En fantastisk avslutning på vårsäsongen både av U17 igår med vinst borta mot Laholm samt idag 4-1 seger för U19 borta mot serietrean Trelleborgs FF. Vi vinner lotten och får avspark och körde vår avsparksvariant, det tog 8!! sekunder sen stod det 0-1. Vi fortsätter att spela vårt kortpassningsspel och Andreas hinner före målvakten på en djupledsboll och rullar in 0-2 från en mycket snäv vinkel. Hugo R löper på en djupledsboll som målvakten är först på men rensar rakt på Hugo som kan rulla in 0-3 i öppet mål. TFF reducerar till 1-3 efter en tilltrasslad situation i straffområdet. TFF får i andra halvlek straff som dock Robin Streifert räddar precis som han gjorde skickligt vid ett flertal fler tillfällen i andra halvlek. På en omställning där Paolo slår en crossboll till Andreas som klackar bort sin försvarare och skjuter in spiken i kistan. ÄFF U17 har vunnit 4 av sina 6 senaste matcher och är på väg uppåt i tabellen. ÄFF U19 har vunnit 4 av sina 5 senaste matcher och ligger på en 6:e plats i U19 Allsvenskan ibland idel ädel adellag (Allsvenska). Trevlig sommar önskar akademin!