Ängelholms FF förstärker truppen med två spelare från Gambia. Det är Modou Sanyang, 21 år, och Saikou Jawneh, 22 år, som kommer från klubbarna Real Banjul respektive Bakau United.

Modou är en offensiv mittfältare medan Saikou är en försvarsspelare.

”Styrelsen tog beslut redan i början av juli att vi skulle förstärka laget inför hösten eftersom vi hade många skador”, säger sportchefen Stavros Papadopoulus och fortsätter, ” den här affären möjliggjordes tack vare sponsorer och goda agentkontakter”.

Spelarna kommer till Ängelholm under måndagen och gör sin första träning med ÄFF. Anledningen till att spelarna anländer först nu beror på handläggningstiden för arbetstillståndet har dragit ut på tiden, själva transfern genomfördes innan fönstret stängde.

ÄFF tränar kl 1500-1700 måndagen den 7 september. Media är välkomna att ställa frågor till spelarna efter träningen.