TV12
Den 29 mars lanserar TV4-Gruppen vår nya tv-kanal TV12. TV12 är en livsstil och- sportkanal där vardagarna präglas av livsstilsprogram medan under helgerna blir det toppsport med Zlatans matcher, Serie A och veckans match från Superettan.

TV4 Sport
Superettan sänds i TV4Sport som ni vet om.  Den 29 mars så ersätter TV12 den kanalplatsen som TV4 Sport idag har. TV4 Sport flyttar och tar TV4 Sport Xtras kanalplats. (TV4 Sport Xtra försvinner).
Det innebär att TV4 Sport kommer bli en helt renodlad sportkanal med bara sport. TV4 Sport blir en kanal som man som tittare måste välja till hos sin TV-leverantör, enklast är att kontakta sin TV-leverantör för att få reda på hur man får kanalen.
http://www.tv4.se/tv12 finns all info om hur du får TV12 och TV4 Sport. Lägg gärna ut denna.

Fotbollskanalen.se och TV4 Play
En glad nyhet är att fotbollsälskarna inte behöver missa en sekund från sitt favoritlags matcher i Superettan. På Fotbollskanalen.se och TV4 Play visas alla matcher från Superettan live på surfplattan, i mobilen och på datorn under hela säsongen. De första 30 dagarna är gratis för nya abonnenter, och därefter kostar det 99 kronor per månad, helt utan bindningstid.