Ängelholms FF åkte på måndagen för bortamatch mot Ljungskile SK. Dagen som började så bra, med soligt väder och allting.

Men det skulle snart visa sig vara ett helt annat väder på västkusten, för 1 timme innan match så öppnar sig himlen sig och det vräker ner regn och åska.

Men man får säga att planen höll sig mycket bra trots förutsättningarna innan match.

En match som jag tror ÄFF vill bara så snabbt som möjligt glömma. Ett mycket bra Ljungskile som spelade ut ÄFF från start till mål.

ÄFF drabbades strax innan halvtidspausen av en utvisning på Fredrik Lundgren. M.a.o. det var en sådan dag på jobbet. Inte mycket som stämde för dagen.

Matchen slutade med en tung förlust med 5-0(2-0).

Som det inte var tungt nog med en tung förlust i bagaget, så fick vi även på vägen hem se mycket av västkusten, då vi fick köra omvägar hem med svåra översvämningar som följd av det tidigare regnet som drabbade E6:an. Men det är en helt annan historia…..