SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ängelholms FF
Glädje- Delaktighet- Utveckling
Knattar pojkar födda 2017-2018

Utesäsongen avslutad och info
2022-10-15 16:20

Hej! Vilken säsong vi haft! Det har varit så roligt att följa barnen denna period och vilken utveckling vi sett! För vissa har det varit första kontakt med fotboll och vissa har mer erfarenhet men det känns som alla har uppskattat träningarna.

Utesäsongen är avslutad och nedan kommer lite info om avslutning och innefotboll.

 

Angående avslutning:

 

Lördagen den 22 oktober så kommer vi att bjuda alla barnen på hamburgare och dricka. Efter alla fått mat så kommer via att dela ut medaljer till barnen. Vi kommer att ha räddningstjänsten på plats så barnen har en möjlighet att kolla på deras bilar och ställa frågor. Alla är välkomna att stanna kvar och titta på herrarnas match mot Tvååker KL 13:00

 

Vi kommer att ha grillen i gång från KL 11:30 och fram till KL 13:00

Var: Gamla IP (Kullavägen 5)

När: lördagen den 22 oktober från KL 11:30.

 

Angående Innefotboll (knattar 2017):

Var: Villanskolans idrottahall

När: söndagar 9.00 - 10.00, start 6 november.

VIKTIGT!! Att komma i tid då vi endast har denna timme, vi startar direkt och måste lämna vid 10 då andra ska använda hallen! 

 

Om ni är intresserade av att hjälpa till som ledare med mer eller mindre ansvar hör av er till Marcus via mail haadevik@gmail.com eller sms 0708543743. Vi kommer att behöva er hjälp!

 

Tack för detta året och hoppas på återseende!

/Ledarna

 


Nyhetsarkiv
 
Idag dömer
Huvudpartners
Partners