Ängelholms FF spelade oavgjort, 0-0, borta mot Djurgården på Tele 2 arena. Det betyder  att man faktiskt aldrig förlorat en match på Tele 2 så här långt, det betyder också att nollan bakåt är intakt, det vill säga att ÄFF inte släppt in något baklängesmål i år. Oscar Berglund övertygade också i dagens match men hela laget gjorde en stabil insats.

– ”Jag tycker vi följer vår gameplan väl och har mycket bollinnehav i båda halvlekarnas inledning”, säger Jocke Persson efter matchen.

Fredrik Karlsson var närmast för ÄFF att göra mål på ett friläge i slutet av matchen.

I den andra matchen vann IFK Norrköping borta mot Norrby IF med 4-0. Det betyder att mötet med IFK kommande söndag blir viktig, förmodligen avgörande, för utgången av gruppspelet.