Digitala Bingolotter
Ängelholms FF
Glädje- Delaktighet- Utveckling
P13-14 ( födda 2008-2007)

Välkomna till ÄFF P13/14! I kalendern och under de övriga flikarna här på hemsidan står allt som är värt att veta!

Till alla nya spelare och föräldrar: Glöm inte att göra medlemsanmälan här på hemsidan och lämna era kontaktuppgifter så att ni inte missar något av allt det som händer!
Kallelser till matcher kommer efterhand på mail!

Nya ÄFF-framgångar i Gais Open
2021-11-07 19:17

Semifinalhjältarna. Övre raden fr v: Oras Djabo Balasini, Nils Lennartsson, Calle Jovalli, Fabian Dujmovic, Carl Axenbjer, Olle Netinder, Bleon Citaku, Mattei Hirlea, Elion Lipovica, Roni Fejza, Jacques Lindell. Främre raden: Albin Berisha, Hjalle Hiller. Liggande: Ale Diaz Lopez.

Efter två års pandemiuppehåll avgjordes under höstlovet ännu en upplaga av ungdomscupen Gais Open i Göteborg.  ÄFF:s lag har genom åren svarat för flera fina resultat i turneringen, bland annat spelade ÄFF P15 final 2019.

I år försvarade ÄFF P13 de gula färgerna med den äran. Förstärkta med både P12- och P14-spelare bjöd laget på målshow och stor underhålllning hela vägen fram till semifinalen där Kinna visade sig bli ett nummer för stora. I bronsmatchen fick ÄFF till slut ge sig med 3-1 mot Hässlelholms IF.

Men en fjärdeplats i konkurrens med 32 lag är naturligtvis ändå värd att uppmärksamma.

Gais Open har utsett sig sjäva till en av Sveriges bästa cuper – med rätta. Bra motstånd, fair play, skön atmosfär med förläggningar av god klass och mat i toppklass. En cup att rekommendera för alla ÄFF:s pojklag 12-16 år.

Mellan sin kvartsfinal och semifinal hann P13 på lördagen med en snabbvisit på Bravida arena där ju ÄFF:s A-lag i händelse av minst en poäng kunde säkra avancemanget till division 1. P13-truppen anlände till matchen vid ställningen 2-0 då A-laget väcktes till liv av den röststarka klacken, stänkte in två snabba mål och firade sedan seriesegern ihop med P13.

Äntligen matchdags!
2021-04-28 15:05

Hej alla,

Dagens goda nyhet har nyss meddelats av Folkhälsomyndigheten. Exakt vad det betyder återkommer vi till inom kort men en sak är klar: Nu ska vi spela match!

Från i dag är det tillåtet för barn och unga födda 2002 eller senare att spela matcher och tävla utomhus igen, meddelar Folkhälsomyndigheten.
Matcher och tävlingar ska genomföras lokalt, eller med begränsat resande. Lag får spela max en match per vecka och den begränsningen gäller även individuella idrotter.
”Fysisk aktivitet främjar en god hälsa. Det är viktigt att barn och unga har bra möjligheter att idrotta trots pandemin”, säger Johan Carlson, generaldirektör på Folkhälsomyndigheten, till myndighetens hemsida.
Förändringarna sker efter en justering i de allmänna råden för bland annat idrotten i Folkhälsomyndighetens föreskrifter om allas ansvar att förhindra spridningen av covid-19.
Seriespel våren 2020
2020-03-02 15:33
Spelschemat för vårens seriespel är nu presenterat. Räkna med en och annan matchflytt men vilka motståndare vi möter med våra två lag hittar ni här på hemsidan.
Preliminärt premiärdatum är påskdagen den 12 april då vårt ena lag möter Vejby hemma och vårt andra lag möter Klippan på bortaplan.

Lördagens cuplag
2019-10-22 19:33
Hej alla,

Här kommer de preliminära lagen till lördagens cup på hemmaplan. Samling på Fridhemsparken (fd Nya planerna) 08.10 för båda lagen. Omklädningsrum finns, så vi duschar efteråt.

ÄFF Gul
Ale
Elias
Feras
Hampus
Lowe
Nils
Vilgot
Wesam
Coacher: Johnny, Emil.

ÄFF Blå
Johnny
Milo
Fabian
Jacques
Robin
Vidar
Leart
Bleon
Coacher: Magnus, Robban

Spelschemat hittar ni här:

I komprimerad form ser det ut så här:

ÄFF Gul (spelar på plan 1)
09.00 Klippan
10.20 Högaborg
12.20 Halmstads BK Blå
14.20 Perstorp/Bälinge

ÄFF Blå (spelar på plan 2)
09.00 Strövelstorp
10.20 Ödåkra
12.20 Halmstads BK Svart
14.20 Vejby

Heja fotboll!
Robban

Cupnytt
2019-10-21 15:22
Spelschemat inför vår hemmacup den 26 oktober är nu klart och finns här:

Lagindelning presenteras inom kort!