Vi avslutade vårsäsongen för Dam A som vi började den, med match mot Torns IF. Den här gången var det bortamatch som gällde och i Stångby var det ordentligt varmt vilket inte underlättades av att vi hänvisades till konstgräsplanen fast det låg en alldeles utmärkt gräsplan alldeles intill.

Spelet hackade och segern kan inte beskrivas med något bättre ord än arbetsseger. Spelarna arbetade hårt matchen igenom och till sist fick de betalt för sitt hårda slit. På returen från Nelly Turessons skott kunde Maja Modig göra 1-0 och då hade det gått 71 min. Bara 3 minuter senare vann Cornelia Bildtgård bollen högt på Torns planhalva och gjorde på egen hand 2-0. Torn fortsatte försöka ta sig framåt i banan men dels försvann energin helt på deras bänk efter 2-0 och dels var vi återigen starkare än motståndarna mot slutet av matchen.

Vi skapade inte särskilt många målchanser i matchen och spelade egentligen inte särskilt bra fotboll men vi gjorde 2 mål, släppte inte något och vann matchen. En lagseger där vi ändå kan klappa oss på axeln och säga ”Bra jobbat!”.

71 0-1 Maja Modig, ass Nelly Turesson
74 0-2 Cornelia Bildtgård

Trupp: Anna Olsson – Carolina Narkaj, Josefine Andersson, Miranda Relke, Ellen Skogshult – Elin Nilsson, Elin Hallén : Johanna Bååth, Ina Turesson, Linnéa Persson – Nelly Turesson

Anna Hildingsson, Cornelia Bildtgård, Emma Persson-Holmberg, Maja Modig.