Veckans Match är ett arrangemang från SEF (Svensk Elitfotboll) och UMG (United Mediagroup) inom både Allsvenskan och Superettan med samarbetspartners TV4, Svenska Spel, Posten, Scandic, EA Games, C MORE, City Gross, Rix FM och Coca Cola…

Söndagen den 28 juli mellan 12.00 – 15.00 blir det aktiviteter på Brännborns Center med tävlingar, miniturnering i fotboll med 8 lag (10 åringar), speeshooting, supporterkampen, scen med uppträdande och underhållning samt att du får möjlighet att träffa ÄFF A-lag.

Sedan flyttas Veckans Match till Ängelholms IP måndag den 29/7 från 14.00 och inför hemmamatchen mot Assyriska med avspark 19.00.

Mer info får du på www.veckansmatch.se

Boka dessa dagar i din kalender då det blir en fest för hela familjen med massor att göra, vinster, erbjudanden och aktiviteter.

Välkomna!