Älskar du Fotboll och vill du följa ÄFF i Superettan 2014, då erbjuder vi en underbar kombination av dom bästa priserna i Superettan på en av dom bästa arenorna i Sverige…

Nedan har du Superettans bästa priser som kommer att gälla under 2014 – alla under tak!

Frågor gällande årskort och biljetter kontakta Uffe Dahl på uffe@angelholmsff.se eller mobil 0704-869668

Biljettshoppen är nu öppen för beställning av matchbiljetter och årskort

Köp Biljetter till våra  Matcher – Klicka här!

Familjeläktaren (sittplats), Sektion M, L och K

Är den södra delen av Västra Läktaren på Olympia och är ämnad enbart för hemmasupportrar.

0 -16 år: Fritt inträde på Familjeläktaren. För att komma in behöver man hämta ut en gratisbiljett vid biljettluckan.

Biljettpris över 16 år, Familjeläktaren, Sektion M, L, K : 100 kr

Biljettpris: Studenter och Pensionärer, Sektion M, L, K: 50 kr (ID krävs vid entré och biljettlucka)

Sittplats – Västra Läktaren, Sektion I, H, G, F, E, D, C.

Biljettpris: 140 kr

Sittplats Norra Sitt – Bortalaget – Västra Läktaren, Sektion A, B.

Biljettpris: 140 kr

Norra Stå, Bortalaget ståplats, norra kortsidan, 3500 platser:

Biljettpris: 120 kr (norra stå öppnas vid vissa utvalda matcher, exempelvis, Hammarby, GAIS och Landskrona BOIS).

Hospitality matchbiljett ( inkl. mat och dryck i restaurang, serveras av Restaurang Tegel)

Sektion E – övre sektion (platser 140 – 200):

Biljettpris: 695 kr

Årskort, Sektion I, H, G, F, E, D, C:

Biljettpris: 1.630 kr

Årskort Pensionär/Student, Sektion I, H, G, F, E, D, C:

Biljettpris: 980 kr (ID krävs vid entré)

Hospitality årskort ( inkl. mat och dryck i restaurang, serveras av Restaurang Tegel), Sektion E – övre sektion:

Biljettpris: 7.380 kr

Årskort med inträde till arenapuben (före match, paus och efter match), Sektion I, H, G, F:

Biljettpris: 2.240 kr