SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ängelholms FF
Glädje- Delaktighet- Utveckling
A-Lag

Ängelholms FF
3 - 0
Qviding FIF
Ängelholms FF3 - 0Qviding FIF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 29 juni, 16:00
Plats:Ängelholms IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 000026097
Samling:15:00
Seger mot serietvåan
2019-06-30 19:17
Inför matchen låg Ängelholm etta och Qviding tvåa i tabellen, ett mycket intressant toppmöte på Ängelholms IP som slutade på ett väldigt bra sätt.
Ängelholms FF hade kontroll över stora delar av matchen, även om Qviding även visade framfötterna och hade ett par lägen. Efter ett försvarsmisstag hamnade Qvidings stora målskytt, Daniel Tidstrand, i ett friläge. Han var dock alldeles för het och sköt hårt över mål. I minut 41 tog istället ÄFF ganska rättvist ledningen i matchen efter ett nickmål av Assad Al Hamlawi. Kort därefter hade ÄFF ett flertal lägen att utöka till 2-0, där ÄFF gjorde mål men Josef vinkades av för offside. 1-0 blev halvtidsresultatet.

Andra halvlek var ännu mer åt ÄFFs håll och i 63 minuten utökade ÄFF igen till 2-0 genom samma målskytt, Assad Al Hamlawi. Precis som efter första målet, så fanns det ett flertal lägen för att utöka ännu en gång: bland annat ett hårt skott i ribban på distans. Assad hittade dessutom fler lägen och det syntes att han var sugen på att göra ett hattrick. På tilläggstid fick han en boll på kanten, dribblade sig förbi första, andra och passade till Edvin som satte 3-0, i 91 minuten. En fantastiskt genomförd match av samtliga spelare där alla förtjänar beröm. 

Vi har uppmärksammat på våra sociala medier att just Assad Al Hamlawi är en av många spelare som har utmärkt sig under vårsäsongen då han har gjort åtta mål på två veckor, sammanlagt 13 mål på 13 matcher denna säsongen vilket är en skytteligaledning.

Nu är vårsäsongen slut och nästa match är en träningsmatch mot Varbergs BoIS U21 den 24 juli kl 18.00 på de nya träningsplanerna vid Catena Arena.

Ängelholms FF - Qviding FIF 3-0
41 1-0 Assad Al Hamlawi
63 2-0 Assad Al Hamlawi
91 3-0 Edvin Nilsson

Gula kort ÄFF: Emil Rydström, Björn Westerblad, Alexander Engholm
Gula kort QFIF: Patrik Svensson, Gustav Kadura

Matchens lirare ÄFF: Björn Westerblad
Matchens lirare QFIF: Julius Lindberg

ÄFFs laguppställning:

Robin Streifert

Anton Hallbäck - Björn Westerblad - Emil Rydström - Niklas Svensson

Josef Getachew (91 Rasmus Strandberg - Marcus Eriksson

Edvin Nilsson - Alexander Engholm (82 Lowe Ohlander) - Filip Pivkovski (91 Filip Sjöberg)

Assad Al Hamlawi

<< Tillbaka

 
 
Huvudpartners
Partners