Matchen förändrade inte höstens prestation utan vi är otroligt stolta över spelarna och hur LAGET har spelat fotboll .

Vi blev dock synade var våra brister är,  när vi möter lag som har fart och individuell skicklighet. Det ska oxå sägas att Falkenberg utan tvekan är seriens bästa lag och som är på  en  nivå över de andra topplagen.

Så ett stort Grattis till Eklund och FFF.
Vi tackar och önskar Martin och Robin lycka till i sina nya klubbar.
Jonas.N, Jonas Lind ska oxå ha ett stort tack och de har betytt otroligt mycket för klubben i en längre tid , men de precis som alla andra blir ju äldre;-)
Nu ska vi ha en välförtjänt semester och sen blickar vi framåt . Vår trupp ska spetsas till från 27 spelare till 22 och omsättningen av spelare kommer inte bli lika stor som dom två senaste åren. Björn och Omid är klara sen handlar det om 3-5 spelare till och jag tror vi är relativt klara vilka vi vill ska fylla luckorna. 2014 känns otroligt spännande…..
Med vänliga hälsningar Jocke