Matchen mot Värnamo var en kalldusch för ÄFF och slutresultatet skrevs till 1-2 vilket var väldigt rättvist om man tittar spelmässigt. ÄFF började matchen bra och fick ledning efter 39 spelade minuter av målsprutan Robin Staaf. Efter det föll man tillbaka och Värnamo blev det spelförande laget resten av matchen.

Just nu ligger ÄFF på en 11:e plats i tabellen och motståndaren imorgon, Hammarby IF, hittar man på en 6:e plats. ÄFF har just nu 13 poäng och är i stort behov av 3 nya för att inte fastna i nedre delen av tabellen.

Matchen imorgon kommer vara en historisk match eftersom att det är den sista matchen som spelas på den anrika stadion, Söderstadion. Har ni ingen biljett till imorgon så kommer matchen att visas på storbild i nätverkstältet på Ängelholms IP (ligger intill klubbstugan). Där kommer även finnas grill igång och tillgång att köpa sig en hamburgare eller 2 där pengarna går oavkortat till Yellow Angels.

Hammrby kommer senast från en bortavinst mot Degerfors där slutresultatet skrevs till 0-1.

ÄFF:s tre senaste matcher:
Värnamo (h), förlust 1-2
Ljungskile (b), vinst 1-2
Örgryte (h), vinst 4-1

Hammarby:s tre senaste matcher:
Degerfors (b), vinst 0-1
Varberg (h), oavgjort 2-2
Sundsvall (b), förlust 1-0

Senaste startelvan för ÄFF mot Värnamo (h)

Matt Pyzdrowski – Jonas Nilsson, Filip Stenström, Jesper Björkman, Mikael Dahlgren – Martin Andersen, Omid Nazari, Björn Westerblad(K), Muamet Asanovski – Robin Staaf, Junes Barny

Senaste startelvan för Hammarby mot Degerfors (b)

Johannes Hopf – Erik Figueroa, Thomas Guldborg Christensen, Daniel Theorin, Michael Timisela – Christoffer Carlsson, Nahir Besara, Nikolas Ledgerwood, Kennedy Bakircioglü – Mattias Adelstam, Erik Sundin