Två förstärkningar till spelartruppen inför 2015 har gjorts i form av målvakten Carl Lindell och backen Martin Rudolfsson som båda har skrivit på för två år i ÄFF. Carl Lindell är 23 år gammal och kommer närmast från spel i fyra säsonger med IFK Hässleholm. Martin Rudolfsson är en 26 årig försvarare som kan spela både mittback och ytterback och har spelat de senaste tre säsongerna i Landskrona BoIS där han den gångna säsongen startade i 26 matcher i Superettan.

Samtidigt har det gjorts klart att Junes Barny, Omid Nazari och Muamet Asanovski lämnar ÄFF. Junes Barny kom till ÄFF inför säsongen 2013 och gjorde under två säsonger 46 matcher och 15 mål i ÄFF-tröjan. Omid Nazari och Muamet Asanovski skrev båda på för ÄFF 2012 och Nazari gjorde 53 matcher och 3 mål i ÄFF, medan Asanovski gjorde 54 matcher och 7 mål.
Vi tackar dem för deras tid i föreningen och önskar lycka till i framtiden!