SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ängelholms FF
Glädje- Delaktighet- Utveckling
A-Lag

Hittarps IK
3 - 1
Ängelholms FF
Hittarps IK3 - 1Ängelholms FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 08 juni, 12:00
Plats:Laröds IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 000026076
Samling:11:00
Oförtjänt förlust på Laröds IP
2019-06-08 18:48
Under lördagen var det en mycket händelserik match på Laröds IP, där hemmalaget avgick med segern i derbyt.
ÄFF var inför matchen i strålande form. ÄFF hade inte förlorat sedan 6 maj, medans Hittarp inte hade vunnit på nästan två månader. ÄFF hade många bra lägen i matchen och var välförtjänta av ett ledningsmål när bland annat Assad och Stephan båda hade farliga skott på mål, men räddades av Calle Lindell. Istället var det Hittarp som tog ledningen efter en kommunikationsmiss mellan försvarare och målvakt, där Edis Agelius petade bollen som gick sakta mot mål och ingen hann rädda kvar den i spel. Trots flera bra lägen tog Hittarp ledningen med 1-0, som också stod sig halvleken ut.

Matchen böljade lite fram och tillbaka, men det var ÄFF som fortsatte skapa de farligaste chanserna. Lowe och Marcus kom in i halvtid med ny energi och ersatte Stephan och Josef. ÄFF fortsatte att skapa ett flertal målchanser, men Calle Lindell gjorde en väldigt bra match för hemmalaget och var en stor anledning till att Hittarp kunde behålla ledningen. Man bytte ut Edvin Nilsson och Philip Comnell kom in efter 62 minuter. I minut 73 kom Mouhamed Fahs fri med målvakten. Rasmus sprang tätt bakom och trots väldigt lite kroppskontakt från Rasmus så föll Mouhamed bestämt ner till marken och straff dömdes till Hittarp. Edis Agelius kunde säkert sätta straffen och före detta ÄFFaren gjorde sitt andra mål för dagen. Efter detta tryckte ÄFF framåt och det gav snabbt resultat. Endast tre minuter efter deras straffmål satte inhoppande Philip Comnell bollen i mål och ÄFF var tillbaka i matchen. ÄFF fortsatte med sin forcering och var nära ett antal gånger, bland annat hade Lowe ett hårt skott i stolpen och Marcus hade ett skott strax över ribban. Med ÄFFs fortsatta forcering satsade Hittarp på kontringar. Detta gav resultat för Hittarp, då de kontrade till sig ett tre mot ett läge och Jonathan Olsson satte säkert det avgörande målet i slutminuterna.

En match där ÄFF skapade väldigt mycket, men Calle Lindell i Hittarps mål gjorde en supermatch, räddade tre poäng som mycket väl kunde blivit ett eller noll poäng för hemmalaget och utsågs även till matchens lirare. I ÄFF blev Filip Pivkovski matchens lirare.

Hittarps IK - Ängelholms FF 3-1

37 1-0 Edis Agelius
73 2-0 Edis Agelius
76 2-1 Philip Comnell
90 3-1 Jonathan Olsson

Gula kort HIK: Pelle Rosenlind, Peter Milata
Gula kort ÄFF: Josef Getachew, Rasmus Strandberg

Matchens lirare HIK: Carl Lindell
Matchens lirare ÄFF: Filip Pivkovski

ÄFFs laguppställning:

Robin Streifert

Anton Hallbäck - Emil Rydström - Rasmus Strandberg - Niklas Svensson

Josef Getachew (45 Marcus Eriksson) - Björn Westerblad

Edvin Nilsson (62 Philip Comnell) - Stephan Olsson (45 Lowe Ohlander) - Filip Pivkovski

Assad Al Hamlawi

<< Tillbaka

 
 
Huvudpartners
Partners