Den 23 juni 2013 blir ett historiskt datum då Hammarby tar emot ÄFF och spelar då den sista matchen på denna anrika stadion, sen ska den rivas och en ny arena byggas.

Det kommer bli en totalt fullsatt arena med garanterat tryck och nostalgi som säkert kommer att övergå allt som eventuellt händer på planen och under matchen, att åka dit och vara med om denna upplevelse är ett garanterat och säkert kort för alla som vill ha och söker en komplett upplevelse – Missa inte detta!

Vi har nu förhandlat fram ett begränsat antal sittplatsbiljetter på Söderstadion, då intresset för Ståplats var så pass lågt. Så det är först till kvarn som gäller och du anmäler ditt intresse via e-post marknad@angelholmsff.se

Det du måste ange när du mailar är följande:

Hur många är ni (inkl. dig själv)?
Tar du dig själv till Stockholm & hem?
Vill du samåka med andra till Stockholm & hem?
Fullständigt namn, telefonnummer och din e-post adress!

Anger du inte svar på ovan så kommer din intresseanmälan inte att behandlas!

Datum: 23 juni 2013Plats: Söderstadion / Stockholm (ligger intill Globen)
Avspark: 18.15 (med reservation för eventuella ändringar)