En viss försiktighet och respekt för Värnamo som motståndare fanns före avspark i ett regnigt och kallt Värnamo, men ÄFF visade ingen som helst respekt för motståndarna och ägde i princip hela matchen…

Då webbredaktionen var med på hela resan till Värnamo kommer vi att publicera ett särskilt och exklusivt ”reportage” på Facebook och här på hemsidan inom kort. Men att ÄFF vann med 5-2 var i underkant – det kunde lika gärna ha skrivits till 8-2 efter alla de chanser man skapade.

Jocke Persson om matchen:

Vi visade att när bollen gör jobbet och vi löper för varandra så är vi ett riktigt bra lag och  som har alla möjligheter i världen att utveckla detta till något riktigt bra 2014. Roligt annars var väl att Mullers debut gick bra och att Rebin i balans rollen visade vilket stort spel det finns i den mannen. Annars var det överbetyg på alla och tyvärr blev det bara 5 mål;-) .

Läs gärna HDs artikel med rubriken ”ÄFF Imponerade i utklassningsseger” – KLICKA HÄR