C Sports Bortakortet för Superettan med bonus till klubben i ditt hjärta.

Varför missa en enda match om man inte måste? Köp C Sports Bortakortet för Superettan för endast 67 kr per match. Samtidigt stödjer du Ängelholms FF – varje sålt kort ger klubben 100 kr i bonus från C Sports!

Visst skulle man önska att man kunde följa med på samtliga våra bortamatcher? Men det är ju tyvärr inte alltid det fungerar, hur trogen supporter man än är. Därför är vi nu glada att kunna erbjuda våra supportrar en lösning på detta problem.

Nu ger nämligen C Sports alla ÄFF Fans en unik möjlighet att se lagets samtliga bortamatcher direkt på Ängelholms FF  hemsida!

Hur går det till?
Det är mycket enkelt. Du köper ett abonnemang, kallat C Sports Bortakortet för Superettan, som gör att du kan se alla bortamatcher direkt på vår hemsida. Du registrerar dig och betalar hos C Sports, ingen ytterligare teknik behövs. Lätt som en plätt!

Vad kostar det?
Ordinarie pris vid köp av abonnemang direkt från C Sports är 199 kronor/månad. Total kostnad för en säsong är 199 kronor x 7 månader = 1 393 kronor.

Genom oss får du köpa C Sports Bortakortet för 999 kronor (67 kronor/match). Dessutom stödjer du klubben med 100 kr som vi får av C Sports i bonus.

Har du Årskort i ÄFF för våra hemmamatcher på Olympia (Årskort eller VIP Kort)?

Då kan du köpa C Sports Bortakortet för endast 899 kronor (60 kronor/match). Dessutom stödjer du klubben med 100 kr som vi får av C Sports i bonus. Du med Årskort har vi e-post fått meddelande om Bortakortet tillsammans med en värdekod som du måste använda när du beställer. Saknar du värdekoden så kontakta oss för att få en ny värdekod.

Klicka här för att komma till bokningssidan.