Låt oss stolt presentera: ÄFF P12!
Coronasäkrad lagbild på Ängelholms FF P12 den 21 maj 2020.
Främre raden fr v: Alex Kleczkowski, Vidar Christensson, Nils Lennartsson, Viggo Müller-Hansen, Albin Sylaj, Fabian Dujmovic. Sittande fr v: Elias Gerber, Vilgot Engdahl, Alejandro Diaz Lopez, Milo Nordstrand, Hampus Andersson, Tyler Abrahamsson. Stående fr v: Noah Ljungberg, Robert Martinsson, Jacques Lindell, Isak Hagberg, Ivar Tågsjö, Gustav Borggren, Bleon Citaku. Längst bak fr v: Johnny Andersson, Robert Dujmovic, Magnus Christensson, Emil Lennartsson.

Välkomna till ÄFF P12! I kalendern och under de övriga flikarna här på hemsidan står allt som är värt att veta!
Till alla nya spelare och föräldrar: Glöm inte att göra medlemsanmälan här på hemsidan och lämna era kontaktuppgifter så att ni inte missar något av allt det som händer!
Kallelser till matcher kommer efterhand på mail!

Seriespel våren 2020
2020-03-02 15:33
Spelschemat för vårens seriespel är nu presenterat. Räkna med en och annan matchflytt men vilka motståndare vi möter med våra två lag hittar ni här på hemsidan.
Preliminärt premiärdatum är påskdagen den 12 april då vårt ena lag möter Vejby hemma och vårt andra lag möter Klippan på bortaplan.

Lördagens cuplag
2019-10-22 19:33
Hej alla,

Här kommer de preliminära lagen till lördagens cup på hemmaplan. Samling på Fridhemsparken (fd Nya planerna) 08.10 för båda lagen. Omklädningsrum finns, så vi duschar efteråt.

ÄFF Gul
Ale
Elias
Feras
Hampus
Lowe
Nils
Vilgot
Wesam
Coacher: Johnny, Emil.

ÄFF Blå
Johnny
Milo
Fabian
Jacques
Robin
Vidar
Leart
Bleon
Coacher: Magnus, Robban

Spelschemat hittar ni här:

I komprimerad form ser det ut så här:

ÄFF Gul (spelar på plan 1)
09.00 Klippan
10.20 Högaborg
12.20 Halmstads BK Blå
14.20 Perstorp/Bälinge

ÄFF Blå (spelar på plan 2)
09.00 Strövelstorp
10.20 Ödåkra
12.20 Halmstads BK Svart
14.20 Vejby

Heja fotboll!
Robban

Cupnytt
2019-10-21 15:22
Spelschemat inför vår hemmacup den 26 oktober är nu klart och finns här:

Lagindelning presenteras inom kort!

Succé för Grönt kort
2019-10-02 14:02
Grönt kort – svensk barnfotbolls senaste nyförvärv.
Under höstsäsongen har ett nytt kort gjort entré i barnfotbollen. Sedan tidigare finns ju de beprövade gula och röda korten. Nu finns även Grönt kort – kortet som delas ut till den mest schyssta spelaren i varje lag.
Om det beror på det gröna kortet må vara osagt men vi tycker oss ha märkt en trivsammare stämning på våra matcher i höst. Att dela ut det gröna kortet har blivit ett hedersuppdrag som ges till er föräldrar. Det har fungerat bra men tänk på att det gröna kortet inte har någonting att göra med hur många mål en spelare gör eller hur många räddningar en målvakt står för.
Och en spelare som gnäller eller klagar eller visar ett ovårdat kroppsspråk kan aldrig komma i fråga för Grönt kort.
Grönt Kort delas helt enkelt ut till en spelare i respektive lag som utmärkt sig på ett schysst och sportsligt sätt.
Grönt kort är alltså ett Fair play-pris, inte ett Matchens lirare-pris.
Mer om Grönt kort hittar ni här:

Regler för vår parkering vid Rögles matcher
2019-09-27 08:15
Hej

Följande gäller på parkeringen vid de nya träningsplanerna vid Rögles hemmamatcher.

På staketet vid domarrummen så finns en brevlåda. I den finns det biljetter. Ta en biljett och lägg väl synlig i framrutan. Det kommer vara olika färger på biljtterna på olika matcher. P-vakten kommer att sätta böter på de bilar som inte har biljett. P-vakten är på plats ca 2 timmar innan Rögles match börjar.

Rögles speldatum.

Lördagen den 28/9 KL 15:15
Torsdagen den 3/10 KL 19:00
Torsdagen den 10/10 KL 19:00
Lördagen den 19/10 KL 15:15
Lördagen den 26/10 kl 18:00
Lördagen den 2/11 KL 15:15
Lördagen den 16/11 KL 18:00
Torsdagen den 21/11 KL 19:00
Torsdagen den 28/11 KL 19:00

Hör av er om ni undrar över något.

MVH

Kalle Hansson/ Ängelholms FF