På tisdagen blev det klart att Patrick Dyrestam spelar i Ängelholms FF nästa säsong. Mittbacken ansluter när träningen börjar i den 11/1.

Patrick har tillhört IFK Göteborg sedan barnsben och har tagit sig hela vägen upp till A-laget där han hade en betydande roll under försäsongen och spelade från start både mot FC Köpenhamn samt mot Dynamo Kiev. Han har varit lagkapten i de flesta ungdomslag och nu är han redo för en ny utmaning och ser fram emot att komma till Ängelholm.

” Patrick är precis den spelartypen jag ville ha in för att förstärka vår trupp. Han är stor, (196 cm, 95 kg) väldigt stark på huvet, bra i defensiv 1-1 och mobil trots sin storlek. Han är en ung spelare som vill utvecklas och det finns väldigt stor potential i Patrick. Jag har sett Patrick i ett par matcher samt i träning när jag var uppe hos IFK i våras och jag hade honom överst på listan över tänkbara mittbackar så jag är glad att Stavros rott detta i hamn säger Christian.