Snövitt täcke över hela Valhall och mitt bland allt detta vita var det en färgsymfoni av grönt, gult och rött…

Det gröna konstgräset på Valhall, våra Gula hjältar som tog emot de röda från Höganäs gav verkligen en kontrast till detta vintertäckta Valhall. Det nollgradiga vädret med små by- vindar gav ändå en hyfsad möjlighet till vettigt fotbollsspel trots vinter och snö.

Märktes helt klart att detta var den första matchen efter uppehållet och att det rullades runt på alla spelare då matchtempot inte riktigt hunnit komma ifatt, men ÄFF inledde starkt i första och det var i princip spel mot ett mål och gick ut första halvlek med 2-1. Höganäs kämpade tappert och satte större press i andra vilket resulterade i en kvittering 2-2, vilket även blev slutresultatet.

Nästa träningsmatch hemma är:

Tis  2014-02-11 kl 17:00            Ängelholms FF – IS Halmia                                 Valhall Park