Tre spelare kommer att lämna ÄFF.

Daniel Bennassar Nilsson kom inför säsongen från Syrianska FC och har varit tongivande i Ängelholms mittfält denna säsongen. Denna säsongen har Daniel endast missat en match, på grund av avstängning. Daniel har skrivit på för Gais och kommer att återförenas med sin före detta tränare Bosko Orovic, som var tränare för Syrianska våren 2016.

Egzon Sekiraca kom inför säsongen från FC Höllviken och har tidigare tillhört Malmö, Trelleborg och Kristianstad. Egzon har fått det svårt med speltid under våren på grund av hård konkurrens på yttermittfältsplatserna där Vladica Zlojutro, Oliver Stojanovic Fredin och Edvin Nilsson har fått spela. Därmed lämnar Egzon klubben och skriver istället på för nyuppflyttade laget FC Rosengård.

Dennis Ericson har tillhört ungdomslagen och skrev på ett a-lagskontrakt inför säsongen. Men på försäsongen skadade han sig och det höll honom borta delar av vårsäsongen. ÄFF och Dennis har tillsammans med Vejby IF kommit överens om en utlåning resten av säsongen.

Vi tackar Daniel och Egzon för deras tid i ÄFF. Samtidigt vill vi önska de båda lycka till i Gais respektive FC Rosengård. Vi önskar även lycka till till Dennis under din utlåning!

Bild: Josefin Persson. Får ej användas utan tillåtelse.

Joakim Eriksson