Efter en jobbig förlust mot GAIS i måndags åker ett revanschsuget ÄFF idag till Växjö för att möta Öster på Myresjöhus Arena i de båda lagens andra möte för säsongen. Förra mötet lagen emellan var i hemmapremiären på Olympia och slutade i en tråkig historia för ÄFF i form av en förlust med 1-4.
Öster som förra säsongen åkte ur Allsvenskan efter en ettårig sejour återfinns i nuläget på en trettondeplats i Superettantabellen, två poäng efter ÄFF. Smålandslaget har hittills haft en säsong som likt ÄFF:s har gått upp och ner med blandade resultat och i de senaste två matcherna strax innan och efter VM-uppehållet åkte laget på två tunga förluster mot Hammarby. Nu i veckan förstärkte man laget med backen Tibor Joza som lånas in från Falkenbergs FF och vi kommer säkerligen få se ett laddat Öster ikväll som jagar sin första hemmavinst sedan den tolfte maj.

I ÄFF är Jakob Augustsson, Fredrik Lundgren och Monday Samuel tillbaka i truppen inför kvällens match, medan Mikael Dahlgren, Erik Johansson och Eric Pothast är avstängda. Glädjande är även att Omid Nazari är tillbaka i truppen efter att ha varit långtidsskadad.

Avspark är kl. 19:20 och matchen kan ses på TV12.