Ängelholms FF:s klubbchef Helena Wennerström har sagt upp sig och lämnar sin tjänst till jul. Arbetet med att hitta en ny klubbchef i ÄFF har redan påbörjats.

– Det är tråkigt att Helena slutar men det är tyvärr inget vi kan råda över själva, beslutet är hennes. Vi är glada och tacksamma för det arbete Helena gjort så här långt och önskar henne lycka till i framtiden, säger Mikael Modig, ordförande i Ängelholms FF.

Under våren valde Ängelholms FF att satsa på en ny organisation och Helena Wennerström, anställdes som klubbchef. Helena började sin tjänst den 1 augusti men väljer redan nu att säga upp sig.

– Det är olyckligt att det sker efter så kort tid, inte minst eftersom jag trivs väldigt bra med hela ÄFF, men jag har fått ett jobberbjudande jag inte kan tacka nej till.
Jag har haft en, kort men, väldigt positiv och bra tid här i ÄFF och blivit väl mottagen av spelare, ledare, partners, supportrar och samarbetspartners, säger Helena Wennerström.

ÄFF:s styrelse har redan inlett arbetet med att hitta en ny klubbchef:
– Vi kommer nu att arbeta på en lösning som vi hoppas kunna presentera efter årsskiftet.

För närmare information, kontakta ordförande i ÄFF, Mikael Modig på mm@dpab.se