På torsdagen landade han på Kastrup, ÄFFs nye anfallare Ryan Finley. Han kommer nu tillbaka efter att han åkte tillbaka till USA efter sitt lyckade provspel i februari då han gjorde 2 mål mot Höganäs BK och 1 mot Falkenbergs FF. Ryan har tränat hårt under veckorna hemma i Philadelphia men nu är han här och ser fram emot tiden i sin nya klubb:

– Im very excited to be back i Ängelholm and ÄFF. I really liked it here when I was here on trial. I got a great connection with the coaches and players and a its a small but professional club. Im going to give my best and can’t wait to start training, säger Ryan som anlände på IP vid kl 17 idag.

– Vi har haft en diskussion med Ryan och hans agent i ett par veckor där jag förklarat läget och där det är omöjligt för oss att betala någon lön. Ryan vill vara här och då erbjöd sig agenten att stå för hans lön. Det var förutsättningen som gjorde att detta kunde gå i lås, säger sportchef Stavros Papadopoulos.

Ryan är en djupledsforward som har en härlig speed, jobbar hårt över stora ytor och som är bra på att finnas på rätt ställe i boxen. Han är en karaktärsspelare på ett typiskt amerikanskt vis och ÄFF som har väldigt goda erfarenheter av amerikanska spelare ( Matt Pyzdrowski, Eric Pothast, Bobby Warshaw) hälsar Ryan välkommen till klubben.