Mats Johansson, mångårig ordförande i Ängelholms FF i flera omgångar, meddelade efter kvällens match att han lämnar sitt uppdrag som klubbens ordförande.

-”Jag känner att mitt uppdrag är slutfört, vi har klarat fortsatt spel i Superettan och skapat ekonomiska och organisatoriska förutsättningar för fortsatt drift. Det var mina målsättningar när jag tog över rodret i februari i år”, säger Mats Johansson.

Därmed övertar Sten-Inge Fredin ordförandeklubban i föreningen. Fram tills nu har Fredin varit vice ordförande sedan han tog plats i styrelsen för knappt två månader sedan.

-”Jag tar över rodret fram till det ordinarie årsmötet i mars, därefter är det upp till medlemmarna att säga sitt. Jag vill också tacka Mats för det arbete och den kärlek han visat föreningen under sin tid som ordförande”, säger Fredin.