enligt info/förutsättningarna på bilden så betalar ni 212 kr och då hjälper ni ÄFF med 150 kr av dessa. Dessutom så får ni välputsade fönster nu i vår.
Inga krav att köpa mer efter detta.
Tänk om vi skulle få 100 personer att vilja få sina fönster putsade av ett proffs. Det skulle innebära
15 000 kr till ÄFF. Det skulle vara fantastiskt. Det behöver inte vara era egna fönster utan ni har kanske några äldre föräldrar/goda vänner som skulle uppskatta att få sina fönster putsade.
Gå in på Eriks Fönsterputs hemsida, www.eriksfonsterputs.se och boka er prova-på.
Tipsa gärna alla ni känner om detta.
ÄFF tackar på förhand för att ni vill hjälpa oss.
P13, 02/04 17:12
Knattar pojkar födda 2015-2016, 02/04 07:37