Mitt i all detta tråkiga med en förlust på vår s.k hemmaplan, så vann vi stort då vi lyckades att ge Matchens Lirare hans bästa dag i ÄFF…

Matchens Lirare är ett koncept inom ÄFF där vi vill lyfta fram ÄFF Ungdomar mellan 10-15 år och som Matchens Lirare få uppleva och tillhöra A-Laget på våra hemmamatcher.

Ludwig Lindqvist som spelar i ÄFF P03 skickade ett SMS via sin Mamma att detta var hans Bästa Dag i ÄFF – då betyder förlusten mot Degerfors inte så mycket längre när vi får höra detta, för det är en större seger för ÄFF än vad A-laget gör för resultat.

Ludwig hade tidigare på dagen med sitt lag P03 Svart varit i Höganäs och spelat match där dom vann – Stort Grattis P03 Svart!

Ludde spelar Fotboll i ÄFF för att det är det bästa laget han vet i Sverige och hans drömmar är att få spela Real Madrid och uppleva La Liga i Spanien.

Jocke Persson hälsar till Ludwig:

Hälsa Ludde och beklaga förlusten men det är härligt att han tyckte detta var kanon 🙂

Nu har vi nästa hemmamatch den 12/5 och du kan redan nu anmäla dig till Matchens Lirare – Klicka här!