Ängelholms FF
Glädje- Delaktighet- Utveckling
P13 ( födda 2008)

Låt oss stolt presentera: ÄFF P13!
Coronasäkrad lagbild på Ängelholms FF P12 den 21 maj 2020.
Främre raden fr v: Alex Kleczkowski, Vidar Christensson, Nils Lennartsson, Viggo Müller-Hansen, Albin Sylaj, Fabian Dujmovic. Sittande fr v: Elias Gerber, Vilgot Engdahl, Alejandro Diaz Lopez, Milo Nordstrand, Hampus Andersson, Tyler Abrahamsson. Stående fr v: Noah Ljungberg, Robert Martinsson, Jacques Lindell, Isak Hagberg, Ivar Tågsjö, Gustav Borggren, Bleon Citaku. Längst bak fr v: Johnny Andersson, Robert Dujmovic, Magnus Christensson, Emil Lennartsson.

Välkomna till ÄFF P13! I kalendern och under de övriga flikarna här på hemsidan står allt som är värt att veta!
Till alla nya spelare och föräldrar: Glöm inte att göra medlemsanmälan här på hemsidan och lämna era kontaktuppgifter så att ni inte missar något av allt det som händer!
Kallelser till matcher kommer efterhand på mail!

Äntligen matchdags!
2021-04-28 15:05

Hej alla,

Dagens goda nyhet har nyss meddelats av Folkhälsomyndigheten. Exakt vad det betyder återkommer vi till inom kort men en sak är klar: Nu ska vi spela match!

Från i dag är det tillåtet för barn och unga födda 2002 eller senare att spela matcher och tävla utomhus igen, meddelar Folkhälsomyndigheten.
Matcher och tävlingar ska genomföras lokalt, eller med begränsat resande. Lag får spela max en match per vecka och den begränsningen gäller även individuella idrotter.
”Fysisk aktivitet främjar en god hälsa. Det är viktigt att barn och unga har bra möjligheter att idrotta trots pandemin”, säger Johan Carlson, generaldirektör på Folkhälsomyndigheten, till myndighetens hemsida.
Förändringarna sker efter en justering i de allmänna råden för bland annat idrotten i Folkhälsomyndighetens föreskrifter om allas ansvar att förhindra spridningen av covid-19.
Seriespel våren 2020
2020-03-02 15:33
Spelschemat för vårens seriespel är nu presenterat. Räkna med en och annan matchflytt men vilka motståndare vi möter med våra två lag hittar ni här på hemsidan.
Preliminärt premiärdatum är påskdagen den 12 april då vårt ena lag möter Vejby hemma och vårt andra lag möter Klippan på bortaplan.

Lördagens cuplag
2019-10-22 19:33
Hej alla,

Här kommer de preliminära lagen till lördagens cup på hemmaplan. Samling på Fridhemsparken (fd Nya planerna) 08.10 för båda lagen. Omklädningsrum finns, så vi duschar efteråt.

ÄFF Gul
Ale
Elias
Feras
Hampus
Lowe
Nils
Vilgot
Wesam
Coacher: Johnny, Emil.

ÄFF Blå
Johnny
Milo
Fabian
Jacques
Robin
Vidar
Leart
Bleon
Coacher: Magnus, Robban

Spelschemat hittar ni här:

I komprimerad form ser det ut så här:

ÄFF Gul (spelar på plan 1)
09.00 Klippan
10.20 Högaborg
12.20 Halmstads BK Blå
14.20 Perstorp/Bälinge

ÄFF Blå (spelar på plan 2)
09.00 Strövelstorp
10.20 Ödåkra
12.20 Halmstads BK Svart
14.20 Vejby

Heja fotboll!
Robban

Cupnytt
2019-10-21 15:22
Spelschemat inför vår hemmacup den 26 oktober är nu klart och finns här:

Lagindelning presenteras inom kort!

Succé för Grönt kort
2019-10-02 14:02
Grönt kort – svensk barnfotbolls senaste nyförvärv.
Under höstsäsongen har ett nytt kort gjort entré i barnfotbollen. Sedan tidigare finns ju de beprövade gula och röda korten. Nu finns även Grönt kort – kortet som delas ut till den mest schyssta spelaren i varje lag.
Om det beror på det gröna kortet må vara osagt men vi tycker oss ha märkt en trivsammare stämning på våra matcher i höst. Att dela ut det gröna kortet har blivit ett hedersuppdrag som ges till er föräldrar. Det har fungerat bra men tänk på att det gröna kortet inte har någonting att göra med hur många mål en spelare gör eller hur många räddningar en målvakt står för.
Och en spelare som gnäller eller klagar eller visar ett ovårdat kroppsspråk kan aldrig komma i fråga för Grönt kort.
Grönt Kort delas helt enkelt ut till en spelare i respektive lag som utmärkt sig på ett schysst och sportsligt sätt.
Grönt kort är alltså ett Fair play-pris, inte ett Matchens lirare-pris.
Mer om Grönt kort hittar ni här: