SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ängelholms FF
Glädje- Delaktighet- Utveckling
F15

Skriv i gästboken
Gästbok
Ola Blomkvist
2017-12-27 11:25
Hej! Jag skulle vilja tipsa er i Ängelholms FF F05-06 om att Real Madrid kommer till Båstad i sommar (v26) och arrangerar en fotbollsskola för tjejer och killar i er ålder. Ni får träna med coacher från Real Madrids akademi under ett par roliga och lärorika dagar. Ni får träna på samma sätt som ungdomslagen i Real Madrid. Fotbollsskolan brukar bli fulltecknad snabbt och redan nu är ca hälften av platserna bokade så dröj inte för länge med er anmälan. Läs mer och anmäl er på www.frmclinicssweden.com. Vill även tipsa om att Tottenham Hotspur kommer till Göteborg i påsk (hålls i inomhusarenan) för en liknande fotbollsskola. Läs mer här: www.coachenevents.se Med vänlig hälsning Ola Blomkvist
2016-10-13 17:33
Hur gick det för tjejerna igår mot eskilsminne
Berit Frid
2016-09-09 23:07
Här sitter jag 9/9 23.04 och väntar att ni ska hämta kassan till kiosken. Tack för visat intresse. Det innebär att jag får cykla ut till kiosken i morgon bitti.

 
Aktivitetskalender
_________________