F14 ( födda 2008)

F12: Veckans matcher!
2020-08-23 17:40
Denna vecka inledde Blåa laget på lördagen med spel mot Jonstorp som vi vet är oootroligt duktiga! (...vet inte om vi någonsin vunnit mot dem?)
Mycket riktigt blev det spel åt ett håll från början - kombinerat med att vi fryser fast och inte kan spela som ett lag. Allt vände dock i 3:e perioden då vårt spel lossnade och vi vann den med 4-1.
Totalt slutade dock matchen 12-5 till Jonstorp.

Gula laget tog emot Billeberga hemma på söndagen. Regnet slutade i princip samma minut som matchen började. Vi hade ett kompakt tryck på deras planhalva i första och andra perioderna och vi tog ledningen med 2-0 (Nicole & Ebba). I tredje perioden hade vi två förvirrande minuter där Billeberga rullade in 2 mål genom att vi inte "gick på" & förvirring. DOCK deppade inte tjejerna utan lyfte hela laget och smällde in 2 mål till (Nicole & ev Tilda på hörna från Nellie).
Matchen slutade 4-2 till oss!
Leah spelade sin första match på nästan ett år och jag tycker att hon kom in i back-rollen fantastiskt snabbt. Ella Sjögren satt med på sidan och stöttade/se&lärde - för att vara med kommande matcher.
Alla gjorde väldigt bra insatser för laget, bl a:
- Alice var super i mål o samspelade med backarna, testade snabba uppspel mm (& fick grönt kort!).
- Ebba jobbade enormt i alla riktningar. Stabil i spelet och springer snabbt och mycket. Ovärderligt!
- Mira H hade några riktiga trollerinummer på plan - hon lurade upp några Billebergare på läktaren. Något säger mig att det snart börjar trilla in mål från Miras dojjor.

Maja L, Liv & Ellie följde på söndagen med F13-laget för en nio-manna-match mot Helsingborgs FF. Deras tränare Susanne var mycket glad över detta och berömde deras skott- och löpvilja.
Vinst med 3-2.