Redan i början av Mars blir det ett Toppmöte i Svenska Cupen där ÄFF får möta Svenska Mästarna 2013 MFF – en match man inte får missa och som vanligt i Svenska Cupen en oskriven historia där alla kan slå alla tidigt på säsongen.

Speldatum ryktas om 1:a eller 2.a mars och matchen kommer troligen att spelas på Malmö IP, vi kommer tillsammans med MFF att arrangera minst två bussar från Ängelholm ned till Malmö för denna Fotbollsfest i Svenska Cupen. Detta är ÄFFs hemmamatch men då vi då vi vill säkra spel så har föreningarna gemensamt beslutat att förlägga matchen i Malmö.

Så! Bevaka fortsatt information om exakt speldatum och avspark för detta blir en riktig fotbollsfest för alla att tillsammans med MFFs goa Supporters njuta av…

Bussarna kommer att avgå ifrån Ängelholms IP

Biljettpris kommer att publiceras inom kort

Forza Gula 2014