Ängelholms FF välkomnar försäsongens sista nyförvärv, Zlatan Azinovic till klubben. Han var uppe på IP idag och hälsade på alla spelare och ledare. Han är fortfarande i en rehabfas men gör sitt första pass med ÄFF på onsdag.

Zlatan kommer på lån från Malmö FF och är spelklar i nästa vecka. Målvakten som spelade Champions League kval under 2015 är glad att vara Ängelholms spelare och säger såhär när vi träffar honom på IP:
– Det känns som en jättebra lösning och jag är glad att Ängelholm ger mig den här chansen, jag ser verkligen fram emot detta och har nu ett tydligt mål att ta mig tillbaka till.

Christian och de övriga ledarna kan summera ett händelserikt slut på årets vinterfönster:
– Jo vi har varit väldigt aktiva, men med den unika situation som uppstod så fick vi snabbt komma upp på tårna och leta smarta lösningar och jag är väldigt nöjd med hur vi lyckades. Nu har även Zlatan fått en plats i omklädningsrummet och vi känner oss trygga på alla positioner. Vi har stora förhoppningar på att han tar sig tillbaka snabbt till matchform och kan hjälpa oss under året.