Papperna är godkända och Petar är helt klar för ÄFF. Han blir spelklar senast i nästa vecka men kanske redan på söndag. Han har tränat med laget sen skärtorsdagen och spelade 45 minuter i genrepet mot Husqvarna och sen 65 minuter mot HBK i U21 i tisdags då han även gjorde ett mål.

– Petar är en snabb, kvick spelare som är stark i 1-1 situationer. Han har en fin timing att flytta bollen, en härlig teknik och ett bra skott. Han är fortfarande ung och utvecklingsbar och älskar att spela fotboll. Det blir spännande att se vad han kan tillföra i vårt spel säger Christian.

Petar själv säger att ”Det känns mycket bra att ha skrivit på för ÄFF. Det kändes rätt redan efter första träningen då jag kände mig välkommen utav laget och tränarna. Jag tycker att laget håller en hög nivå och det är en bra sammanhållning i gruppen. Det ska bli ett väldigt inspirerande år för både mig och laget. Jag ser fram emot att arbeta med Christian”.

Petar kommer att spela i tröja nummer 17.