Måndag 28/3 är Oliver Stojanovic Fredin spelklar för ÄFF. Han kommer från Malmö FF där han har tillhört U19-truppen men även gjort träningar med A-laget. Han har skaffat sig erfarenhet dels genom U19 och U21 matcher i seriespel samt i Uefa Champions League U19 där han gjort mål både mot Juventus och Shakthar Donetsk.

ÄFF och MFF har kommit överens om ett lån av Oliver över säsongen 2016.

En spännande spelare som jag inte känner så väl ännu. Han har tränat 2 pass med oss och visat fina fötter både i passningsspel och avslut och en fin känsla i sin serve på hörnor och frisparkar. Han har en bra fysik, är snabb, arbetar hårt och har skapat poäng omkring sig och det hoppas jag han ska göra här också säger Christian.

Oliver själv säger såhär om varför han valde ÄFF: -Jag är väldigt glad att det blivit klart, jag ser fram emot tiden i ÄFF. Jag ser bra chans att utvecklas i den här miljön och är väldigt taggad att dra igång. Jag har varit med två träningar och känner redan att det är en bra grupp.

Vi önskar Oliver Stort Lycka Till i ÄFF!