F14 ( födda 2008)

Helgens premiär-F11-matcher!
2019-04-14 16:47
Denna helgen var det PREMIÄR på seriespelet 2019!

Vårt Gula lag spelade hemma mot Eskilsminne som kom med 6 tjejer. Det blev en jämn och bra match där Mella smällde in två mål i första perioden och Julia satte ett frisparksmål med sin dundrande vänsterfot. Dock gjorde Eskilsminne också mål o matchen slutade 3-3. Emma vaktade målet i de två första perioderna och gjorde många fina räddningar (Ebba stod i sista som jag tyvärr missade). Julia P gjorde sin första serie-match och det gick riktigt riktigt bra - kul att se!

Blåa laget hade en tung bortamatch mot Jonstorp - som var "on fire". Liknande matchen mot Eskilsminne så har vi svårt att vara rörliga i våra positioner och hitta samspel/passnings-spelet. Men jag är övertygad om att detta kommer efterhand som vi får spela mer matcher.

Vi hade svårt att komma över på motståndarnas sida i första perioden så när vi gick ut i andra så bestämde vi att vi skulle göra utsparkar istället (vi trodde inte man fick göra det, men Jonstorp gjorde det - så varför inte?). Jag frågade Nellie som skulle in i mål - "kan du göra utsparkar?" - "Jag vet inte - jag får väl prova" och så gjorde hon riktiga dunderutsparkar!!

Noalie gjorde första serie-matchen idag och testade runt som mittfältare och anfallare på ett fantastiskt bra sätt. Helt orädd och kämpade och sprang fenomenalt!

...Hannah blev så arg idag att hon gjorde  två mål i ren ilska i slutet, o matchen slutade ca 6-2 eller 7-2. Nästa gång retar vi Hannah lite extra tycker jag...

MYCKET stor eloge för kämpaandan i lagen. Och när alla samlades i omklädningsrummet efter dagens match var det glada miner och skoj igen!